Dodaj do ulubionych

Za drogi ten roaming

IP: *.chello.pl 26.07.04, 18:45
I znowu socjalizm górą, urzędas musi się we wszystko wtrącać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sceptytyk Za drogi ten roaming IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 18:46
      I niech płacą! To paranoja żeby na kontynencie po którym można się poruszać
      bez paszportu za grosze (np tanimi liniami) połączenia były takie drogie.
      Pamiętam do dziś jak zapłaciłem 1200 PLN za rachunek po miesiącu pobytu w
      Niemczech.
    • aniorek Re: Za drogi ten roaming 26.07.04, 19:06
      No coz. Jesli abonament Plusa za granica wybierze vodafone ma chyba mozliwie
      najtansze smsy. Chocby w Niemczech.
    • Gość: obiektyw Re: Za drogi ten roaming IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 20:04
      Jak nie pasuje tobie, że walczy się z nieuczciwymi praktykami firm, to zawsze
      możesz dobrowolnie płacić wyższe rachunki. Wszyscy będą zadowoleni, a na forum
      będzie mniej kretyńskich komentarzy.
      • Gość: klip Re: Za drogi ten roaming IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 27.07.04, 10:31
        Wlasnie! Gonic spekulantow i ustalic urzedowe ceny!

• Gość: OFIARA -DIALERA Re: Za droga ta TE psa IP: 195.136.30.* 27.07.04, 06:37
      MAM JEDNO PYTANKO. KIEDY PRZYJADĄ Z OFICJALNĄ WIZYTĄ I ODWIEDZĄ TP S.A.? NIE
      MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ! MOŻE ZECHCĄ POGADAĆ SOBIE Z BŁĘKITNĄ LINIĄ? BOKI ZRYWAĆ
      NIESTETY NIE DLA KLIENTA! PODOBNO EUROPA NIE ZNA GRANIC! TYLKO CZY MY JESTEŚMY
      FAKTYCZNIE W EUROPIE? OSTATNIO OTRZYMALEM ODPOWIEDŹ Z TP S,A. Z LOGO BIAŁYM
      NIEDŹWIEDZIEM ZAMIAST ŻABKI. MOŻE IM SIE KRAJE POMYLIŁY!
    • Gość: ddt urzeda sie musi wtracac, bo juz raz sie wtracil... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 10:57
      wydajac koncesje - gdyby rynek byl wolny, nie byloby miejsca na takie porozumienia kartelowe. Kazdy moglby stworzyc wlasna siec telefoni komorkowej - patrz przyklad Afganistanu: najtansze polaczenia komorkowe na swiecie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka