swek1 23.12.03, 12:18 Czy znacie innych dostawców internetu na os. Ustronie 4, niż tepsa i dialog? Jak coś macie to proszę przy okazji o cennik. Dzięki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szkodnik1 Re: internet 29.12.03, 08:22 ....raczej nie ma tam innych, choć cieszyć się trzeba, że jakikolwiek wybór istnieje.....:))))) pozdrawiam poświątecznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: internet 29.12.03, 21:44 Dzięki za odpowiedź. Już myślałem, że nikt tam nie mieszka. A może jakaś kablówka lub internet drogą radiową? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: internet 30.12.03, 07:18 ....no, kablówka jest....a na internecie drogą radiową się nie znam.....może jakaś osiedlowa sieć jest ale mnie to jakoś mało interesuje......a dlaczego o to pytasz....???? Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: internet 01.01.04, 11:27 szkodnik1 napisał: > ....no, kablówka jest....a na internecie drogą radiową się nie znam.....może > jakaś osiedlowa sieć jest ale mnie to jakoś mało interesuje......a dlaczego o > to pytasz....???? A jaka kablówka? A pytam dlatego, bo moja znajoma jest zainteresowana tanim netem. Mieszka w Lubinie, ale nie ma rozeznania. Dzięki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: internet 30.12.03, 11:00 Spróbuj spytać tutaj: usenet.gazeta.pl/usenet/0,1.html?group=alt.pl.regionalne.lubin Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: internet 01.01.04, 11:29 if_ona napisała: > Spróbuj spytać tutaj: > usenet.gazeta.pl/usenet/0,1.html?group=alt.pl.regionalne.lubin > Serdeczne dzięki,jak nie znajdę pomocy u Was na forum, to zapukam i tam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś