danway1 25.05.04, 08:20 Zastanawia mnie jedno, czemu Sloggi odchudził tak nagłówek i wywalił tyle zaprzyjaźnionych for. O co tutaj chodzi?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Zmiany na forum. 25.05.04, 08:33 Podczas rozmowy z kilkoma osobami z forum usłyszałem, że motto zajmuje zbyt dużo miejsca i aby je czytać należy scrollować stronę - zatem wstępnie odchudziłem motto z części linków. Na SSO bywa co raz mniej osób, więc chyba i tak jest im obojetne co znajduje się w motto. Nie dorabiałbym legendy do tego drobiazgu Odpowiedz Link
eulalija Re: Zmiany na forum. 25.05.04, 12:43 Tiaaa, teraz do ciotki i do Chmielewskiej muszę iść dookoła. A tak mi było z tym wygodnie, Ty mnie chyba Sloggi strasznie nie lubisz. Odpowiedz Link
sloggi Re: Zmiany na forum. 25.05.04, 12:47 A jak idziesz od Ciotki do mnie? (uczestnicy forum o Chmielewskiej i Hamaka tak rzadko bywają na SSO, że linki uznałem za zbyteczne). Odpowiedz Link
eulalija Re: Zmiany na forum. 25.05.04, 12:49 Zawsze ZAWSZE! przychodzę najpierw do Ciebie. Odpowiedz Link
altu Re: Zmiany na forum. 25.05.04, 14:23 to może Ciotkę i Chmielewską (super zestawienie, juz niedlugo na jednej półce może będzie) sobie wsadź do ulubionych forów (ustawia sie w pozycji: moje forum) bedzie łatwo i szybko. i zawsze pod ręką pozdrawiam, a. Odpowiedz Link
eulalija Re: Zmiany na forum. 25.05.04, 14:39 Ja jestem blondynką, nie umiem (. Ale chyba spróbuję, może Mój Lepsza Połowa mnie nie zabije za zmiany w komputerze, dzięki, pozdrawiam Odpowiedz Link
altu Re: Zmiany na forum. 25.05.04, 16:04 to nie zmienia ustawien komputera tylko okno, jakie jest po zalogowaniu na forum Odpowiedz Link
sloggi Re: Zmiany na forum. 25.05.04, 16:13 Altu - jak po napadzie, uspokoiłaś się już trochę? Odpowiedz Link
altu Re: Zmiany na forum. 26.05.04, 09:59 ? oj, szpiegu drogi! hm... ja jestem mniej wiecej spokojna, gorzej z panem Jarkiem biedak, chodzi roztrzesiony... ja to mam w glowie mysli: co ja bym zrobila w takiej sytuacji, jak bym sie zachowala, co moge im daac, a czego nie (bo przeciez to nie moja firma), takie glupie mysli nie dające spokoju... poza tym w biurze sie zabarykadowalam, zamknelam na 3 spusty i siedze udajac ze mnie nie ma dzięki za pamieć.. do weekendu juz coraz blizej, to odpoczne buziaki Odpowiedz Link
eulalija Re: Zmiany na forum. 26.05.04, 13:09 altu napisała: > to może Ciotkę i Chmielewską (super zestawienie, juz niedlugo na jednej półce > > może będzie) sobie wsadź do ulubionych forów (ustawia sie w pozycji: moje > forum) bedzie łatwo i szybko. i zawsze pod ręką > pozdrawiam, > a. > Bóg Ci zapłać Wspaniała Kobieto, już sobie tak zrobiłam i mam ślicznie ), dzięki Odpowiedz Link
altu Re: Zmiany na forum. 26.05.04, 13:56 ciesze sie niezmiernie! i jak ? pewnie lepiej? Odpowiedz Link
sloggi Re: a służba jeszcze istnieje ? 25.05.04, 22:51 Była nie jaka Adela, ale z piratami pojechała za ocean - a wcześniej zwnięła Jaśnie Pani rodową zastawę. Odpowiedz Link
aankaa żabi ozór 25.05.04, 23:19 mówisz/myślisz/marzysz - masz a ktoś za to w ... dostaje Odpowiedz Link
very_famous Powiało chłodem... 27.05.04, 18:19 O cholera - faktycznie! Służbę przegoniłeś (kto teraz będzie podawał kawę i pierzynę?), motto chyba też odchudzone a linki -faktycznie można sobie przecież wrzucić do ulubionych forów. Tylko że Sloggi - to co wywaliłeś tworzyło klimat Salonu. Takie zmiany spowodują, że powstanie Bardzo Ubogi Salon Sloggiego (BUGS). Sprawdź sobie w słowniku co to oznacza. Ci co podpowiadają nie zawsze robią to z głową. Odpowiedz Link
sloggi Re: Powiało chłodem... 27.05.04, 22:38 Były narzekania na potrzebę scrollowania całego nagłówka. Odpowiedz Link
wgfc Re: Powiało chłodem... 27.05.04, 22:57 Sloggi napisał: > Były narzekania na potrzebę scrollowania całego nagłówka. A ja nie narzekałem W dodatku nie scrolluję tylko przeciągam, bo nie mam myszki z kółkiem Odpowiedz Link