Dodaj do ulubionych

Akt notarialny

18.07.11, 21:49
Mam parę spraw do załatwienia z moim warszawskim mieszkaniem, a akt notarialny mi wsiąkł był gdzieś. Od trzech lat jestem zameldowana w Krakowie. Powiedziano mi, że na Czerniakowskiej w Sądzie Hipotecznym nie wydadzą mi kopii. Co mam zrobić, skoro nawet nie pamiętam nazwiska notariusza?
Pomocy!!!!
Obserwuj wątek
    • piotr_57 Re: Akt notarialny 18.07.11, 22:05
      iwa_ja napisała:

> Mam parę spraw do załatwienia z moim warszawskim mieszkaniem, a akt notarialny
      > mi wsiąkł był gdzieś. Od trzech lat jestem zameldowana w Krakowie. Powiedziano
      > mi, że na Czerniakowskiej w Sądzie Hipotecznym nie wydadzą mi kopii. Co mam zro
      > bić, skoro nawet nie pamiętam nazwiska notariusza?
      > Pomocy!!!!

W Sądzie Wieczystoksięgowym podadzą Ci nazwisko notariusza a i kopie aktu (za opłatą) sporządzą.
    • piotr_57 Re: Akt notarialny 18.07.11, 22:13
      iwa_ja napisała:

> Mam parę spraw do załatwienia z moim warszawskim mieszkaniem, a akt notarialny
      > mi wsiąkł był gdzieś. Od trzech lat jestem zameldowana w Krakowie. Powiedziano
      > mi, że na Czerniakowskiej w Sądzie Hipotecznym nie wydadzą mi kopii. Co mam zro
      > bić, skoro nawet nie pamiętam nazwiska notariusza?
      > Pomocy!!!!

A swoją drogą to jaki sąd wieczystoksięgowy jest na Czerniakowskiej???
      Wydawało mi się, że na Solidarności .
      www.infowarszawa.pl/ksiegi-wieczyste.html
      • sibeliuss Re: Akt notarialny 18.07.11, 22:39
        Odpisówka jest na Czerniakowskiej 102 (albo 100).
        • piotr_57 Re: Akt notarialny 18.07.11, 23:14
          sibeliuss napisał:

> Odpisówka jest na Czerniakowskiej 102 (albo 100).

No niby tak, ale to tylko tych co już są w systemie elektronicznym. No i tam nie ma jak pogadać "pa duszam" big_grin

• iwa_ja Re: Akt notarialny 20.07.11, 23:59
            Cholerka, któryś raz juz próbuję napisać, że sąsiedzi mi donieśli, ze wszyscy mieli akt notarialny u tego samego notariusza, więc udało się go namierzyć. Na Grzybowskiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka