sloggi 14.07.04, 13:55 Mieliście jakąś część mięska zszywaną lub kończynkę w gipsie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zz_beatka Re: Wątek chirurgiczny 14.07.04, 14:08 O tak nogę i rękę w gipsie i brzuch pocięty wzdłuż i nie tylko Odpowiedz Link
ivy26 zz_beatka 14.07.04, 14:15 zz_beatka napisała: > O tak > nogę i rękę w gipsie > i brzuch pocięty wzdłuż i nie tylko o, Jeny to jak ty to przezylas? Odpowiedz Link
zz_beatka Re: zz_beatka 14.07.04, 14:16 NO nie wszystko na raz tylko się tak pozbierało przez te parę latek życia. Odpowiedz Link
sloggi Re: zz_beatka 14.07.04, 14:18 zz_beatka napisała: > NO nie wszystko na raz tylko się tak pozbierało przez te parę latek życia. Mimo cierpienia nadal masz ogromny urok osobisty i robisz fantastyczne wrażenie na ludziach Odpowiedz Link
ivy26 Re: zz_beatka 14.07.04, 14:21 sloggi napisał: > zz_beatka napisała: > > > NO nie wszystko na raz tylko się tak pozbierało przez te parę latek życia > . > > Mimo cierpienia nadal masz ogromny urok osobisty i robisz fantastyczne wrażenie > > na ludziach ja niestety jestem tu nowa i nie miala okazji sie przekonac ale mam nadzieje, ze to kwestia czasu Odpowiedz Link
zz_beatka Re: zz_beatka 14.07.04, 15:38 och dziękuję slogusiu bardzo lubię takie komplimenty Odpowiedz Link
adhamah Re: Wątek chirurgiczny 14.07.04, 14:14 sloggi napisał: > Mieliście jakąś część mięska zszywaną lub kończynkę w gipsie? Gipsu nigdzie nie miałem, ale szycie było. Najpierw cięcie potem szycie. Odpowiedz Link
sloggi Re: Wątek chirurgiczny 14.07.04, 14:16 adhamah napisał: > Gipsu nigdzie nie miałem, ale szycie było. Najpierw cięcie potem szycie. > A co Ci szyli? Odpowiedz Link
adhamah Re: Wątek chirurgiczny 14.07.04, 14:20 sloggi napisał: > adhamah napisał: > > > Gipsu nigdzie nie miałem, ale szycie było. Najpierw cięcie potem szycie. > > > A co Ci szyli? > Tą część ciała którą mam dużą Odpowiedz Link
gacus2 Re: Wątek chirurgiczny 14.07.04, 14:26 adhamah napisał: > sloggi napisał: > > > adhamah napisał: > > > > > Gipsu nigdzie nie miałem, ale szycie było. Najpierw cięcie potem sz > ycie. > > > > > A co Ci szyli? > > > > Tą część ciała którą mam dużą > Biedactwo)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
ivy26 Re: Wątek chirurgiczny 14.07.04, 14:19 pamietam, ze jak czekal do lekarza majac nadzieje, ze to nic powaznego, to rozmawialam z jedna dziewczyna, ktora wlasnie wyszla z gipsowni ze stopa w gipsie i rzekla, ze teraz druga runda sie zaczela, bo wszystko miala juz usztywnione, co czlowiek miec moze zrobilo mi sie razniej, ze ja tylko z noga i to pierwszy raz Odpowiedz Link
gacus2 Re: Wątek chirurgiczny 14.07.04, 14:27 Miałem cięte jelita. To tyle. Było to w 1996 i kazdego ciekawi moja blizna po prawej stronie. Odpowiedz Link
adhamah Re: Wątek chirurgiczny 14.07.04, 14:32 gacus2 napisał: > Miałem cięte jelita. To tyle. Było to w 1996 i kazdego ciekawi moja blizna po > prawej stronie. > zaintrygowałeś mnie Odpowiedz Link
gacus2 Re: Wątek chirurgiczny 14.07.04, 14:35 adhamah napisał: > gacus2 napisał: > > > Miałem cięte jelita. To tyle. Było to w 1996 i kazdego ciekawi moja blizn > a po > > prawej stronie. > > > zaintrygowałeś mnie > Mam zademonstrować następnym razem? Kiedy sobie odessam trochę tłuszczu... Odpowiedz Link
