02.09.11, 21:19

juz ci pisalem zeby sprzestal smiecic w moich watkach ale to nawet nie o to chodzi.
trudno ze jestes chamem, taka twoja natura ale bierz na wstrzymanie czsem
jak sie nie zgadzasz to kurwa napisz- nie zgadzam sie. ale nie wysmiewaj ludzi kturym jest ciezko
madziulec podzielila sie swoja historia i nie masz prawa w tym momencie tak po chamsku drwic
bo niema z czego
jak cie smieszy ze ktos jest chory i ma ciezka sytuacje to ty mas zproblem ale sobie daruj komentarze ok?

huj mnie obchodzi ze nikt nie reaguje a moderator ma to w dupie
sie na to nie zgadzam
wiec sie zamknij z laski swojej czlowieku
https://www.suwaczki.com/tickers/l2fxynqxfzwpjipi.png
Obserwuj wątek
    • kredofil Re: piotr57 03.09.11, 15:58
      A gdyby jednak takie tematy omawiać na privie, ewentualnie zgłaszać bezpośrednio do admina? Nie każdy ma ochotę na takie dyskusje na forum, zwłaszcza jeśli jest ono Salonem (do wklejania linków).
      • justy-nka58 Re: piotr57 03.09.11, 17:25
        Co racja to racja i Salon należy traktować z szacunkiem,lubię czasem tu poczytać mądre wypowiedzi a często tracę czas na bzdety.
        • numu Re: piotr57 03.09.11, 18:44
          to czemu podbijacie watek skoro to bzdet nieszanujacy salonu?
          nie kazdy watek sluzy do dyskusji. i nie musi sluzyc.
          • justy-nka58 Re: 03.09.11, 21:06
            Numu, my tu chyba nie jesteśmy na giełdzie lub nie gramy w karty ,że mówisz o podbijaniu.Jest wątek i należy do tego się ustosunkować jeżeli ktoś czyta to ma zdanie na temat,ja akurat mam.
            • numu Re: 03.09.11, 21:27
              jesli juz "nalezy" (myslalem ze to kwestia chcenia a nie musu) to czemu sei nie ustosunkowalas do problemu w nim zawartego?
              • justy-nka58 Re: 03.09.11, 21:34
                Nieeee,bo nie mam 'stosunku'.
                • numu Re: 03.09.11, 21:37
                  to po co piszesz?
                  • justy-nka58 Re: 03.09.11, 21:43
                    Aby się ustosunkować.
                    • sibeliuss Re: 12.09.11, 11:03
                      justy-nka58 napisała:

> Aby się ustosunkować.

W sumie to się zastanawiam, pijesz przed monitorem?
                      • justy-nka58 Re: 13.09.11, 12:09
                        sibeliuss napisał:

> justy-nka58 napisała:
                        >
                        > > Aby się ustosunkować.
                        >
                        > W sumie to się zastanawiam, pijesz przed monitorem?
                        Nie piję przed monitorem,bo nie piję alkoholu wogóle,jeżeli wygladam że jestem pijana to przepraszam już mnie tu niema i nie będzie.
                        • skiela1 Re: 14.09.11, 20:03
                          No tak..
                          Najlatwiej strzelic focha.
                          • piotr_57 Re: 14.09.11, 20:14
                            skiela1 napisała:

> Najlatwiej strzelic focha.

Nie. Łatwiej jest obrażać forumowiczów, samemu będąc adminem.
                      • in.cambio Re: 14.09.11, 00:51
                        sibeliuss napisał:

> justy-nka58 napisała:
                        >
                        > > Aby się ustosunkować.
                        >
                        > W sumie to się zastanawiam, pijesz przed monitorem?

Przecież powiedziała co robi. Stosunkuje się.

• in.cambio Re: piotr57 14.09.11, 00:43
          Ktoś się publicznie źle zachowuje więc inny ktoś publicznie zwraca mu uwagę.
          Przymusu czytania wątku nie ma.
    • sibeliuss Re: piotr57 12.09.11, 11:04
      numu napisał:

> jak sie nie zgadzasz to kurwa napisz- nie zgadzam sie.

