vika411 04.03.04, 19:30 Verka - na rekonwalescencji. Eulalja - strzykanie w kregoslupie. Ja - zapalenie pluc. Sloggi - jak poczta pantoflowa doniosla tez sie rozlozy... Co jest , do cholery! ? Epidemia na Salonie?! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altu Re: WATEK SALONOWYCH ZDECHLAKOW ! 04.03.04, 20:13 Hejka! To ja, jako osoba zdrowa i chodząca, mogę śmiało wam usługiwać, żeby choroba was szybko opuściła, i żebyście w pełni sił mogli sobie hulać w Salonie.. Odpowiedz Link
agablues Re: WATEK SALONOWYCH ZDECHLAKOW ! 04.03.04, 20:16 vika411 napisała: > Verka - na rekonwalescencji. > Eulalja - strzykanie w kregoslupie. > Ja - zapalenie pluc. > Sloggi - jak poczta pantoflowa doniosla tez sie rozlozy... > Co jest , do cholery! ? Epidemia na Salonie?! No chyba tak ! Ja u Was od wczoraj i już chora! Chciałam Ciotce dotrzymać towarzystwa na łożu i co z tego mam? Z nosa mi kapie Odpowiedz Link
very_famous Re: WATEK SALONOWYCH ZDECHLAKOW ! 04.03.04, 20:34 Jaka tam rekonwalescencja! Nadal kaszlę jak niewiemco I gardło zaczyna znowu pobolewać (( Oj chyba dziś też wyciągniemy Salonowe łoże a służba zrobi nam grzankę (80% alkoholu - reszta czakolada) na rozgrzanie. I dzisiaj żadnego latania po dworze! Tylko leżymy pod pierzyną i kocami a kominek podgrzewa atmosferę. Odpowiedz Link
vika411 Re: WATEK SALONOWYCH ZDECHLAKOW ! 04.03.04, 21:00 Prosze sie dopisywac komu cos dolega Otwieramy stowazyszenie zdechlakow. Odpowiedz Link
czarna33 Re: WATEK SALONOWYCH ZDECHLAKOW ! 04.03.04, 21:04 A proszę bardzo,36 bodaj dzień na zwolnieniu na głupiego nerwa łokciowego: (Najpierw skłuli dupsko a teraz kłują w rękęI niedobrze mi po pigułach bleee... Odpowiedz Link
vika411 Re: WATEK SALONOWYCH ZDECHLAKOW ! 04.03.04, 21:09 Mnie tez kluja...zaraz tu przyjda ze strzykawa ... Odpowiedz Link
ejno Re: WATEK SALONOWYCH ZDECHLAKOW ! 04.03.04, 21:25 Jam jest zdrowa jak byk a nawet 2 byki Odpowiedz Link
vika411 Re: WATEK SALONOWYCH ZDECHLAKOW ! 04.03.04, 21:29 Indyk tez myslal o niedzieli i zle to sie dla niego skonczylo... Odpowiedz Link
vika411 Re: WATEK SALONOWYCH ZDECHLAKOW ! 05.03.04, 17:34 No to z czapy! Lepiej sie czuje dzisiaj! Ale oddychac mi trudno i jak zapalilam mojego ulubionego Mempfis 100 Red to myslalam, ze mnie szlag trafi! A przeciez plucom nalezy sie inchalacja! no to moj pan doktor wpadl na pomysl i mi dal inhalator do domu i teraz musze w nim trzymac dziob i oddychac taka parujaca substancja.nawet fajne to jest Odpowiedz Link
martuha Re: WATEK SALONOWYCH ZDECHLAKOW ! 05.03.04, 17:38 ja mam nadcisnienie, ale poza tym dzisiaj usg i dopler wykazaly, ze moje nerki i aorty sa w porzo. Odpowiedz Link
vika411 Re: WATEK SALONOWYCH ZDECHLAKOW ! 05.03.04, 17:40 martuha napisała: > ja mam nadcisnienie, ale poza tym dzisiaj usg i dopler wykazaly, ze moje nerki > i > aorty sa w porzo. To moze CHOCIAZ co innego Ci dolega? To nie jest watek dla zdrowych tylko dla chorych ciezko i obloznie... dla stekaczy poczekalnianych u roznych dochtorow! O!.-) Odpowiedz Link
candycandy Re: WATEK SALONOWYCH ZDECHLAKOW ! 05.03.04, 17:52 Mi tak w pracy dowalają roboty, że zaczynam się zastanawiać nad łapaniem wirusa (nie żadne tam ciężkie choróbsko tylko leciuteńka niemoc. W końcu najgorsze są pierwsze dni; człowiek faktycznie leży nieżywy a wszystko go boli Ale jak się wygrzeje, to potem raj: wyspać się można, zaległości książkowo-telewizyjne nadrobić, znajomi dzwonią, rodzina jeść i pić daje (z resztą na chorobowym zapotrzebowanie na te dobra spada). Jednak już po tygodniu człowiekowi łóżko zaczyna brzydnąć i paradokslanie zaczyna tęsknić za pracą. I wszystko wraca do normy Odpowiedz Link
