mk968 23.02.12, 08:20 płaczą ludzie -płacze babka płacze matka i sąsiadaka nawet ojciec moderator płacze. Nie nadarmo umarł nas Rysio uratował ludzi przed złodziejami . Kto teraz zajmie się Grażynko Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: Rysiu umarł 23.02.12, 08:49 A wiecie dlaczego umarł? Bo na pogrzebie hanki złapał wieniec... swiat bez Rysia nie bedzie juz taki sam Odpowiedz Link
mk968 Re: Rysiu umarł 23.02.12, 08:51 he he dobre. a tak swoją drogą Cyrwus pokazał klasę wolał teatr jak tandetę Odpowiedz Link
beata_z_rudy Re: Rysiu umarł 23.02.12, 08:59 mk968 napisał: > a tak swoją drogą Cyrwus pokazał klasę wolał teatr jak tandetę no ale dość długo brał w tym udział (tak z dziesięć lat)? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Rysiu umarł 23.02.12, 09:07 Pracowałem w tej branży. To nie jest tak, praca w serialu z jednej strony ogranicza aktora rozwojowo, ale... Daje pewny etat i dochód na długi czas poza tym zapewnia ogromne grono bardzo wiernych fanów. Wystarczy popatrzeć na Modę na sukces. Cyrwus chciał zmiany wizerunku granej postaci, ale widzowie chcieli, żeby Rysiek był nadal ciepłym fajtłapą. Niestety aktor nie był już tym zainteresowany. Była propozycja przebrandowania postaci (czyli Rysio ma wypadek, zmasakrowana twarz i wchodzi inny aktor), ale Cyrwus jest osobą bardzo charakterystyczną i zdecydowano się postać uśmiercić. Czy Grażynka będzie ciepłą wdówką? Wolałbym, aby Ostrowska pokazała całą swoją grę aktorską, bo że ma temperament pokazała w produkcjach szerokoekranowych. Zatem, może nas zaskoczyć lub zniknąć. Odpowiedz Link
nioma Re: Rysiu umarł 23.02.12, 09:28 Chyba Królikowska? Czy ona w ogole w czyms kiedys grala poza KLANEM? Jak juz to jakies epizodyczne rólki. Jej dorobek aktorski jest zerowy. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Rysiu umarł 23.02.12, 09:39 nioma napisała: > Chyba Królikowska? > Czy ona w ogole w czyms kiedys grala poza KLANEM? Jak juz to jakies epizodyczn > e rólki. > Jej dorobek aktorski jest zerowy. Czy jest zła w tym co robi? Oglądasz Klan? Odpowiedz Link
nioma Re: Rysiu umarł 23.02.12, 13:45 Nie ma nic złego, moja wypowiedz byla odpowiedzia na: Czy Grażynka będzie ciepłą wdówką? Wolałbym, aby Ostrowska pokazała całą swoją grę aktorską, bo że ma temperament pokazała w produkcjach szerokoekranowych. Zatem, może nas zaskoczyć lub zniknąć. Odpowiedz Link
mk968 Re: Rysiu umarł 23.02.12, 09:38 beata_z_rudy napisała: > mk968 napisał: > > > a tak swoją drogą Cyrwus pokazał klasę wolał teatr jak tandetę > > no ale dość długo brał w tym udział (tak z dziesięć lat)? 12 ? ale zobacz pierwszy Michał czyli Jan wievzorkowski rozwinął skrzydła po odejściu rezygnacja Beaty-czyli , Doroty Daniela czyli spro odeszło Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Rysiu umarł 23.02.12, 09:41 Zależy od ambicji aktora, możliwości no i przede wszystkim układów w środowisku. Odpowiedz Link
nioma Re: Rysiu umarł 23.02.12, 09:46 Wieczorkowski wielkiej kariery tez nie zrobil. Nadal gra tylko w serialach. Kariere przez naprawde duze K zrobil Wieckiewicz, zaczynajacy rola w samym Zyciu i grajacy ja przez kilka lat. W jego przypadku okazalo sie, ze ma i talent i potencjal. A Wieczorkowski? Rezydencja, Hotel 52... serialiki. Odpowiedz Link
chlodne_dlonie Re: Rysiu umarł 23.02.12, 12:15 Można różnie Wieczorkowskiego oceniać, ale dorobek aktorski ma wcale niemały: www.filmweb.pl/person/Jan+Wieczorkowski-435 Odpowiedz Link
nioma Re: Rysiu umarł 23.02.12, 09:41 Dłużej: Od 22 września 1997 wyświetlany jest regularnie Odpowiedz Link
beata_z_rudy Re: Rysiu umarł 23.02.12, 09:56 no ale właśnie o to mi chodzi. Jeśli coś jest tandetą i w to wchodzę, to liczę się z zaszufladkowaniem i albo uciekam tak szybko jak się da, albo wtapiam się w całość i nie marudzę. Teza, że ktoś wybrał teatr i rzucił tandetę, gdy grał w niej kilkanaście lat, jest nieco naciągana (IMO). Odpowiedz Link
nioma Re: Rysiu umarł 23.02.12, 10:10 Ale Cyrwus nigdzie tak nie mowil. Albo jestem niedoinformowana. Czytalam z nim jakis wywiad to mowil, ze chce sie teraz skupic na pracy w teatrze, ze dwoch zajec nie pogodzi. natomiast Wieczorkowski nasrał do gniazda, obrazil innych aktorow. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Rysiu umarł 23.02.12, 10:21 nioma napisała: > Albo jestem niedoinformowana. > Obstawiam tą wersję. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Rysiu umarł 23.02.12, 10:42 Wybacz, ale nie podam. To był wywiad w jakiejś bulwarówce, nie pojadę na Zachodni, nie odszukam i wkleję skanu Jeśli nie dajesz wiary, trudno. Odpowiedz Link
beata_z_rudy Re: Rysiu umarł 23.02.12, 10:32 A ja też nie napisałam, że to opinia Cyrwusa. Odniosłam się do jednej z pierwszych wypowiedzi z tego wątku. Odpowiedz Link
jhbsk Re: Rysiu umarł 23.02.12, 10:21 Zasiadłam wczoraj by obejrzeć. Według mnie nieźle to wyszło. Nie było kartonowych idiotyzmów. Odpowiedz Link