aankaa 08.02.04, 22:29 jedyne co umiem podać to gg szukać - aankaa i nie wymagajcie ode mnie umiejętności Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: palę, (już) nie piję, na gg jestem 08.02.04, 22:31 Nie tylko na GG - na Salonie też jesteś. Czyli jesteś wyjątkowo wielofunkcyjną kobietą na miarę XXI wieku. Odpowiedz Link
very_famous Re: palę, (już) nie piję, na gg jestem 08.02.04, 22:36 jak to napisałam zzdorce - wielofunkcyjny robot domowy - w przypadku Aankii wersja Beta Odpowiedz Link
aankaa Re: palę, (już) nie piję, na gg jestem 08.02.04, 22:36 sloggi napisał: > jesteś wyjątkowo wielofunkcyjną kobietą na miarę XXI wieku. a czego spodziewałeś się po kobietach Salonu ? Odpowiedz Link
sloggi Re: Ojciec Założyciel - nie zamilkł ... ;) 08.02.04, 22:55 Tylko właśnie sączy porzeczkową pyszność. Odpowiedz Link
very_famous Re: Ojciec Założyciel - nie zamilkł ... ;) 08.02.04, 22:59 No dobra - w jednej łapie trzymasz winko, ale drugą mógłbyś stukać w klawiaturkę - dla przyzwoitości, co? Odpowiedz Link
sloggi Re: Ojciec Założyciel - nie zamilkł ... ;) 08.02.04, 23:03 A druga ręką klikam w poszczególne posty i usiłuję przeczytać to co spłodziliście dzisiejszego wieczora Odpowiedz Link