Chyba wymagałeś za dużo i wróg wycofał się na z góry upatrzone pozycje - czyli na "szkapę".
      • piotr_57 Re: piotr57 12.09.11, 16:38
        sibeliuss napisał:

> numu napisał:
        >
        > > jak sie nie zgadzasz to kurwa napisz- nie zgadzam sie.
        >
        > Chyba wymagałeś za dużo i wróg

Nie czuję się jego wrogiem. Wrogów traktuję poważnie, a on mi na to nie pozwala.
        Odzywam się do niego, to wrzeszczy, ze mu zaśmiecam wątek, nie odzywam się też się pieni. Nie jestem psychiatrą, nie znam się na tym ,ale mnie on wygląda na chorego(i to mocno).

wycofał się na z góry upatrzone pozycje - czyli
        > na "szkapę".

Nie na szkapę tylko na działkę i to bez cudzysłowu.
        • sibeliuss Re: piotr57 12.09.11, 23:06
          Rozumiem, że wyczułeś żartobliwy sarkazm.
          • piotr_57 Re: piotr57 13.09.11, 07:01
            sibeliuss napisał:

> Rozumiem, że wyczułeś żartobliwy sarkazm.

No to tym razem przeliczyłeś się z tym "liczeniem".
            Byłem zdziwiony Twoim postem, ale przyznam, że jego żartobliwy ton nie przyszedł mi nawet na myśl. Nie znam Was na tyle żeby "wyczuwać" takie niuanse. Tym bardziej, że facet ma chyba kieruje się nawet szlachetnymi pobudkami, tyle tylko, że nie ma możliwości realnego oceniania sytuacji. To (moim zdaniem) czyni go raczej postacią tragiczna niż śmieszną. Ale jak już mówiłem, absolutnie nie czuję się kompetentny do wypowiadania w tej sprawie. Jeżeli czynię jakieś uwagi, to tylko na własny użytek, próbując zrozumieć go, a nie poniżyć. Pewnie dlatego umknęła mi nuta sarkazmu w Twoim poście.
            Cała "draka" zaczęła się od postów madziulca (postaci jeśli już nie komicznej, to przynajmniej żałosnej), w której obronie on stanął. Oczywiście kierował się szlachetnymi pobudkami, i to należy uszanować. Ale dalej jest już tylko "straszno". Nie mam żadnych szans na wytłumaczenie mu, że stoi po złej stronie i daje sobą manipulować w sposób tyleż prostacki co i ordynarny. Dlatego się w tym wątku nie odzywałem, ale skoro wywołałeś mnie "do tablicy" . . .
            • sibeliuss Re: piotr57 13.09.11, 08:37
              Nie zgadzam się z Tobą w ocenie Madziulca (myślę, że nie Tobie jest ją oceniać), ale nie będę rozmawiał o osobie trzeciej. Ważne, że ja wiem kim jest Madziulec i tyle.
              • piotr_57 Re: piotr57 13.09.11, 08:46
                sibeliuss napisał:

> Nie zgadzam się z Tobą w ocenie Madziulca

Twoje dobre prawo.

(myślę, że nie Tobie jest ją oceniać)

Tu ja się nie zgadzam. Jeśli ktoś "wchodzi" ze swoimi sprawami na płaszczyznę publiczną musi liczyć się z tym, że będzie oceniany. Stąd bierze się moje prawo do oceny.

> , ale nie będę rozmawiał o osobie trzeciej.

Tu pełna zgoda. Zresztą temat ( w podanej formie) nie interesuje mnie.

Ważne, że ja wiem kim jest Madziule
                > c i tyle.

Jak wyżej.
                • madziulec Re: piotr57 13.09.11, 11:18
                  Tyle wiesz moj drogi co koci ogon.
                  Natomiast Sibeliuss wie nieco wiecej z racji nawet czasu, ktory ze soba przegadalismy na rozne tematy.

Wiec badz tak mily i si enie wymadrzaj w stylu dzieciaka z piaskownicy szczegolnie na moj temat, bo dowodzi to groteskowosci Twojej juz i tak zalosnej postaci
                  • piotr_57 Re: piotr57 13.09.11, 13:00
                    madziulec napisała:

> Tyle wiesz moj drogi co koci ogon.

Nie. Wiem tyle ile przedstawiłaś na forum. W mojej ocenie jest to żałosne.

> Natomiast Sibeliuss wie nieco wiecej z racji nawet czasu, ktory ze soba przegad
                    > alismy na rozne tematy.

