sloggi 24.02.04, 18:20 Dziś ostatni wieczór przed Wielkim Postem, jutro sypanie głów popiołem. Czy spędzacie ten ostatni wieczór karnawału jakoś specjalnie? (czy macie to w nosie i będziecie balowac też w czasie postu?) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
candycandy Re: Ostatki 24.02.04, 18:44 Chciałaby dusza do raju, ale.... Właśnie i grzechy (czytaj: praca) nie puszczają (jak tu się bawić, gdy w perspektywie budzik na 6.30 i inne takie (tzw. przesilnenie zimowe np Pewną pocieszę stanowi fakt, że adekwatnie do zbliżającego się postu TVN zakupiła "Sześć stóp pod ziemią" czyli (podobno!) niezły serial o rodzinnym interesie w formie zakładu pogrzebowego)) Odpowiedz Link
geograf Re: Ostatki 24.02.04, 22:05 naprawde kupili "szczęść stóp pod ziemią"?? ulala.. obowiązkowo będe oglądał! ciekawe tylko o jakiej godzinie puszczą..albo bedzie cenzura,albo serial rpzed północą...oj takiego epdalstwa jest tam sporo ulala... Odpowiedz Link
jeremy27 Re: Ostatki 24.02.04, 22:56 candycandy ten serial jest zarąbczasty!!!OGLĄDAJ KONIECZNIE!!!moje poczucie humoru...a moja siostra (nie to żebym się chwalił) nagrywa mi juz 3 serie z HBO...już się nie moge doczekac Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Ostatki 24.02.04, 19:30 pozdrowionka z Rio pełne goracych rytmów samby, rumby i słońca Odpowiedz Link
candycandy Re: Ostatki 24.02.04, 19:43 Uduszę, jak Boga kocham! Tu zaspy śniegu, wicher w oczy i kłody pod nogi, a ta salsuje się, cholera jedna Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Ostatki 24.02.04, 19:56 Tylko nie cholera i z tego co wiem to macie owszem poniżej ) stopni, ale nie zaraz zaspy!!1 nio chyba, że w Kanadzie mieszkasz. A wakacje kazdy moze mieć Odpowiedz Link
aankaa Re: Ostatki 24.02.04, 19:42 dla odmiany (?) przy komputrze w tle - chór Aleksandrowa (powoli nakręcam się przed koncertem, na który mam zamiar się wbić za wszelką cenę) Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Ostatki 24.02.04, 19:58 nie nakręcaj się idź i przezyj to uniesiene jak nalezy Odpowiedz Link
aankaa Re: Ostatki 24.02.04, 21:14 diablica_28 napisała: > nie nakręcaj się idź i przezyj to uniesiene jak nalezy łatwo powiedzieć od wczoraj kombinuję gdzie zdobyć niezdobywalne bilety Odpowiedz Link
bubster Re: Ostatki 24.02.04, 20:43 wróciłam późno z pracy po ciężkim dniu mam wymówkę w postaci aerobiku od marca, więc wcinam słodkie i idem spać Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Ostatki 24.02.04, 20:45 może popij to słodkie miodzikiem na spirytusie (kupiłam spiryt od ruskich - nie zaszkodzi ci bardziej niż słodkie i sen Odpowiedz Link
bubster Re: Ostatki 24.02.04, 22:13 motyla noga nie mam.... podziel się! za późno by do sklepu iść... Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Ostatki 24.02.04, 21:11 Widział kto gospodarza??? nasprzatał się a teraz gdzieś cichaczem drzemie za sofą pewnie trzeba go poszukać !!! odrobina ruchu drodzy goście szukamy sloggiego Odpowiedz Link
olga55 Re: Ostatki 24.02.04, 22:01 No właśnie wrociłam z imprezki.Dłużej nie mogłam-jutro normalnie praca.Wieczór był bardziej babski ale sie nieźle bawiłyśmy.No i leciały przeboje naszej młodości.Rownież Chór Aleksandrowa, ja już zakupiłam bilety brrr, ale drogie są. Umartwiać sie za bardzo w poście nie mam zamiaru-przecież aż tak bardzo nie nagrzeszyłam) Odpowiedz Link
aankaa Re: Ostatki 24.02.04, 22:09 olga55 napisał(a): > Chór Aleksandrowa, ja już zakupiłam bilety brrr, ale drogie są gdzie ???????????????????????????? jak ???????????????? Odpowiedz Link