sloggi 09.04.04, 09:03 Proszę mnie pocieszyć, że nie tylko ja siedzę przy biurku - ale że są i inne jednostki pełne "zapału" do pracy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blanchet pracuję ale się narazie nie przemęczam 09.04.04, 09:06 wypiszę jeszcze kilkanaście "decyzji" za to po pracy czeka mnie "nocne' nawet czuwanie-pracowanie- zajęcia samoudoskonalające Odpowiedz Link
kris01 Re: pracuję ale się narazie nie przemęczam 09.04.04, 09:11 Ja też jestem dzisiaj pracujący. Mam nadzieję, że wyjdę jednak trochę wcześniej niż zwykle Odpowiedz Link
d.z Re: pracuję 09.04.04, 09:17 i to nareszcie w spokoju. Parę spraw nawet już zdążyłem załatwić, a jutro z rana w samochód i do Krakowa Odpowiedz Link
sloggi Re: pracuję - d.z 09.04.04, 09:27 d.z Będąc w Krakowie pokłoń się ode mnie Mariackiemu Kościołowi - proszę Odpowiedz Link
agablues Re: pracuję ale się narazie nie przemęczam 09.04.04, 09:17 jak zwykle, nieustannie, w domu, 24 h/dobę Warszawskie Hospicjum dla Dzieci Spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą.... Odpowiedz Link
eaw Re: Pracujecie? 09.04.04, 09:25 Melduję się na posterunku! Może mnie zwolnią wcześniej... Odpowiedz Link
eaw Re: A chce się Wam dzis pracować? 09.04.04, 11:54 Chcieć to może by się i chciało, ale niemoc mnie ogarnęła (depresja wiosenna). BTW: Powiedzcie proszę, że nie wszyscy faceci są żałosnymi tchórzami bez klasy! Odpowiedz Link
agablues Re: A chce się Wam dzis pracować? 09.04.04, 13:00 eaw napisała: > Chcieć to może by się i chciało, ale niemoc mnie ogarnęła (depresja wiosenna). > BTW: Powiedzcie proszę, że nie wszyscy faceci są żałosnymi tchórzami bez klasy! Nie wszyscy faceci są żałosnymi tchórzami bez klasy. Znam kilku normalnych Buziak i deprecha niech spada ) Odpowiedz Link
autowidol Re: Pracujecie? 09.04.04, 09:40 Choćbym chciał, to nie daję rady. Strasznie się dziś czuję. Robota nie zając, nie ucieknie, poczeka. Ale tak za kwadrans muszę się za coś konkretnego zabrać. Odpowiedz Link
blanchet a jak świąteczne obyczaje w pracy 09.04.04, 09:54 ja jestem potworem i nie lubię pracowniczych- opłatków, jajek, imieninek, rocznic- ale taki postęp właśnie- że w społeczeństwach ponowoczesnych ( wiem - Polska nim nie jest jeszcze- choć ma niektóre cechy)że cechy typowe dla więzi rodzinnych zaczynają być przenoszone na grunt zawodowy. Odpowiedz Link
mawyr Re: Pracujecie? 09.04.04, 10:15 W pracy i oby tak mi sie chciało jak mi się nie chce ) Odpowiedz Link
lodbrok Re: Pracujecie? 09.04.04, 10:57 A pracujemy, pracujemy he he. Jak zawsze. Bardzo lubie takie dni przedświateczne w pracy. Połowy ludzi nie ma, kobitki wychodzą wcześniej i człowiek ma swięty spokój... Odpowiedz Link
survey Co za pytanie?:) 09.04.04, 11:17 I to jeszcze jak!! Urwanie głowy - telefon dzwoni, klienci przychodzą - jakby nie mieli świąt na głowie)) Dzisiaj pewnie do 18, 19 uff pozdrowienia dla wszystkich będących w pracy!!! Odpowiedz Link
ichi Re: Pracujecie? 09.04.04, 11:39 na razie to nie, ale niestety od 14 do 18 muszę roztoczyć cały swój urok osobisty i wyszarpać z klientów jeszcze trochę kasy przed świętami Odpowiedz Link
olawalecka Re: Pracujecie? 09.04.04, 12:02 hej! niestety tak! pełnię swój dyżur w pustawym biurze a czas wlecze się jak ślimak. Życzę wszystkim wesołych Świąt Wielkanocnych ! Odpowiedz Link
k.reskator Re: Pracujecie? 09.04.04, 12:12 do pracy dopiero na 16.00 zatem jeszcze odpoczywam..... pzdr Odpowiedz Link
candycandy Re: Pracujecie? - A jak! 09.04.04, 17:25 17 na zegarze a ja mam nadzieję zaraz niedługo zgasić światło. Dzisiejszy dzień był niestety bardzo pracowity, a i po Świętach muszę się skoro świt (8.30) stawić na posterunku Rodzinka będzie mnie więc oglądać w przelocie, ale to może i dobrze, będą zachwyceni, że jestem Szczerze mówiąc, to ja też się trochę za nimi stęskniłam... Odpowiedz Link