sibeliuss 21.10.12, 22:17 wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/jakis-gowniarz-mowi-mi-jak-mam-zyc,1,5282153,wiadomosc.html A on unika pewnych tematów i jakoś musimy z tym żyć Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: Mariusz Max-Kolonko 23.10.12, 21:09 Ciekawie pisze,trafne spostrzezenia... Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Mariusz Max-Kolonko 29.01.14, 20:58 Jestem zmuszony wycofać się ze słów, które wygłosiłem poprzednio... natemat.pl/85117,max-kolonko-wzywa-do-rewizji-granic-chce-przylaczyc-do-polski-lwow-i-wilno-niech-nie-budzi-demonow Materiał nieświeży nieco, ale ważny w kontekście naszej dyskusji na temat polskiego stosunku do ukraińskiej rewolty. Maksiu odleciał. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Mariusz Max-Kolonko 29.01.14, 21:26 A ja tak nie potrafie To ,ze nie we wszystkim sie z nim zgadzam nie znaczy,ze przekreslam. Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Mariusz Max-Kolonko 29.01.14, 22:40 Jest odważny, jego diagnozy są często celne, ale kiedy doprawdy osłupiałem, kiedy zaczął tłumaczyć, jak można i należy odebrać Lwów, wykorzystując sytuację na Ukrainie. Dla mnie to trochę za dużo Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Mariusz Max-Kolonko 30.01.14, 08:38 Lwow?! A co z Wilnem?! Jak juz to bym i na Kijow poszedl! Dziiiiisus, jak mozna tak pieprzyc? Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Mariusz Max-Kolonko 30.01.14, 09:54 jedzoslaw napisał: > Jest odważny, > Raczej dobrze komentuje rzeczywistość, ale często jest zwyczajnie pyszałkowaty i głupio śmiały. Odpowiedz Link