skiela1 10.03.11, 14:14 Lubicie kolor rozowy? dlaczego nie? dziwny to kolor,chyba jak zaden inny... kochany przez jednych,znienawidzony przez drugich Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piano_barti Re: Różowiutki stereotyp 10.03.11, 14:44 Uwielbiam delikatny, optymistyczny, wiosenny.., ładny na ściany we wnętrzach, ładny na elewacje zewnętrzne. No ale to doceniamy w miastach południa. W Polsce większość woli kolor szary. Odpowiedz Link
marcin_rz Re: Różowiutki stereotyp 10.03.11, 15:59 nie, bo kojarzy mi się z tipsami Joli Rutowicz Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Różowiutki stereotyp 10.03.11, 17:38 Uwielbiam, mam dużo różowych bluzek, różowych błyszczyków, różową pościel i różowe spodnie. To mój ulubiony kolor ( drugi po czerwonym), nawet suwaczek mam różowy. Odpowiedz Link
prazanka44 Re: Różowiutki stereotyp 10.03.11, 20:50 Ja lubię, chociaż bardziej niebieski. Różowego trzeba używać ostrożnie, bo się rzuca w oczy i budzi emocje. Odpowiedz Link
matt.j Re: Różowiutki stereotyp 10.03.11, 21:46 Czerwony, fioletowy i inne zdecydowane, wyraziste kolory jak najbardziej lubię. Różowy jest albo nijaki albo gdy jest intensywny to kojarzy mi się z tandetą, z czymś sztucznym takim jak lalka Barbie, także za nim nie przepadam. Odpowiedz Link
czarna9610 Re: Różowiutki stereotyp 11.03.11, 08:02 Dla mnie różowy jest jednym z kolorów , tak jak zieleń czy brąz. Nie ubieram się tylko na różowo, ale jasny róż jako jeden z elementów ubrania może być . Odpowiedz Link
anoagata Re: Różowiutki stereotyp 11.03.11, 08:42 Swego czasu był bardzo trendy,różowe kafelki w łazience to było jak w bajce a teraz jest taki mniej albo wiecej.. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Różowiutki stereotyp 11.03.11, 14:57 A poza tym..roz rozowi nie jest rowny Odpowiedz Link
lila_inc Re: Różowiutki stereotyp 16.03.11, 12:03 Zalezy jaki rozowy Na lato czemu nie Odpowiedz Link