skiela1 18.01.10, 17:24 Lubicie zabawiac ,czy byc zabawiani? To tak odnosnie wypowiedzi menki "Autor: menk.a☺ 18.01.10, 10:53 Skądże. Szef forum to ktoś w rodzaju wodzireja. Ja lubię się bawić, ale innych zabawiać... to już inna bajka." -- Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: Forumowy Wodzirej 18.01.10, 18:41 Skielka Dodam tylko gwoli ścisłości, że grać pierwsze skrzypce mogę i lubię, ale niezobowiązująco, bez etatu. Tego dotyczyła moja rozmowa z Piotrem. I stąd brak u mnie pociągu do wszelakich funkcji. Odpowiedz Link
piotr-55 Re: Forumowy Wodzirej 18.01.10, 18:54 do codziennej "tyrki" mogłabys wziąć adminow. Ale masz niezaprzeczalną charyzmę potrzebna jako "wizytowka" forum i rownie niezaprzeczalny, wysoki poziom inteligencji pozwalajacy prowadzic ciekawe dyskusje. Myslę, że "forum mank.i" na dlugo zmiotłoby, w kwalifikacjach wszystkich "liderów". Ale ja Cie bynajmniej nie namawiam do załozenia forum, byłoby mi niezmiernie przykro gdybys mnie na nie nie zaprosiła wole nie ryzykować Odpowiedz Link
skiela1 Re: Forumowy Wodzirej 18.01.10, 19:11 Patrze na niektore fora ,jest takie jedno (a nawet dwa) na ktorym adminka prowadzi dyskusje (na biezaco) od 9 rano do poznych godzin nocnych.Nawet widac przerwe bo chyba musi dojechac z pracy do domu.Owszem sa to fora ciekawe do poczytania Dlatego powiem 'ja tobie',ze wizytowka to jedno, a zabawianie towarzystwa to drugie.Bardzo czesto nie da sie tego pogodzic i to nie z braku czasu ,ale po prostu kazdy ma swoje zycie w realu. Od wodzireja nie mozna oczekiwac wszystkiego tylko dlatego,ze ma taka funkcje ,a nie inna. Odpowiedz Link
piotr-55 Re: Forumowy Wodzirej 18.01.10, 19:31 chyba sie lekkio nie zrozumieliśmy. Właściciel nie musi siedziec na forum 24h/dobę. Uwazam , że sam tytuł "foruma mank.i" zamieszałaby nieźle we wszystkich klasyfikacjach. Mało jest osob tak powszechnie lubianych i szanowanych jak ona. A do codziennego tyrania na forum, bez trudu, znalazlaby kilku, lub kilkunastu adminow. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Forumowy Wodzirej 18.01.10, 19:34 piotr-55 napisał: > chyba sie lekkio nie zrozumieliśmy. Właściciel nie musi siedziec na forum > 24h/dobę. Niestety musi jezeli chce zeby forum sie krecilo non-stop. Ps.zerknij na forum gazetki Odpowiedz Link
piotr-55 Re: Forumowy Wodzirej 18.01.10, 19:39 nie chce byc niegrzeczny, ale jak,a charyzme ma gazetka?. Nie mowiąc juz o adminach. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Forumowy Wodzirej 18.01.10, 20:02 Nie, żebym ją obgadywał, ale ma charyzmę mieć dużo cyferek na liczniku Odpowiedz Link
skiela1 Re: Forumowy Wodzirej 18.01.10, 22:48 piotr-55 napisał: > nie chce byc niegrzeczny, ale jak,a charyzme ma gazetka?. Nie mowiąc juz o > adminach. Jak na trolla ma wyjatkowa charyzme Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Forumowy Wodzirej 20.01.10, 21:55 piotr-55 napisał: > nie chce byc niegrzeczny, ale jak,a charyzme ma gazetka? Zajmij się swoją charyzmą i słownikiem ortograficznym charyzmatyku od 7 boleści . Odpowiedz Link
skiela1 Re: Forumowy Wodzirej 18.01.10, 19:27 a w ogole to mam taki dziwny niesmak po Twojej refleksji. Odpowiedz Link
piotr-55 Re: Forumowy Wodzirej 18.01.10, 19:32 nie chcialem napisac niczego przykrego. Ale dopuki nie wyartykułujesz tego niesmaku nie bede mogł sie do niego odnieść. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Forumowy Wodzirej 18.01.10, 19:55 Taki slodko kwasny To tak jakbym przyszla do Ciebie na impreze i zaproponowala pani X,zeby nastepnym razem ona ugotowala bigos, bo robi to lepiej. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Forumowy Wodzirej 18.01.10, 19:32 Nie czuję się wodzirejem, raczej inicjatorem. Odpowiedz Link
piotr-55 Re: Forumowy Wodzirej 18.01.10, 19:43 Twoje fora sa spoleczno-polityczne. To zupelnie co innego. Ja myslałem raczej o forum rodzinno-towarzyskim. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Forumowy Wodzirej 18.01.10, 19:51 piotr-55 napisał: > forum rodzinno-towarzyskim. A co to za cudo, znasz takie? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Forumowy Wodzirej 18.01.10, 20:15 U nas taki jest drugi S@lon. Nie zauważyłeś tego? Odpowiedz Link
piotr-55 Re: Forumowy Wodzirej 18.01.10, 20:20 nie cierpie zamknietych for. zagladam tam tylko okazjonalnie. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Forumowy Wodzirej 18.01.10, 20:42 piotr-55 napisał: > nie cierpie zamknietych for. zagladam tam tylko okazjonalnie. Pewnych spraw nie napiszesz na otwartym. Odpowiedz Link
piotr-55 Re: Forumowy Wodzirej 18.01.10, 21:13 ja napisze wszystko, nawet swoj telefon i linka do profilu na NK, ale rozumiem ,ze nie wszyscy "tak mają" jak ja Ale ktos mi uświadomił ,ze troche sie zaplątałem z tym podziałem Twoich for. Nie wiedzialem , ze to drugie forum ma bardziej taki rodzinno-prywatny charakter. Prawdę mówiąc nie czytalem go , ale nadrobie to. Dopiero teraz pojąłem co miała na mysli skiela, i trudno jej odmowic racji/ Odpowiedz Link
skiela1 Re: Forumowy Wodzirej 18.01.10, 19:46 sibeliuss napisał: > Nie czuję się wodzirejem, raczej inicjatorem. Bo nie jestes.Musialbys byc 2in1 plus wizytowka. Chodzi mi o to,ze ludzie nie chca zrozumiec ,ze wszyscy tworza dane forum. To tak jakbys mial goscia na imprezie,ktory tylko slucha i je. Ta inicjacja powinnna wychodzic od kazdego,nie tylko od gospodarza. [O!] Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Forumowy Wodzirej 18.01.10, 19:49 skiela1 napisała: > Ta inicjacja powinnna wychodzic od kazdego,nie tylko od gospodarza. > [O!] Dokładnie tak. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Forumowy Wodzirej 18.01.10, 19:30 Piotr, i dlatego jest mi miło, że Menia o nas pamięta Odpowiedz Link
piotr-55 Re: Forumowy Wodzirej 18.01.10, 19:40 nie dziwię Ci się. Też bym to sobie poczytywał za zaszczyt Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Forumowy Wodzirej 18.01.10, 19:57 Mimo, że ciut inaczej podchodzimy do płci niewieściej Odpowiedz Link