Nie twierdzę, że wiem więcej od niego, zresztą nie jestem specjalnie ciekaw.
                    >
                    > Wiec badz tak mily i si enie wymadrzaj w stylu dzieciaka z piaskownicy

To forum publiczne, każdy może się wypowiadać. Nie mam zaś żadnego powodu by być dla Ciebie miłym. Zdecydowanie nie cierpię takich typów jak Ty

.szczegol
                    > nie na moj temat, bo dowodzi to groteskowosci Twojej juz i tak zalosnej postaci

Dowodzi groteskowości żałosnej postaci/??
                    Pisanie na forum niczego raczej dowodzić nie może. Mam wątpliwości czy postać żałosna (a więc jednoznaczna) może być groteskową? Natomiast groteskowa postać raczej nigdy nie jest jednoznacznie zła czy dobra, mądra czy głupia, żałosna czy godna politowania. Oczywiście masz prawo oceniać mnie, przez pryzmat tego co piszesmile, proszę bardzo. Śmiesznym natomiast wydaje mi się to, że odmawiasz mnie praw z których sama tak ochoczo korzystasz. To jest zabawnebig_grin
                    • madziulec Re: piotr57 13.09.11, 13:27
                      Fajnie, ze probujesz wykorzystac swoje 5 minut na forum.
                      Kazdy pewnie kiedys probowal to zrobic.
                      Niestety robisz to w bardzo obrzydliwy sposob, przy okazji probujac obrazic iles osob, skopac kogos po drodze i tp. Nie wiem, moze wydaje Ci sie, ze jestes przez to lepszy, fajniejszy i bardziej sie lansujesz (coz, do Kuby Wojewodzkiego Ci daleko...).

Przy okazji nie oceniam Cie, poniewaz nie zwyklam oceniac kogos przez pryzmat kilku wpisow na forum. Forum bowiem uznaje jako zywot internetowy. A dla mnie jest to od co najmniej 1995 roku idealny rynek do kreowania wizerunku osoby jaka zupelnie nie jestem. (Przy okazji w tajemnicy Ci powiem, ze wykreowalam takze pare innych wirtualnych osobowosci, ktore pewnie w skrytosci ducha uwielbiasz wink
                      • skiela1 Re: piotr57 13.09.11, 14:24
                        big_grinbig_grin
                        • piotr_57 Re: piotr57 13.09.11, 15:56
                          skiela1 napisała:

> big_grinbig_grin

Zupełnie nie wiem co Cię śmieszy w tym bełkocie.
                          Nieładnie się śmiać z cudzej ułomności big_grin
                          • madziulec Re: piotr57 13.09.11, 18:25
                            Gdybys nie był inteligentny inaczej to bys załapał z czego droga Skiela sie tak zaśmiewa wink
                            Niestety Twoja inność powoduje, że nie łapiesz wink i nie załapiesz nigdy wink
                            • jasmin33 Re: piotr57 13.09.11, 18:39
                              Przepraszam , ale o co chodzi , bom nie w temacie ?
                              Czy ktos mógłby streścić ?

Zagorzała wymiana zdań . Może to coś ciekawego? Porywajacego?
                              • piotr_57 Re: piotr57 13.09.11, 19:01
                                jasmin33 napisała:

> Przepraszam , ale o co chodzi , bom nie w temacie ?
                                > Czy ktos mógłby streścić ?

To było tak : pierdu, pierdu, pierdu, bum, pierdu, pierdu, pirdu ,bum..
                                ...i trwa dalej big_grin
                                >
                                > Zagorzała wymiana zdań . Może to coś ciekawego? Porywajacego?

Ni chu..steczki smile
                              • madziulec Re: piotr57 13.09.11, 20:40
                                jasmin33 napisała:

> Przepraszam , ale o co chodzi , bom nie w temacie ?
                                > Czy ktos mógłby streścić ?
                                >
                                > Zagorzała wymiana zdań . Może to coś ciekawego? Porywajacego?
                                Tja, jeden pan sam z sobą wymienia zdania wink I uwaza sie za bardzo dowcipnego, kulturalnego, brylującego na salonach...

Phi wink
                                Nic Cie nie ominęło wink
                                Chyba, że lubisz mleko z miodem cynamonowym wink
                          • matt.j Re: piotr57 15.09.11, 18:47
                            piotr_57 napisał:
                            > Nieładnie się śmiać z cudzej ułomności big_grin

Skoro tak twierdzisz to jakoś postaram się więcej już z twojego zachowania nie śmiać big_grin
    • maria_3 Re: piotr57 13.09.11, 18:42
      Podziwiam ludzi ktorzy jednak potrafia omijac i nie reagowac.
      W tym madrosc !!Internetowego chama jeszcze nikt nie wychowal wiec jaki sens.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka