Dodaj do ulubionych

Zawód: córka

22.02.11, 14:51
Młode, piękne i zadowolone z życia. Mieszkają w pałacykach z kochającymi rodzicami, których traktują jak swoją świtę. Mają wszystko, o czym marzą. Wycieczka dookoła świata, najnowszy model telefonu, kolejny samochód, dom nad morzem, zakupy w Paryżu czy Londynie – proszę bardzo! Najbliżsi spełniają wszystkie ich kaprysy, dlatego one nie muszą się martwić o przyszłość. O kim mowa? O współczesnych księżniczkach, które wykonują ten sam zawód przez całe życie – są córkami zamożnych rodziców.
partnerstwo.onet.pl/1638370,3500,1,artykul.html
Obserwuj wątek
    • moonflour Re: Zawód: córka 22.02.11, 15:14
      „Piszesz do Joasi SMS-a: "Proszę, kup coś do jedzenia, jak będziesz do mnie szła. Oddam ci kasę". Ona przychodzi z siatką owoców, butelką wina i obiadem na wynos”

„Rodzice co miesiąc przelewają na jej konto 4,5 tysiąca złotych na drobne wydatki”

„W tym roku Joasia zaczęła studia, ale przedmaturalne miesiące były dla niej prawdziwą traumą. Rodzice zapisali ją na korepetycje u najlepszych warszawskich nauczycieli”

„Chyba nie umiałabym zająć się sprawami związanymi z prowadzeniem domu. To mnie przerasta i podziwiam tych, którym udaje się nad tym zapanować”

„Królowe stylu to moim zdaniem Lady Gaga i Doda”

„Kasia kilka razy występowała w serialach. – Tata załatwił mi jakieś krótkie epizody”

„Bóg chce, żebym miała nieograniczony budżet!"

RULEZ!!
      big_grin
      • voxave Re: Zawód: córka 22.02.11, 16:12
        Zawsze chcialam miec córeczkę--ale może lepiej nie
    • kolczasty_nemo Re: Zawód: córka 22.02.11, 17:50
      Ona jest taka jak została ...wychowana/zepsuta..

Niektórzy nigdy nie powinni być rodzicami.
      Swoją drogą to aby np. prowadzić samochód niezbędny jest "papierek" potwierdzający posiadanie pewnego minimum niezbędnych umiejętności.

Żeby zostać rodzicem wystarczy....
      • skiela1 Re: Zawód: córka 22.02.11, 18:27
        kolczasty_nemo napisał:

> Ona jest taka jak została ...wychowana/zepsuta..

Tak zostala wychowana,ale czy zepsuta?
        W sumie reki po zasilek nie wyciaga.
    • skiela1 Re: Zawód: córka 22.02.11, 17:58
      Nie znam nikogo takiego a nawet nie slyszalam.
      Z osob publicznych, z gazet Paris Hilton.
    • gazeta_mi_placi Re: Zawód: córka 22.02.11, 22:53
      Zazdroszczę im.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka