very_famous 02.03.04, 18:10 że cały czas się zastanawiam jaki jest dzisiaj dzień tygodnia! I nie za bardzo wiem / Proszę mnie poinformować! Bo przegapię sobotę! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_famous Re: spij dalej 02.03.04, 18:23 Spać to ja bym poszła bardzo chętnie bo padam. Mam kolorowy zawrót głowy - dlatego nic nie wiem ) Odpowiedz Link
smia Re: Oświadczam wszem i wobec 02.03.04, 18:27 sobote to wyczujesz od razu! nie boj nic! Odpowiedz Link
very_famous Re: Oświadczam wszem i wobec 02.03.04, 20:06 Nie byłabym tego taka pewna. Poza tym nie chcę przegapić kilku innych rzeczy ) Odpowiedz Link
aankaa to od razu napisz 02.03.04, 20:09 kiedy Ci mamy przypominać o dniu tygodnia/godzinie dnia a nie tak ogródkami Odpowiedz Link
very_famous Re: to od razu napisz 02.03.04, 20:17 Jakie tam ogródkami! Muszę pamiętać, że w czwartek w samo południe idę do fryzjera, o piątku też musę pamiętać no i o środzie - tylko nie wiem o której godzinie jeszcze i w TYM cały problem! Odpowiedz Link
vika411 Re: to od razu napisz 02.03.04, 20:50 very_famous napisała: > Jakie tam ogródkami! > Muszę pamiętać, że w czwartek w samo południe idę do fryzjera, o piątku też > musę pamiętać no i o środzie - tylko nie wiem o której godzinie jeszcze i w > > TYM cały problem! Sroda byla wczoraj...zdaje mi sie... Odpowiedz Link
aankaa środa jest JUTRO 02.03.04, 21:06 pierwszy sygnał (jak nie zapomnę) wyślę koło 7.30 rano Odpowiedz Link
vika411 Re: środa jest JUTRO 02.03.04, 21:09 aankaa napisała: > pierwszy sygnał (jak nie zapomnę) wyślę koło 7.30 rano > MOwie, ze wczoraj albo tydzien temu! Mowie! A ja nie klamie nigdy! Czwartek bedzie w sobote a piatek w niedziele. Nie ma inaczej! Odpowiedz Link
aankaa no to ja wymiękam ... 02.03.04, 21:16 robię sobie (?) przerwę (godzina, dwie ...) na jeżdżenie z Dzieckami po sklepowiskowym parkingu - właśnie wrócili po pierwszej lekcji kursu na p.j. (( całe szczęście, że AC mam wykupione ... Odpowiedz Link
sloggi Re: no to ja wymiękam ... 02.03.04, 21:19 No to zacznij od kręcenia bączków na lodzie, póki jest zimowa aura. Odpowiedz Link
vika411 Re: no to ja wymiękam ... 02.03.04, 22:24 Ja tez wymiekam pod pierzyna!baczkow nie puszczam bo nic nie moge jesc bo z miejsca zygam.zastrzyki za to mi daja!!!((( zaraz tu przyjdzie jedna taka ze strzykawa i siuuuuuuuuuup!!! ukuje w dupke i bedzie bolalo!!! I nikt mnie nie zaluje...(( Mozecie sie juz zaczac sciepywac na trumne i wieniec! Tym wpisem zegnam sie z Wami...AMEN! UMIERAM!!! Odpowiedz Link
zo_h Re: no to ja wymiękam ... 02.03.04, 22:31 Nie no mówiłem coś wczoraj ... do wiosny masz się wstrzymać z tym umieraniem, bo inaczej to nici z tym straszeniem po nocach . Odpowiedz Link
vika411 Re: no to ja wymiękam ... 02.03.04, 22:36 zo_h napisał: > Nie no mówiłem coś wczoraj ... do wiosny masz się wstrzymać z tym umieraniem, > bo inaczej to nici z tym straszeniem po nocach . na wiosne to juz tylko kwiatki na mnie zakwitna... Odpowiedz Link
zo_h Re: no to ja wymiękam ... 02.03.04, 22:47 To jak przyjdziesz straszyć mnie po nocy to wpleciesz sobie pare takich pachnacych fiołków za ucho ... ok? Kurde ale tak poważnie aż tak źle? Odpowiedz Link
aankaa Re: no to ja wymiękam ... 02.03.04, 23:06 sloggi napisał: > No to zacznij od kręcenia bączków na lodzie, póki jest zimowa aura. takie atrakcje wyłącznie dla mnie zarezerwowane, oczywiście udzielałam słownych istrukcji co robię i jak, ale jazda udało się całym wrócić Odpowiedz Link
ejno Re: Oświadczam wszem i wobec 02.03.04, 22:33 02.03.2004 - wtorek imieniny Halszki, Heleny i Pawła Odpowiedz Link
very_famous Re: Oświadczam wszem i wobec 02.03.04, 23:49 Dziękuję! Nareszcie wiem! Bo tym na górze to się poprzewracało też w głowach! Aankaa - jak Ty mi zadzwonisz o 7.30 w nocy to ja Ci łeb urwę!!!! O tej porze TO JA ŚPIĘ I ŚRODKU NOCY SIĘ DO PORZĄDNYCH LUDZI NIE DZWONI! Odpowiedz Link
vika411 Re: Oświadczam wszem i wobec 02.03.04, 23:53 very_famous napisała: > Dziękuję! > Nareszcie wiem! Bo tym na górze to się poprzewracało też w głowach! > Aankaa - jak Ty mi zadzwonisz o 7.30 w nocy to ja Ci łeb urwę!!!! O tej porze > TO JA ŚPIĘ I ŚRODKU NOCY SIĘ DO PORZĄDNYCH LUDZI NIE DZWONI! Tak jest! do porzadnych ludzi sie dzwoni SWITKIEM KOLO POLUDNIA!!! ZAPAMIETAJ TO SOBIE RAZ NA JUTRO! Odpowiedz Link
very_famous Re: Oświadczam wszem i wobec 03.03.04, 00:04 Wcześnie rano - około południa - zgadzam się! Bravo! Zdrowe podejście! Ale Aankaa mnie straszy telefonem wtedy kiedy nawet na drugi bok się nie przewracam! Hańba! Aankaa- ja wyłączam telefon w takim razie! Odpowiedz Link
aankaa mam Was w nosie 03.03.04, 00:10 to ... ja tu sobie ... wypruwam ... żeby Was rano ... a Wy ??????????? w południe (albo tuż przed) to JA będę drzemkę (z otwartymi oczkami) odwalać I NIECH MNIE KTÓRA OBUDZI - nogi z ... powyrywam Odpowiedz Link
vika411 Re: mam Was w nosie 03.03.04, 00:13 aankaa napisała: > to ... ja tu sobie ... wypruwam ... żeby Was rano ... > a Wy ??????????? > > w południe (albo tuż przed) to JA będę drzemkę (z otwartymi oczkami) odwalać > > I NIECH MNIE KTÓRA OBUDZI - nogi z ... powyrywam > Wysle Ci, kochanie Briefbombe Chcesz?! Odpowiedz Link
vika411 Re: już nie w nosie ... 03.03.04, 00:19 aankaa napisała: > > > idę SPAĆ > AQ to idz! Ja tez ide bo mnie boli i trudno mi oddychac. Poleze troche i moze usne...wszystko mnie boli! Odpowiedz Link
very_famous Oj Biedactwo!!! 03.03.04, 00:22 Idź idź pod pierzynkę - wygoń zarazę precz! Odpowiedz Link