to.ya 29.04.04, 14:04 "Weź miodu praśnego ile chcesz, włóż do naczynia, wlej do niego gorzałki sporo i wody, smaj powoli szumując... ... formuj pierniki wielkie według upodobania porobiwszy." Słoneczne pozdrowienia ze słonecznego miasta ... )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Recepta na... 29.04.04, 14:08 Ależ Ci zazdroszczę tej wizyty w Toruniu ))) ps. wyślij mi @ swój adres. Odpowiedz Link
to.ya Re: Recepta na... 29.04.04, 14:13 A przecież zapraszałam do współuczestnictwa w wyprawie! )) Być może około 11tego maja będę chciała się wybrać do Lublina i do Kazimierza Dolnego. Jedziesz ze mną? )) Odpowiedz Link
olga55 Re: Recepta na... 29.04.04, 14:20 A może do tego Kazimierza pod prąd Wisłą??Jak się przyłożycie to zdążycie na 11 jak w banku ) Odpowiedz Link
olga55 Re: Recepta na... 01.05.04, 12:58 Mój mąż z kolegami własnie wiosłuje z Kazimierza do Warszawy.Może sie zdecydujcie, to sie miniecie w drodze!!) Odpowiedz Link
sloggi Re: Recepta na... 01.05.04, 13:20 A czym płyną? Bo pokazali ostatnio dwóch facetów płynących Odrą na tratwie z butelek po napojach. Odpowiedz Link
olga55 Re: Recepta na... 01.05.04, 13:26 Łoj,to sie musieli przedtem porządnie napić!Wiem , tratwa była z tzw. PET-ów. Mój płynie kajakiem, takim ruskim,składanym.I chyba go nie pokażą w telewizji.Chlip.Dzwonił rano,że pogoda prześliczna, a Wisełka też sie malowniczo prezentuje. Odpowiedz Link
to.ya Re: Recepta na... 01.05.04, 18:25 Ło matko! Ja też tak chcę, kajakiem!!! )) W Olsztynie jeszcze będąc (teraz klikam z miasta Łódź) ostatniego dnia pobytu pływałam po Krzywym- cudnie było!!!!!!!!!! ))) Odpowiedz Link