sibeliuss 29.05.11, 21:43 Odpadła Pani Małgosia, szkoda. Wygra Gienek, co ludzie w nim lubią? Naturszczyka, człowieka który powstał z dna, czują że jest taki jak oni? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwa_ja Re: X-Factor 30.05.11, 21:12 A ja na ogół nie oglądam TEJ SIECZKI, ale wczoraj włączyłam i padłam na kolana przed wykonem Ady: xfactor.plejada.pl/1230,22183,1,ada_i_jej_wykonanie_ironic,1,wideo.html#autoplay Moim zdaniem, to ona powinna wygrac!!!! Niesamowite wykonanie. A ta Sablewska... wcześniej mi się podobała, ale ta jej sucza recenzja Ady... Ani Szpak, ani ten Soska loska nie powinni wygrac! Odpowiedz Link
sibeliuss Re: jezu 31.05.11, 13:51 numu napisał: > kogo to obchodzi?????? są tacy, których to obchodzi. A kogo obchodzi, że ciągle jesteś głodny, albo masz ochotę na seks? Odpowiedz Link
numu Re: jezu 31.05.11, 14:01 chyba ciebie bo o jedzeniu 100 lat temu cos napisalem a o seksie to nie przypomniam sobie zebym tu pisal moze stresc ostatni taniec z gwiazdami bo tez ie ogladaem. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: jezu 31.05.11, 14:26 numu napisał: > chyba ciebie bo o jedzeniu 100 lat temu cos napisalem a o seksie to nie przypom > niam sobie zebym tu pisal > moze stresc ostatni taniec z gwiazdami bo tez ie ogladaem. Czy ktoś Cię zmusza do czytania tego forum? Odpowiedz Link
numu Re: jezu 31.05.11, 14:34 wyluzuj.. juz nic nie mozna napisac co niejest po twojej mysli? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: jezu 31.05.11, 16:23 Jesli jakiś temat Cie nie interesuje to go omiń, moje myślenie nie ma z tym nic wspólnego. Odpowiedz Link
numu Re: jezu 31.05.11, 17:17 dlaczego mam omijac skoro mnie interseuje to kogo obchodzi jakas malogosia co odpadla i czemu sie tym ktos podnieca? to jest forum otwarte chyba i dla kazdego? Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: X-Factor 31.05.11, 15:08 Nie oglądam tej sieczki dla mas, ale co kto lubi. Odpowiedz Link
kanchi Re: X-Factor 31.05.11, 19:45 A to co nie jest masowe, nie jest przez nikogo zauważane, bo nudne. Odpowiedz Link
projek Re: X-Factor 31.05.11, 22:22 Też żałuję odpadnięcia p. Małgosi. Jednak repertuar polskojęzyczny jest dla niej idealny. Co do wygranej - podejrzewam Gienka. Szpak za bardzo przestylizowany (a nasz naród lubi jak wszyscy mają równe żołądki) a Ada jakoś dla mnie zbyt nijaka. Zobaczymy w niedzielę. Odpowiedz Link
czarna.aza Re: X-Factor 02.06.11, 11:23 sibeliuss napisał: > Odpadła Pani Małgosia, szkoda. > Wygra Gienek, co ludzie w nim lubią? Naturszczyka, człowieka który powstał z dn > a, czują że jest taki jak oni? Fałszowała. Ja jestem zaskoczona, że nie odpadła wcześniej! Gienek wszystko śpiewa tak samo. Najlepsi MZ są Michał i Ada. Teraz tylko zależy co kto lubi - przesłodzoną Adę, czy przestylizowanego Michała... ...bo jeśli chodzi o talent wokalny, to oni jedynie są porównywalni, chociaż Michał potrafi więcej i ma większą skalę głosu. Jednak. Jeżeli obiektywnie i na chłodno oceniać - powinien wygrać Michał. A jak będzie - zobaczymy. Ja oglądam, bo fascynuje mnie ludzka odwaga, i ciekawa jestem czy społeczeństwo jest aż tak bardzo stronnicze, oceniające kogoś przede wszystkim po okładce, jak mi się to wydaje, czy nie... Odpowiedz Link
skiela1 Re: X-Factor 02.06.11, 12:41 i ciekawa jestem czy społeczeństwo > jest aż tak bardzo stronnicze, oceniające kogoś przede wszystkim po okładce, j > ak mi się to wydaje, czy nie... A ja sie zastanawiam w czym tkwi fenomen tego programu...(?) Odpowiedz Link
czarna.aza Re: X-Factor 02.06.11, 13:22 oglądam, chociaz rozlazłe to niemożliwie skiela1 napisała: > i ciekawa jestem czy społeczeństwo > > jest aż tak bardzo stronnicze, oceniające kogoś przede wszystkim po okład > ce, j > > ak mi się to wydaje, czy nie... > > A ja sie zastanawiam w czym tkwi fenomen tego programu...(?) Ciekawe,... nie mam pojęcia w czym... W każdym razie ja go oglądam pierwszy i ostatni raz! Rozlazłe to niemożliwie A to ponoć któraś edycja już... Cóż, dooglądam go do końca, i wiem, że nie chcę więcej. Nie podoba mi się np, ze tak wyciągają kasę przez sms-y... Wpływy z reklam to za mało???!!! Moja połowa patrząc na mnie marnującą czas i oczka na takie coś, kiwa głową z politowaniem Hi, hi - ma rację! Odpowiedz Link
skiela1 Re: X-Factor 02.06.11, 13:35 Jest chyba gorzej z ludzmi Z jednymi musialam sie umowic na kawe zaraz po X-F /czyli dosc pozno/bo wczesniej nie mogli a X-F bylo priorytetem.Chore. Odpowiedz Link
iwa_ja Re: X-Factor 05.06.11, 21:16 Usiadłam dzisiaj pokornie przed telewizorem, wyścig zawsze mnie podnieca, i co? Wygrac musi Gienek. Szpak beznadziejny, Ada bezbarwna, a to co pokazał Gienek z Maleńczukiem to majstersztyk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niestety. Kolejnośc moja to: Gienek (którego nie lubię), Ada (szkoda, że dała dzisiaj taką kichę z Trzetrzelewską), a na koniec Szpaku. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: X-Factor 09.06.11, 13:20 muzyka.interia.pl/pop/news/co-dalej-z-pania-malgosia,1651210,50 Odpowiedz Link