agablues 11.03.04, 19:21 jestem jeszcze świeża i może to już było. Jeśli tak, prosze mnie odesłać do odpowiedniego wątku. Jeśli nie - to pytam: Czy tylko Lwy i Lwice Salonowe? Czy są też inne znaki Zodiaku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owera Re: są i Wodniki 19.03.04, 12:46 podpisuję się pod Wodnikiem i chociaz nie bardzo zwracam uwage na horoskopy , chętnie potwierdzę przypistywane Wodnikom chadzanie własnymi drogami i umiłowanie wolnośći. Odpowiedz Link
vika411 Re: znaki Zodiaku 11.03.04, 20:09 A ja lubie sie byczyc i wachac kwiatki jak ten Fernando Odpowiedz Link
very_famous Re: znaki Zodiaku 11.03.04, 20:14 A ja jak złapię w swoje racze szczypce to nie puszczę, a panoszyć się lubię bo lwica ascendentalna jestem Odpowiedz Link
very_famous Re: znaki Zodiaku 11.03.04, 20:29 A o to co to znaczy trzeba zapytać Anahelli. Odpowiedz Link
eulalija Re: znaki Zodiaku 11.03.04, 20:35 Bo już nie wiem czyś Ty mi siostrą, bratem czy katem ... no nic, pójdę z psicą na spacerek a jutro poszukam odpowiedzi Odpowiedz Link
anahella Z opoznieniem kilkudniowym ale odpowiadam:) 14.03.04, 13:30 Ascendent to tzw. znak wschodzacy. NIe chce tu dawac nudnego wywodu skad to sie wzielo i jak to liczyc wiec wyjasnie najprosciej jak potafie. Ascendent (jego polozenie w znaku i inne "techniczne" uklady mowia nam o tym jak wygladamy, jak sie prezentujemy swiatu. Natomiast polozenie Slonca w znaku (czyli to co nazywamy naszym znakiem zodiaku) to jest nasza podstawowa energia zyciowa. To taki drugi wazny znak zodiaku w naszym horoskopie. Czesto jak czytamy charakterystyki znakow zodiaku to odnajdujemy w innych znakach - nie naszych - cechy nam bliskie, ktore w sobie odnajdujemy. To dlatego ze w takich znakach mamy albo Ascendent albo planety osobiste (Ksiezyc, Merkury, Wenus, Mars), albo blisko Slonca lub Ascendnetu leza wladcy danych znakow. Jezeli ktos chce poznac swoj znak Ascendnetu i zna jezyki obce to moze sobie wyliczyc to na stronce www.astro.com (nie radze podawac tam adresu mejlowego z ktorego czesto korzystamy, bo sla spam). Jezeli natomiast bedziecie miec trudnosci z odnalezieniem sie na tej stronie to mozecie do mnie napisac na priv anahella@gazeta.pl i podac dane: dzien, miesiac, rok, dokladna godzina i miejsce urodzenia - podam polozenie Ascendnetu i poszczegolnych planet. Przy wyliczeniu ascendnetu wazna jest dokladnosc godziny, wiec zaznaczajcie czy jest to np. druga po poludniu czy nad ranem. Przy urodzeniu w okolicy polnocy tez piszcie czy chodzi np. o 1 kwietnia zaraz po polnocy, czy 1 kwietnia tuz przed polnoca. Wyzej uzylam terminu "wladcy znakow". To sa planety ukladu Slonecznego (w tym poprzez skrot myslowy uwzgledniamy i Slonce i Ksiezyc, ktore oczywscie nie sa planetami) ktore przypisuje sie do danego znaku. Wladctwa sa nastepujace: Baran - Mars Byk - Wenus Bliznieta - Merkury Rak - Ksiezyc Lew - Slonce Panna - Merkury Waga - Wenus Skorpion - Pluton Strzelec - Jowisz Koziorozec - Saturn Wodnik - Uran Ryby - Neptun. Pozdrawiam sympatykow astrologii Odpowiedz Link
salon_sloggiego Re: Z opoznieniem kilkudniowym ale odpowiadam:) 03.01.05, 01:09 podbijam. Odpowiedz Link
sloggi Re: znaki Zodiaku 12.03.04, 00:30 Waga, czyli ponoć stateczny znak - dyskutowałbym. Odpowiedz Link
ashek Re: znaki Zodiaku 12.03.04, 01:04 Lew, też, salonowy. W strzelcu mam to coś na a. pzdr. tom(ashek) Odpowiedz Link
martuha Re: znaki Zodiaku 12.03.04, 07:22 a mnie jest dwie albo dwoch, tylko, ze ja dziewuszka jestem. ale nawet po alkoholu nie widze podwojnie. Odpowiedz Link
brookie Re: znaki Zodiaku 12.03.04, 08:39 A baranka to do plotu przywiazecie? Nie radze bo mam rogi i kopytka, oooo Odpowiedz Link
edzioszka Re: znaki Zodiaku 04.07.04, 11:38 ashek napisał: > Lew, też, salonowy. > W strzelcu mam to coś na a. > > pzdr. tom(ashek) o to witaj w klubie - tyż jestem Lwica z Ascendentem w Poszczelonym Odpowiedz Link
