kszynka777 Re: dobry neurolog spec.od problemów kregosłupa? 31.05.09, 15:18 z całym szacunkiem dla p.Rudkowskiego, ale chciałabym przeczytać jakieś opinie osób, które leczą się skutecznie w temacie kręgosłup i związane z jego zwyrodnieniem nidogodności :) Odpowiedz Link Zgłoś
neptunka Re: dobry neurolog spec.od problemów kregosłupa? 31.05.09, 15:38 dr Jerzy Widykowski przyjmuje na ubezpieczenie (bardzo długa kolejka :( ) w przychodni na Biegunowej prywatnie w przychodni na Grunwaldzkiej (tam, gdzie rtg zębów) Odpowiedz Link Zgłoś
nilchi Re: dobry neurolog spec.od problemów kregosłupa? 12.06.09, 22:27 Ewa Słoniec - przyjmuje w poradni neurologicznej przychodni Szpitala Woewódzkiego w Legnicy - poniedziałki, środy, piątki 7:30 - 15:30; wtorki, czwartki 7:30 - 13:30, 15:30 - 17:00. Specyficzny sposób bycia ale dobrze leczy, nie faszeruje prochami bez potrzeby i wystawia skierowania na wszelkie badania. Radzę przyjść 2h wcześniej, bo kolejka tworzy się już od 5:00, rejestracja jest od razu w gabinecie. Elżbieta Wilska - www.znanylekarz.pl/lekarz-22150-elzbieta-wilska-neurolog-legnica.php Odpowiedz Link Zgłoś
ktosiek1988 Re: dobry neurolog spec.od problemów kregosłupa? 10.11.14, 14:04 Nie polecam. Pani Doktor jest złośliwa i chamska. Nie odpowiada na pytania, a do tego w ogóle nie bada. Po prostu dno. Co z tego, że wystawia na wszystko skierowania, skoro gó... można się od niej dowiedzieć? Byłam u niej raz, i to było ostatni raz, wolę już iść prywatnie, albo poczekać te 3 tygodnie i wybrać się na Asnyka. Jak moja mama była u niej, to ona oskarżyła ją o to, że bierze narkotyki. Po prostu żal. A mi powiedziała: bóle siakie i owakie, każdy tak mówi, co mnie to obchodzi". Czy tak zachowuje się lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś
22slaw Re: dobry neurolog spec.od problemów kregosłupa? 23.03.18, 20:21 Dopiero dr Goździkowska mi pomogła.Przyjmuje prywatnie na Lindego. Odpowiedz Link Zgłoś