Gość: Szwejk IP: *.chello.pl 26.07.04, 18:45 I znowu socjalizm górą, urzędas musi się we wszystko wtrącać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sceptytyk Za drogi ten roaming IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 18:46 I niech płacą! To paranoja żeby na kontynencie po którym można się poruszać bez paszportu za grosze (np tanimi liniami) połączenia były takie drogie. Pamiętam do dziś jak zapłaciłem 1200 PLN za rachunek po miesiącu pobytu w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: Za drogi ten roaming 26.07.04, 19:06 No coz. Jesli abonament Plusa za granica wybierze vodafone ma chyba mozliwie najtansze smsy. Chocby w Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektyw Re: Za drogi ten roaming IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 20:04 Jak nie pasuje tobie, że walczy się z nieuczciwymi praktykami firm, to zawsze możesz dobrowolnie płacić wyższe rachunki. Wszyscy będą zadowoleni, a na forum będzie mniej kretyńskich komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klip Re: Za drogi ten roaming IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 27.07.04, 10:31 Wlasnie! Gonic spekulantow i ustalic urzedowe ceny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OFIARA -DIALERA Re: Za droga ta TE psa IP: 195.136.30.* 27.07.04, 06:37 MAM JEDNO PYTANKO. KIEDY PRZYJADĄ Z OFICJALNĄ WIZYTĄ I ODWIEDZĄ TP S.A.? NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ! MOŻE ZECHCĄ POGADAĆ SOBIE Z BŁĘKITNĄ LINIĄ? BOKI ZRYWAĆ NIESTETY NIE DLA KLIENTA! PODOBNO EUROPA NIE ZNA GRANIC! TYLKO CZY MY JESTEŚMY FAKTYCZNIE W EUROPIE? OSTATNIO OTRZYMALEM ODPOWIEDŹ Z TP S,A. Z LOGO BIAŁYM NIEDŹWIEDZIEM ZAMIAST ŻABKI. MOŻE IM SIE KRAJE POMYLIŁY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddt urzeda sie musi wtracac, bo juz raz sie wtracil... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 10:57 wydajac koncesje - gdyby rynek byl wolny, nie byloby miejsca na takie porozumienia kartelowe. Kazdy moglby stworzyc wlasna siec telefoni komorkowej - patrz przyklad Afganistanu: najtansze polaczenia komorkowe na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś