sibeliuss 17.12.09, 21:35 Kiedy ostatnio jechaliście na sankach, a kiedy na łyżwach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agulaszek Re: Sanna 17.12.09, 21:42 uuuuuuu albo i dawniej a właśnie jak stałam na przystanku to mi wróciły wspmnienia z dzieciństwa kiedy rodzice robili za siłę pociagową Odpowiedz Link
keepersmaid Re: Sanna 17.12.09, 22:19 Na sankach gdzies w poznej podstawowce ze skarpy mokotowskej na dol (kolo Krolikarni), na lyzwach z 15 lat temu na sztucznym lodowisku w centrum handlowym (porazka). Odpowiedz Link
keepersmaid Re: Sanna 18.12.09, 15:53 No co ty? Jasne, ze nie wjechalam. To bylo w czasach kiedy bylam ekspertem w takich sprawach. W lazeniu po drzewach zreszta tez (ale to raczej latem). Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Sanna 17.12.09, 22:22 Na sankach dwa lata temu. I musiałam dzieciakom pokazywać, jak się kieruje sankami podczas zjazdu z dużej górki Odpowiedz Link
czarna9610 Re: Sanna 17.12.09, 22:23 Dawno. Od 11 lat nie jestem nawet siłą pociągową . Odpowiedz Link
the_dune Re: Sanna 17.12.09, 22:28 na sankach: ostatnia zima i to całkiem sporo: musiałam córkom pokazywać, jak się zjeżdżało w moich czasach, no i z nimi pozjeżdżać też musiałam; więcej robiłam za zwierzę pociągowe, ale co tam! na łyżwach: niestety, jakieś 3 lata temu, aż wstyd się przyznać, potem jakoś lodowisko było nie-po-drodze... Fajna sprawa tak ogólnie Za to na nartach nie jeździłam nigdy, a moja starsza córka śmiga, że hej! Odpowiedz Link
dede43 Re: Sanna 18.12.09, 06:34 Za siłę pociągową służyłam w zeszłym roku, ale kiedy zjeżdżałam na sankach, nie pamiętam. Na nartach ostatni raz byłam już z 9-10lat temu. (Ale jeszcze je mam - choć w niemodnym kształcie i z niemodnymi wiązaniami Odpowiedz Link