adhamah 08.02.04, 22:41 Jest kawa i herbata, więc może powinna być też woda. Sączę właśnie z 1,5 litrowej buteleczki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adhamah Re: Woda (H2O) 11.02.04, 14:44 Lepszym rozwiązaniem będzie herbata. Po co psuć smak wody jakimś sokiem? Odpowiedz Link
sloggi Re: Woda (H2O) 11.02.04, 14:51 Ostatecznie jest chrzest bojowy nowego kubeczka zakupionego w Carrefourze, a w nim herbatka malinowa. Odpowiedz Link
vika411 Re: Woda (H2O) 11.02.04, 14:55 Woda i tylko czysta!Pol na pol, do tego odrobine lodu, cytrynki i odrobinke soczku malinowego do smaku Swietnie mi wlasnie zrobilo Odpowiedz Link
vika411 Re: Woda (H2O) 11.02.04, 15:05 Niedlugo bede tu siedziec z klawiatura w zebach...juz niedlugo bedzie NORMALNIE I NIKT MNIE OD KOMPA NIE RUSZY! Ale teraz, w tej chwili mam przeprowadzke do nowego lokalu, w ktorym...bedzie MOJA INTERNETOWA KAFEJA)))))))))) Hahahahaaaaa!!!!! Jeszcze troche tej meki z lataniem od kompa do kompa, zeby Wam glowy pozawracac a pozniej... wszystko jak dawniej...Ech, lza sie w oczach kreci! Walnelam wiec te wode z czysta i biore sie do roboty No to na razie!)))) Odpowiedz Link
sloggi Re: Woda (H2O) 11.02.04, 15:11 Popijając malinowa ciecz napiszę, że mam nadzieję, iż wreszcie wrócisz już na stałe do netowania (również na Salonie). Odpowiedz Link
vika411 Re: Woda (H2O) 11.02.04, 15:16 sloggi napisał: > Popijając malinowa ciecz napiszę, że mam nadzieję, iż wreszcie wrócisz już na > stałe do netowania (również na Salonie). Napisze szczegoly w poradach w watku o zadupiu ( bo trzeba uzupelnic niewiedze niektorych) a Ty z laski swojej, przenies w wolnej chwili do siebie bo teraz to naprawde musze leciec. Buziaki Odpowiedz Link
adhamah Re: Woda (H2O) 03.05.04, 19:06 Dziś tylko woda. Gdzie jest ten czajnik ?!?!?!?! Odpowiedz Link
adhamah Re: Woda (H2O) 01.07.04, 23:00 Woda się skończyła i co ja teraz mam sączyć jak co wieczór w Salonie? Odpowiedz Link
czarna33 Re: Woda (H2O) 01.07.04, 23:04 Wódki się napij..bo ja jakbym miała to chyba bym do lustra dziś piłaNie mam ,więc idę spać.Papatki. Odpowiedz Link
adhamah Re: Woda (H2O) 01.07.04, 23:09 Jesteś kibicem piłki nożnej i przeżywasz porażkę Czechów? Odpowiedz Link
wgfc Re: Woda (H2O) 01.07.04, 23:04 Adhamah napisał: > Woda się skończyła i co ja teraz mam sączyć jak co wieczór w Salonie? Ale skończyła się tylko w butelce, bo w kranie dalej leci? Jeśli tak to proponuję posączyć kawę [tak wiem, zaraz zostanę zlinczowany, że "o tej porze"] Odpowiedz Link
adhamah Re: Woda (H2O) 01.07.04, 23:11 wgfc napisał: > Adhamah napisał: > > > Woda się skończyła i co ja teraz mam sączyć jak co wieczór w Salonie? > > Ale skończyła się tylko w butelce, bo w kranie dalej leci? > Jeśli tak to proponuję posączyć kawę > [tak wiem, zaraz zostanę zlinczowany, że "o tej porze"] > > To ja już wiem czemu tak późno się kładziesz i mało sypiasz. Takie pomysły!? Odpowiedz Link
