vika411 04.03.04, 18:37 ...narzucac sie Wam nie bede! Kulturalni ludzie sami wiedza, ze chorego trzeba odwiedzac i zabawiac! O ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eulalija Re: No! obudzilam sie! Ale... 04.03.04, 19:25 Strasznie się cieszę, odkąd mój kręgosłup powiedział "dziękuję za współpracę" zaglądam jakby trochę mniej i nieco po łebkach. I też mnie dziś zastrzyknięto, kobyła nie zastrzyk, 7 ml. Odpowiedz Link
vika411 Re: No to nie jestesmy osamotnione w... 04.03.04, 19:26 eulalija napisała: > Strasznie się cieszę, odkąd mój kręgosłup powiedział "dziękuję za współpracę" > zaglądam jakby trochę mniej i nieco po łebkach. I też mnie dziś zastrzyknięto, > kobyła nie zastrzyk, 7 ml. ...cierpieniach! SLOGGI TEZ JEST CHORY! Odpowiedz Link
altu Re: No! obudzilam sie! Ale... 04.03.04, 20:16 Godzinę temu, w wielkiej śnieżycy dojechałam do Częstochowy. I jestem. Rodzinka swą ciekawość zaspokoiła tysiącem pytań i moich odpowiedzi... I teraz już jestem do dyspozycji... Przychodzę w odwiedziny do Viki, Verki, Eulaliji i wszystkich chorych i cierpiących... Przyniosłam herbatniki, herbatkę z cytrynką, sok z malin i dużo witaminek! Proszę bardzo, wracajcie do zdrówka! Odpowiedz Link
slodkoslony Re: No! obudzilam sie! Ale... 04.03.04, 20:51 Ja dosyłam litrową flaszeczkę soku z dzikiego bzu - wyjątkowej dobroci - na przeziębienia zwłaszcza . Sam robiłem . Mnie bardziej smakuje do ginu ale i na chorobę dobry. Odpowiedz Link
vika411 Re: No! obudzilam sie! Ale... 04.03.04, 20:54 Jak milo tylko sie nie zarazcie! Odpowiedz Link
very_famous Re: No! obudzilam sie! Ale... 04.03.04, 20:55 Kto ma zabawiać jak wszyscy chorzy???? Mnie też głowa zaczyna boleć (( Może mnie by ktoś pogłaskał po bolącej łepetynie i zrobił gorące okłady z męskiej piersi? CO??? Odpowiedz Link
vika411 Altu! 04.03.04, 21:07 a co Ty robisz w Czestochowie? Wolne masz? trzeba verke poglaskac po glowie to masz na razie zajecie. Napisz mi na malpe co i jak. Odpowiedz Link
altu Re: Altu! 04.03.04, 21:12 Verke do jednej, Ciebie do drugiej piersi przytule.. A że wiecej miejsca nie ma, to kolejni chorzy w kolejce sie ustawiac musza W Czestochowie mam jutro delegacje, to dzisiaj przyjechalam, chwile z Rodzina spedze i weekend z przyjaciolmi... Stesknilam sie nieco za nimi.. Odpowiedz Link
altu Re: Altu! 04.03.04, 21:28 Facetów na Salonie deficyt... Na wiosne trzeba po nowe hmm... twarze... jechać... Może plany importowe trzeba odnowić... No cóż.. myślałam, że na bezrybiu i rak ryba. Odpowiedz Link
very_famous Re: Altu! 04.03.04, 21:34 Altu! Właśnie! Co z naszą wyprawą do Łodzi???? Geo by się ucieszył! I może nawet pomógłby nam zapakować "towary" do bagażnika?! On wysoki - to da radę! Tylko nasze choróbska musimy wypędzić!!!! Odpowiedz Link
vika411 Re: Altu! 04.03.04, 21:39 very_famous napisała: > Altu! Właśnie! Co z naszą wyprawą do Łodzi???? Geo by się ucieszył! I może > nawet pomógłby nam zapakować "towary" do bagażnika?! On wysoki - to da radę! > Tylko nasze choróbska musimy wypędzić!!!! A ze mnie by sie tez ucieszyl? To jade tez! Odpowiedz Link
altu Re: Altu! 04.03.04, 22:12 Z wizytą u Geo poczekamy do wiosny. Mam nadzieję, ze pogubicie wszystkie zarazki i bakterie A propos - Geo coś się dawno nie odzywał... czyżby z grypą w łóżku leżał? Odpowiedz Link