sibeliuss 27.04.10, 11:07 Ten specjalista widział już przeróżne przypadki: księży utrzymujących stosunki seksualne z dorosłymi mężczyznami, z dorosłymi kobietami, z nastolatkami, a także z dziećmi. wiadomosci.onet.pl/1609045,2677,1,kioskart.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tjbazuka Re: Uleczyć księdza 27.04.10, 11:35 Zjeby. Ale to samo dotyczy mulzumanow ,zydow i wszystkich innych swirow .Jaka by religie reprezentowali. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Uleczyć księdza 27.04.10, 11:45 wiadomosci.onet.pl/2161354,11,legalny_seks_z_12-letnimi_dziecmi_w_watykanie,item.html Odpowiedz Link
keepersmaid Re: Uleczyć księdza 27.04.10, 14:17 Rece, nogi i szczeka opadaja: Leczyłem księży, którzy mieli dwoje dzieci. Leczyłem też księży, którzy załatwili swoim ciężarnym kochankom aborcję. Jednego z nich spytałem: "Czemu nie użyłeś prezerwatywy?", a on na to: "Bo antykoncepcja jest niezgodna z nauką Kościoła". Odpowiedz Link
pia.ed Re: Uleczyć księdza 27.04.10, 17:23 Poniewaz ostatnio jest bardzo modne naswietlanie molestowania nieletnich przez ksiezy katolickich, wiec po raz pierwszy w historii szwedzkiego kosciola katolickiego wplynely trzy skargi ofiar. Jedna z lat 40-tych, kiedy to chlopiec musial sie onanizowac.. Druga skarga dotyczyla molestowania dziewczynki w latach 50-tych. Trzecia skarga jest najciekawsza. Ksiadz pozostawal w zwiazku z matka przez 12 lat, jednoczesnie molestujac jej corki. Jedna z corek zglosila to pierwszy raz w latach 80-tych do zwierzchnika ksiedza, a drugi raz w latach 90-tych. W obu przypadkach otrzymala odpowiedz, ze z takimi sprawami powinna pojsc do psychologa. Osoba ktorej zglosila w latach 90-tych jest obecny biskup. Twierdzi ze nie potraktowal tego jako zgloszenie przestepstwa, tylko jako rozmowe duszpasterska. Odpowiedz Link