anahella Re: znaki Zodiaku 14.03.04, 13:32 sloggi napisał: > Waga, czyli ponoć stateczny znak - dyskutowałbym. Ale Twoj Ascendent nigdy Ci nie pozwoli na statecznosc Odpowiedz Link
frida2 Re: znaki Zodiaku 16.01.05, 02:42 sloggi napisał: > Waga Więc wiadomo skąd podobne zainteresowania PPP Odpowiedz Link
jasmin33 Re: znaki Zodiaku 12.03.04, 10:57 a ja lubię przelewać z próżnego w pełne...) Pozdr Odpowiedz Link
nauma Re: znaki Zodiaku 12.03.04, 15:39 Takich dwóch jak nas... dwóch, to nie ma w świecie ani jednego (przerobiłem powiedzonko kapkę) Odpowiedz Link
wsn Re: znaki Zodiaku 13.03.04, 21:00 szuwarka -- Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl. Za pół roku będę magistrem Odpowiedz Link
kicia7 Re: znaki Zodiaku 13.03.04, 23:26 A ja mam szczypczyki, ale i jadowity kolec na ogonie i stosownie wredny charakter. Odpowiedz Link
hm` Re: znaki Zodiaku 04.07.04, 11:44 Tak zdecydowanie Skorpionice maja zly charakterek. ;] A ja zwykly prosty koziorozec. pozdr.hm` Odpowiedz Link
spyheart Re: znaki Zodiaku 15.03.04, 12:08 Przyszła znów lwica ze słoneczkiem za pan brat i nie zmieni się ot tak ... Bo kiedyś przyjdzie Lew i wypije mą krew i będzie szalenstwo Dusz .... No dalej nadchodź... bo czekam Odpowiedz Link
babik Re: znaki Zodiaku 15.03.04, 12:26 Przyznaję się i niczemu nie zaprzeczam. Jam ci jest skorpion. Odpowiedz Link
candycandy Re: znaki Zodiaku 16.03.04, 19:46 Skorpion - i wszystko jasne: język ostry, słowa noże i zawsze aktualne sprawy seksualne Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: znaki Zodiaku 16.03.04, 20:31 Uważaj zwierzyńcu niebieski, bo kogoś mogę ustrzelić. Odpowiedz Link
zenta1 Re: znaki Zodiaku 16.03.04, 23:51 wedrowiec2 napisała: > Uważaj zwierzyńcu niebieski, bo kogoś mogę ustrzelić. nie pal za sobą mostów wędrowcze - jak wyglądałoby życie bez przyjaciół ? ...Czy nie byłoby życiem bez słońca ? Też strzelam. Odpowiedz Link
biuralistka Re: znaki Zodiaku 17.03.04, 21:27 Hmmm.... to ja się od razu w ten sposób przywitam z Wami i przedstawię, bo poczytuję forum dość regularnie Jestem kózką z ascendentem w skorpionie. B. Odpowiedz Link
adhamah Re: znaki Zodiaku 18.03.04, 08:53 agablues napisała: > Czy są też inne znaki Zodiaku? Sa tez inne! np. Ryby Odpowiedz Link
reniatoja Re: znaki Zodiaku 18.03.04, 12:59 Ja Panna jestem. I jakos do dzisiaj nie wiem jak to sie ma do mojej skromnej osoby, czy to jakos wplywa, determinuje cokolwiek? Dla mnie to bez znaczenia, jedynie mam zakodowane, ze Skorpiony to niedobre ludzie sa, ale to tez mi sie nie sprawdza w zyciu - pare Skorpionow, ktorych znam sa faktycznie niedobrzy, inni znow do rany przyloz. Odpowiedz Link
babik Re: znaki Zodiaku 18.03.04, 13:28 Eeee no weź , Skorpiony niedobre ludzie ??? Bardzo dobre one są. Ino może przez innych uważane za zbyt seksualne, ale to bzdury. Odpowiedz Link
candycandy Re: znaki Zodiaku 19.03.04, 13:55 Babik, nie psuj nam opinii, na którą tak ciężko całymi latami pracujemy! Jesteśmy najwredniejsze, najzłośliwsze, najbardziej sadystyczne, podstępne, idziemy po trupach do celu i tylko bzykanie nam w głowie, o! Odpowiedz Link
kamea5 Re: znaki Zodiaku 04.07.04, 12:00 Veto!!!...najmilsze,łagodne,potulne,delikatne...nie strasz,bo Ci ogonek odpadnie...) Odpowiedz Link
danway1 Re: znaki Zodiaku 18.03.04, 16:48 Ja jestem Panna, mimo że jestem facetem i na 100 % grozi mi staropanieństwo <lol2> Pozdrawiam wszystkie zodiakalne Panny, niezodiakalne też. Daniel. Odpowiedz Link
sloggi Re: znaki Zodiaku 04.07.04, 11:45 agniecha_k napisała: > oj, bedzie bolało... Zawsze można to rozpatrywać w kategoriach perwersji Odpowiedz Link
yoanna Re: Jest tez Baran salonowy:) _n/txt 16.01.05, 08:34 ...jest jeszcze jeden baran Odpowiedz Link
jackussi Re: Rybka 16.01.05, 10:17 Takich jak ja rogaczy prostorogich tu mało Zauważyłem Vikę Odpowiedz Link