vika411 Re: będę zdechlakiem jutro - mogę ????? 05.03.04, 18:19 aankaa napisała: > Mozesz! Nawet Ci pomoge i troche swojej zarazy mailem wysle. Chcesz? Odpowiedz Link
aankaa Re: będę zdechlakiem jutro - mogę ????? 05.03.04, 19:55 vika411 napisała: > aankaa napisała: > > > > Mozesz! Nawet Ci pomoge i troche swojej zarazy mailem wysle. Chcesz? nie kcem !!! zdechlakiem będę (?) z innego powodu Odpowiedz Link
altu Re: WATEK SALONOWYCH ZDECHLAKOW ! 05.03.04, 19:51 Witam! Jako, że nie jestem salonowym zdechlakiem, ale jednostką zdrową, to w ramach wkupnego przyniosłam kawał, a jakże, o chorym pacjencie W szpitalu leżał zburaczały pacjent, wciąż obscenicznie żartujący z pielęgniarek. Pewnego dnia na salę weszła pielęgniarka, jak zwykle w czystym i schludnym, acz nieco kusym fartuszku. Miłym głosem oznajmiła, że musi zmierzyć temperaturę. Burak z zadowoleniem poskrobał się po włochatej klacie i przekonany, iż pomiar odbędzie się jak zwykle doustnie, otworzył gębę oblizując się lubieżnie. Ku jego zaskoczeniu, pielęgniarka sugestywnie trzepiąc w powietrzu termometrem, oznajmiła że tym razem pomiar musi być wykonany analnie... Przewidując, że dalsza część będzie równie rozrywkowa, burak przybrał pozycję królika i zachęcająco poklepał się po wypiętym zadku. Lekkie pieczenie w odbycie byłoby nawet przyjemne, gdyby pielęgniarka nie oznajmiła, że musi na chwilkę wyjść do pacjenta z sąsiedniej sali. Wychodząc w pośpiechu nie domknęła drzwi.. Burak zorientował się dopiero po jakimś czasie słysząc dochodzące z korytarza odgłosy gromadzących się ludzi. W pewnym momencie przybiegł dyżurny lekarz i nieco zdziwiony zakrzyknął: - Co tu się dzieje do cholery!? - Temperaturę mierzę! Nie widziałeś pan nigdy jak to się robi?! -warknął burak. - Owszem, ale jeszcze nigdy, żeby przy pomocy goździka.. Pozdrawiam i życzę powrotu do zdrowia! Buziaki! Odpowiedz Link
vika411 Re: WATEK SALONOWYCH ZDECHLAKOW ! 05.03.04, 20:27 Fajny dowcip)))))))) Ale Aankaa mnie zainteresowala jak chce byc zdechlakiem bez zarazy? Ciekawe... Odpowiedz Link
aankaa Re: WATEK SALONOWYCH ZDECHLAKOW ! 05.03.04, 20:34 www.google.pl/search?q=autokary+wynajem&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=pl&lr= Odpowiedz Link
aankaa ale się porobiło ... 05.03.04, 20:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10740&w=11195408 Odpowiedz Link
vika411 Re: ale się porobiło ... 05.03.04, 20:53 aankaa napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10740&w=11195408 > Hehehe! A tamten link mi sie przyda jak znalazl! przypadkowo! Dziekuje!)) Odpowiedz Link
oldpiernik Re: WATEK SALONOWYCH ZDECHLAKOW ! 06.03.04, 10:11 bardzo żwawe z Was zdechlaki, hehe czy niewielka sma małych defektów upoważnia do bywania w tym wątku? OLDSUMARYCZNIEZDECHŁYTEŻ Odpowiedz Link
vika411 Re: WATEK SALONOWYCH ZDECHLAKOW ! 06.03.04, 10:33 czarna33 napisała: > Kolejny umierający?? No przeciez zarzadzilam epidemie! A on sie mnie slucha! Odpowiedz Link
czarna33 Re: WATEK SALONOWYCH ZDECHLAKOW ! 06.03.04, 11:17 Epidemia sie rozszerzaOd tych leków dostałam wysypki i gębę mi poplamiło((( Odpowiedz Link
vika411 Re: WATEK SALONOWYCH ZDECHLAKOW ! 06.03.04, 11:32 No to mamy coraz wiekszy wybor schorzen! Tylko na litosc Boska niech nikt nie zawiadamia snepidu co sie tu wyprawia bo nas zaczna dezynfekowac!!! Odpowiedz Link
czarna33 Re: WATEK SALONOWYCH ZDECHLAKOW ! 06.03.04, 11:35 Sanepid jak sanepid,ale ZUS juz sie q...dopomina Odpowiedz Link