sloggi 23.03.04, 08:58 Jaką macie dziś na sobie bieliznę? (w końcu mam nicka Sloggi - to zobowiązuje). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sajgonetka Re: Wątek niemoralny :P 23.03.04, 09:56 Dziś mam coś z tego: www.nylony-tak.com/ .... i z tego...... www.intymna.pl/ ... no i z tego... www.gatta.com.pl/d-luxline/ Pozdrawiam, bo dawno mnie nie było! Odpowiedz Link
sasha_m Re: Wątek niemoralny :P 23.03.04, 09:04 Czarny dół, góry jak nie muszę, to nie noszę Precz z biustonoszami! Odpowiedz Link
sloggi Re: Wątek niemoralny :P 23.03.04, 09:10 sasha_m napisała: > Czarny dół, góry jak nie muszę, to nie noszę Precz z biustonoszami! Przywódczyni Kobiecej Formacji na Rzecz Swobodnego Oddechu? Odpowiedz Link
sasha_m Re: Wątek niemoralny :P 23.03.04, 09:17 sloggi napisał: > Przywódczyni Kobiecej Formacji na Rzecz Swobodnego Oddechu? I Nieskrępowanych Ruchów! Odpowiedz Link
sloggi Re: Wątek niemoralny :P 23.03.04, 09:24 sasha_m napisała: > sloggi napisał: > > > Przywódczyni Kobiecej Formacji na Rzecz Swobodnego Oddechu? > > I Nieskrępowanych Ruchów! > > Chyba "wymachów" Odpowiedz Link
sloggi Re: Wątek niemoralny :P 23.03.04, 09:24 sasha_m napisała: > sloggi napisał: > > > Przywódczyni Kobiecej Formacji na Rzecz Swobodnego Oddechu? > > I Nieskrępowanych Ruchów! > > "Wymachów" od wymachiwania, a nie od wymion!!! Odpowiedz Link
agablues Re: Wątek niemoralny :P 23.03.04, 09:11 Jaki ciekawski ciepłe barchany ( takie jak Weronka w Jańciu Wodniku), różowa nylonowa halka i celisty biustonosz - rozmiar 85 E - zakupiony zresztą na pobliskim bazarku od Ruskich PP A i jeszcze cieliste bawełniane rajtuzy) Odpowiedz Link
anahella Re: Wątek niemoralny :P 23.03.04, 19:02 sasha_m napisała: > Czarny dół, góry jak nie muszę, to nie noszę Precz z biustonoszami! Zazdroszcze... Ja niestety ciagle musze Odpowiedz Link
vika411 Re: Wątek niemoralny :P 23.03.04, 09:24 majty z golfem zalozylamCzerwone to sxi Odpowiedz Link
luloo1 Re: Wątek niemoralny :P 23.03.04, 09:28 ja mam dziś bieliznę Triumph z kolekcji sloggi Odpowiedz Link
babik Re: Wątek niemoralny :P 23.03.04, 09:45 Majciochy czarne Cubusa. Najważniejsze , że wygodne i nie uciskają jajek ))) Odpowiedz Link
majenka3 Re: Wątek niemoralny :P 23.03.04, 09:50 luloo1 napisała: > ja mam dziś bieliznę Triumph z kolekcji sloggi jednym słowem triumphujący sloggi..słusznie i naukowo, sie mu należy U mnie przez niedopatrzenie (?) klasyczny zestaw i góra i dół, zero ekstrawagancji i śnieznobiało..nie, nie..biel pierwiosknów - (wiosna za oknem, sorry) Odpowiedz Link
luloo1 Re: Wątek niemoralny :P 24.03.04, 12:25 majenka3 napisała: > luloo1 napisała: > > > ja mam dziś bieliznę Triumph z kolekcji sloggi > > jednym słowem triumphujący sloggi..słusznie i naukowo, sie mu należy > U mnie przez niedopatrzenie (?) klasyczny zestaw i góra i dół, zero > ekstrawagancji i śnieznobiało..nie, nie..biel pierwiosknów - (wiosna za oknem, > > sorry) > A ja noszę tylko czarną, tzn. ciemną Odpowiedz Link
altu Re: Wątek niemoralny :P 23.03.04, 09:52 Bielizna czarna, niemalże jak zwykle... A sobie dzisiaj zaszalałam... Założyłam pończochy grafitowe.. I bordowy kostiumik.. ech wiosna jest... Odpowiedz Link
zet_a Re: Wątek niemoralny :P 23.03.04, 10:03 Czarne gatki, czarna góra - absolutnie niemarkowe, wstyd się przyznać, zakupione u Wietnamca pod Halą Wola. Odpowiedz Link
very_famous Re: Wątek niemoralny :P 23.03.04, 10:17 Brak bielizny się kwalifikuje do tematu wątku? Odpowiedz Link
martuha Re: Wątek niemoralny :P 23.03.04, 14:13 V-F, oczywiscie, ze tak. bo jak wiadomo, brak stroju (bielizny) tez jest strojem (bielizna). Odpowiedz Link
sorbet Re: Wątek niemoralny :P 23.03.04, 14:35 sloggi napisał: > Jaką macie dziś na sobie bieliznę? > (w końcu mam nicka Sloggi - to zobowiązuje). sl**** )))) Odpowiedz Link
aankaa Re: Wątek niemoralny :P 23.03.04, 17:42 ha, jakbym rano odpowiadała - mogłabym gooooooooodzinami a teraz, no cóż, ..., coraz mniej Odpowiedz Link
geograf Re: Wątek niemoralny :P 23.03.04, 22:37 bielizna jest made in gdzieś w Rzgowie, a kupiona na Górniaku Promuję polską produkcję generalnie nie narzekam,bardzo wygodne, niebieskie w żółte ciapki Odpowiedz Link
jackussi Re: Wątek niemoralny :P 23.03.04, 22:45 Czarne bokserki firmy..hm..w których śpię a góra biała podkoszulka na ramiączka Odpowiedz Link
ashek Re: Wątek niemoralny :P 24.03.04, 00:38 O tej porze to już zwykle bez bielizny, tylko w piżamie. Już sie kiedyś chyba zwierzałem z miłości do jedwabnej satyny. A poza tym fajnie brzmi "czarna biel...izna")) pzdr. tom(ashek) Odpowiedz Link
vika411 Re: Wątek niemoralny :P 24.03.04, 00:49 ashek napisał: > O tej porze to już zwykle bez bielizny, tylko w piżamie. Już sie kiedyś chyba > zwierzałem z miłości do jedwabnej satyny. > A poza tym fajnie brzmi "czarna biel...izna")) GORZEJ JAK KTO SIE NIE MYJE I IDZIE SOAC W CZARNEJ GO...LIZNIE.-) > > pzdr. tom(ashek) Odpowiedz Link
biuralistka Re: Wątek niemoralny :P 24.03.04, 18:07 Czarne szorty i takiego też koloru górę. Bielizna i buty to jedyne czarne rzeczy w mojej szafie... Odpowiedz Link
vika411 Re: Wątek niemoralny :P 24.03.04, 18:11 biuralistka napisała: > Czarne szorty i takiego też koloru górę. > Bielizna i buty to jedyne czarne rzeczy w mojej szafie... Bielizne, buty i torby toleruje czarne! Ale kolorow wierzchnich uzywam rozmaitych bo gruntownie nienawidze czerni...ponura jest! tez tak masz? Odpowiedz Link
very_famous Re: Wątek niemoralny :P 24.03.04, 22:07 Ej tam - nie znasz się - fajna czarna bielizna - nie jest zła I na pewno nie jest ponura Odpowiedz Link
vika411 Re: Wątek niemoralny :P 24.03.04, 22:10 No przzeciez mowie, ze bieli...ten, tego...w czerniznie toleruje i w butach oraz torbach.Nie czepiaj sie szczegolow Odpowiedz Link
very_famous Re: Wątek niemoralny :P 24.03.04, 22:11 Co nie mogę się poczepiać? Dobre czepianie nie jest złe... PP Odpowiedz Link
vika411 Re: Wątek niemoralny :P 24.03.04, 22:15 Juz ja tam wole zeby szczegolow mojej bielizny sie Mezczyzna Mojego Zycia czepial! Odpowiedz Link
biuralistka Re: Wątek niemoralny :P 25.03.04, 17:01 vika411 napisała: > > Bielizne, buty i torby toleruje czarne! Ale kolorow wierzchnich uzywam > rozmaitych bo gruntownie nienawidze czerni...ponura jest! > tez tak masz? Tak, jakbym siebie słyszała Kiedyś nawet buty i torebki kupowałam w różnych kolorach, byle czarne nie były. Ale moje ulubione brązy nie zawsze można było dopasować. Odpowiedz Link