wgfc Re: Woda (H2O) 01.07.04, 23:15 Adhamah napisał: > To ja już wiem czemu tak późno się kładziesz i mało sypiasz. Ale ja po kawie potrafię spać > Takie pomysły!? Odpowiedz Link
adhamah Re: Woda (H2O) 01.07.04, 23:18 wgfc napisał: > Adhamah napisał: > > > To ja już wiem czemu tak późno się kładziesz i mało sypiasz. > > Ale ja po kawie potrafię spać > > > Takie pomysły!? > > Muszę kiedyś wypić wieczorem kawę i zobaczyć jak będzie. Wydaje mi się, że też będę mógł zasnąc, ale kto wie. Odpowiedz Link
gacus2 Re: Woda (H2O) 01.07.04, 23:23 adhamah napisał: > Muszę kiedyś wypić wieczorem kawę i zobaczyć jak będzie. Wydaje mi się, że też > będę mógł zasnąc, ale kto wie. > > Styczeń. Po lesie ktoś sie lomocze, chodzi, tupie, przeszkadza, zagląda do dziupli. To niedźwiedź. Spotyka go zając i pyta: - A tobie co misiek? - Po cholerę ja tę kawę we wrześniu piłem..... Odpowiedz Link
adhamah Re: Woda (H2O) 01.07.04, 23:26 Jeszcze przed chwilą chciałem spróbować dziś, ale już nie. Odpowiedz Link
gacus2 Re: Woda (H2O) 01.07.04, 23:32 BTW jeśli gadamy o śnie- potrafisz spać na stojąco ? (ja przećwiczyłem) Odpowiedz Link
gacus2 Re: Woda (H2O) 01.07.04, 23:33 Kurcze tu gadamy o wodzie nei o śnie.... chyba musze sie napic... Odpowiedz Link
wgfc Re: Woda (H2O) 01.07.04, 23:42 Gacus2 napisał: > Kurcze tu gadamy o wodzie nei o śnie.... chyba musze sie napic... Ale czegoś mocniejszego Odpowiedz Link
gacus2 Re: Woda (H2O) 02.07.04, 09:32 wgfc napisał: > Gacus2 napisał: > > > Kurcze tu gadamy o wodzie nei o śnie.... chyba musze sie napic... > > Ale czegoś mocniejszego Wgfckuniu : to ze mogę wypić pół litra na raz nie oznacza, że pije co wieczór :- )))))) Odpowiedz Link
wgfc Re: Wóda (C2H5OH) 02.07.04, 20:48 Gacus2 napisał: > > Ale czegoś mocniejszego > > Wgfckuniu : to ze mogę wypić pół litra na raz nie oznacza, > że pije co wieczór ))))) Kurcze. Dawno nie piłem. Muszę pogonić R. - przywiózł tzw. wódkę weselną i zwleka z zaproszeniem do konsumpcji Odpowiedz Link
gacus2 Re: Wóda (C2H5OH) 05.07.04, 11:06 wgfc napisał: > Gacus2 napisał: > > > > Ale czegoś mocniejszego > > > > Wgfckuniu : to ze mogę wypić pół litra na raz nie oznacza, > > że pije co wieczór ))))) > > Kurcze. Dawno nie piłem. Muszę pogonić R. - przywiózł tzw. wódkę weselną > i zwleka z zaproszeniem do konsumpcji R.M to chyba nie bo on swoje wesele juz miał.... a R. to wódke ze swojego czy czyjegoś przywiózł....? Odpowiedz Link
wgfc Re: Wóda (C2H5OH) 06.07.04, 06:36 Gacus2 napisał: > R.M to chyba nie bo on swoje wesele juz miał.... No pewnie > a R. to wódke ze swojego czy czyjegoś przywiózł....? Spróbowałby tylko ze swojego... Przywiózł z wesela siostry. Odpowiedz Link
adhamah Re: Woda (H2O) 01.07.04, 23:43 gacus2 napisał: > Kurcze tu gadamy o wodzie nei o śnie.... chyba musze sie napic... > Woda to życie, którego 1/3 tracisz na sen, więc wszystko ok Odpowiedz Link
adhamah Re: Woda (H2O) 01.07.04, 23:42 gacus2 napisał: > BTW jeśli gadamy o śnie- potrafisz spać na stojąco ? (ja przećwiczyłem) > Nie miałem okazji. Wątpię, aby coś z tego wyszło Czy Twój sen na stojąco był snem głebokim? Odpowiedz Link
gacus2 Re: Woda (H2O) 02.07.04, 09:24 adhamah napisał: > gacus2 napisał: > > > BTW jeśli gadamy o śnie- potrafisz spać na stojąco ? (ja przećwiczyłem) > > > > Nie miałem okazji. Wątpię, aby coś z tego wyszło > Czy Twój sen na stojąco był snem głebokim? > Tak. Spałem na stojaco w pociagu. Spałem na kolanach kolegi w kiblu jadąc do Zakopanego i inne takie dziwne akcje... Odpowiedz Link
sloggi Re: Woda (H2O) 02.07.04, 09:25 gacus2 napisał: > Tak. Spałem na kolanach kolegi w kiblu jadąc do > Zakopanego i inne takie dziwne akcje... > Opowiedz o tym coś więcej PPP Odpowiedz Link
adhamah Re: Woda (H2O) 02.07.04, 09:35 gacus2 napisał: > adhamah napisał: > > > gacus2 napisał: > > > > > BTW jeśli gadamy o śnie- potrafisz spać na stojąco ? (ja przećwiczyłe > m) > > > > > > > Nie miałem okazji. Wątpię, aby coś z tego wyszło > > Czy Twój sen na stojąco był snem głebokim? > > > Tak. Spałem na stojaco w pociagu. Spałem na kolanach kolegi w kiblu jadąc do > Zakopanego i inne takie dziwne akcje... > > Bardzo mnie to zaintrygowało Odpowiedz Link
gacus2 Re: Woda (H2O) 02.07.04, 10:51 adhamah napisał: > > Tak. Spałem na stojaco w pociagu. Spałem na kolanach kolegi w kiblu jadąc > do > > Zakopanego i inne takie dziwne akcje... > > > > > > Bardzo mnie to zaintrygowało > To było na kolanach Włocha i pociag był tak zapchany ze nie dało sie znaleźć innego miejsca. Ale pozycja kolankowa na kiblu znudziła nam się i spałem an stojąco.... Odpowiedz Link
wgfc Re: Woda (H2O) 01.07.04, 23:42 Gacus2 napisał: > jeśli gadamy o śnie- potrafisz spać na stojąco ? (ja przećwiczyłem) Ja nie potrafię Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Nauczylam sie pic wode mineralna niedawno i... 02.07.04, 10:35 ...wybralam "Primavere" Odpowiedz Link
urtiko Re: Woda (H2O) 06.07.04, 16:05 adhamah napisał: > Jest kawa i herbata, więc może powinna być też woda. Sączę właśnie z 1,5 > litrowej buteleczki. Sama woda, dosyć rzadko... człowiek pije, pije, a ona tak szybko się wchłania Świtna na upały jest mięta z sokiem z cytryny. Odpowiedz Link
adhamah Re: Woda (H2O) 15.07.04, 22:11 Otwieram właśnie 1,5l butelkę. Wypiję całą dziś wieczór? Myślę, że tak Odpowiedz Link
gacus2 Re: Woda (H2O) 16.07.04, 13:14 Ja wczoraj wypiłem dwie takie. W pracy.... kiepsko sie czułem po srodzie.... Odpowiedz Link
adhamah Re: Woda (H2O) 01.08.04, 23:05 Właśnie skończyłem butelkę tego wyśmienitego napoju i idę po następną. Odpowiedz Link