sloggi Re: Wątek chirurgiczny 14.07.04, 14:58 Miałem zszywaną brodę, pośladek, pewną część ciała . W gipsie obie ręce. Odpowiedz Link
adhamah Re: Wątek chirurgiczny 14.07.04, 15:04 sloggi napisał: > Miałem zszywaną brodę, pośladek, pewną część ciała . Co to za część ciała??? > W gipsie obie ręce. Jednocześnie? Odpowiedz Link
sloggi Re: Wątek chirurgiczny 14.07.04, 15:05 adhamah napisał: > sloggi napisał: > > > Miałem zszywaną brodę, pośladek, pewną część ciała . > Co to za część ciała??? > Nie napiszę > > W gipsie obie ręce. > Jednocześnie? Raz obie, później prawą jeszcze raz. Odpowiedz Link
adhamah Re: Wątek chirurgiczny 14.07.04, 15:08 sloggi napisał: > adhamah napisał: > > > sloggi napisał: > > > > > Miałem zszywaną brodę, pośladek, pewną część ciała . > > Co to za część ciała??? > > > Nie napiszę To już wszyscy wiemy o co chodzi Pewnie też nie napiszesz jak to się stało, ale i tak spytam. Jak do tego doszło? > > > > W gipsie obie ręce. > > Jednocześnie? > Raz obie, później prawą jeszcze raz. Uważaj nam siebie Odpowiedz Link
sloggi Re: Wątek chirurgiczny 14.07.04, 15:14 Nie napiszę, bo usłyszę to samo co napisałeś Gackowi. Uważam, to były wypadki. Odpowiedz Link
adhamah Re: Wątek chirurgiczny 14.07.04, 15:20 sloggi napisał: > Nie napiszę, bo usłyszę to samo co napisałeś Gackowi. > Uważam, to były wypadki. To niehumanitarne zaczynać i nie kończyć Odpowiedz Link
gacus2 Re: Wątek chirurgiczny 14.07.04, 15:24 adhamah napisał: > sloggi napisał: > > > Nie napiszę, bo usłyszę to samo co napisałeś Gackowi. > > Uważam, to były wypadki. > > To niehumanitarne zaczynać i nie kończyć > > Mężczyznę poznaje sie.... )))))) (kopyrajt piękny Lesio) Odpowiedz Link
gacus2 Re: Wątek chirurgiczny 14.07.04, 15:10 adhamah napisał: > Inaczej nie uwierzę Z tego co pamietam to Tomasz był niewierny, a nie Adam...)))))))) Odpowiedz Link
adhamah Re: Wątek chirurgiczny 14.07.04, 15:11 gacus2 napisał: > adhamah napisał: > > > Inaczej nie uwierzę > > Z tego co pamietam to Tomasz był niewierny, a nie Adam...)))))))) > Adamowie też bywają Odpowiedz Link
gacus2 Re: Wątek chirurgiczny 14.07.04, 15:15 adhamah napisał: > gacus2 napisał: > > > adhamah napisał: > > > > > Inaczej nie uwierzę > > > > Z tego co pamietam to Tomasz był niewierny, a nie Adam...)))))))) > > > > Adamowie też bywają > Czy Ty mi tam włożysz palec? Nieee proszę- to juz sie zarosło....))))))) Odpowiedz Link
olia_o Re: Wątek chirurgiczny 14.07.04, 15:25 Żadnej kończynki w gipsie ani na temblaku, ale jak mnie pocięli to mi odjęli metr jelita Podobno modelki to robią aby być szczuplejsze...? Odpowiedz Link
gacus2 Re: Wątek chirurgiczny 14.07.04, 15:28 olia_o napisała: > Żadnej kończynki w gipsie ani na temblaku, ale jak mnie pocięli to mi odjęli > metr jelita Podobno modelki to robią aby być szczuplejsze...? Osz kurcze, modelem nei ejstem a po tej operacji wręcz przeciwnie - przytyłem. Reklamować usługę? Odpowiedz Link
olia_o Re: Wątek chirurgiczny 14.07.04, 16:57 Wiesz, ja też Niniejszym zakładamy Komitet Pokrzywdzonych Bezjelitowców. Tylko skrót jakiś nietaki KPB.. Odpowiedz Link
kamea5 Re: Wątek chirurgiczny 14.07.04, 15:27 reka w gipsie i dwa palce obciete w obu stopach...(((...było ich razem 12 zostało 10...)) Odpowiedz Link
nauma Re: Wątek chirurgiczny 14.07.04, 15:38 Dwa razy miałem w gipsie dłoń - raz złamałem sobie palec drzwiami, a raz... złamała mi go była. Ale to pryszcz... W I klasie liceum, gdy grałem w kosza, kumpel (ponad 100 kilo wagi) po wyskoku trafił obiema stopami na moją prawą stopę w momencie, gdy miałem ją wykrzywioną. Efekt: trzasnęły mi wszystkie kości śródstopia, a kilka zamieniło się w pył. Żeby było zabawniej dopiero po kilku tygodniach trzeci (sic!!!) chirurg zdiagnozował złamania i na trzy miesiące trafiłem w gips. Nosząc gips na nodze złamałem sobie lewą rękę Paskudnie zresztą, miałem otwarte złamanie, przemieszczony cały nadgarstek, rękę składali mi gdy już mijało znieczulenie, więc wyłem z bólu... Na dobitkę podczas tego złamania poprzerywało się trochę nerwów, rękę złożyli mi krzywo i w efekcie lewą ręką mogę sobie dłubać w nosie, ale do wysiłkowych rzeczy już się nie zabieram, chyba że dokładnym omotaniem przegubu jakimś usztywniaczem. Czasami siada mi czucie i wtedy jest zabawnie, jak np. lewą ręką trzymam się poręczy w autobusie i nagle orientuję się, że lecę... Odpowiedz Link
gagunia Re: Wątek chirurgiczny 14.07.04, 15:43 polamane obie nogi w wieku lat 3,5 i peknieta stopa w podstawowce, jakos tak w 2-3 klasie. Odpowiedz Link
squelette_de_serpent Re: Wątek chirurgiczny 14.07.04, 16:04 wielokrotnie - zlamania, rozcięcia, siniaki. zaczęłam od rozcięcia glowy gdy uczyłam się chodzić pełnej koordynacji nie osiągnęłam do dziś Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka 3 razy 14.07.04, 16:22 Jako dziecko mialam operowany wyrostek i zszyta skore na glowie (rozcielam ja o kaloryfer przy ktorym slizgalam sie po podlodze). To bylo ponad cwierc wieku temu. Jako nastolatka mialam zszywana skore na wierzchu dloni, ktora kolezanka rozciela mi zamachnawszy sie finka podczas ostrzenia patykow na ognisko. W otwartej ranie widzialam biale sciegna i blekitne zyly. Operacja odbyla sie pod namiotem w lesie Odpowiedz Link
april102 Re: Wątek chirurgiczny 15.07.04, 01:18 zszywana nie, w gipsie tez nie, ale czesto jestem przecinana Odpowiedz Link
kokolores Rekord?? 15.07.04, 01:59 3 razy noga zlmana(lewa) 1 naderwana torebka miesniowo-stawowa ,reka(prawa) 2 razy atroskopia kolana(lewego) w tym 1 zerwanie wiazadel krzyzowych,ponowna operacja(pazdziernuk 2003) 3 razy pies mnie pogryzl(zawsze inny) No sama sie dziwie ,ze jeszcze zyje i umie chodzic!!! ))) Kto da wiecej??? Odpowiedz Link
czarna33 Re: Wątek chirurgiczny 15.07.04, 07:25 Dwa cięcia i szycia w okolicy brzucha.Oba w poprzekNoga w takim niby gipsie,kiedy robiłam brzuszki w wsadziłam ją pod kanapę żeby się zaprzeć Odpowiedz Link
eulalija Re: Wątek chirurgiczny 15.07.04, 09:39 Tylko szycie, środkowy paluszek prawej ręki (po próbie odcięcia sekatorem przez Mojego Lepszą Połowę) - 5 szwów i serdeczny paluszek tej samej ręki wetknięty nie tam gdzie trzeba - dwa szwy. Odpowiedz Link
jasmin33 Re: Wątek chirurgiczny 15.07.04, 18:11 ja tez miałam - istrasznie się bałam,ze umrę. Nie ufam lekarzom !! Odpowiedz Link
bubster Re: Wątek chirurgiczny 16.07.04, 08:27 ja jakieś 4 mieś temu byłam pod skalpelkiem a co? Odpowiedz Link