Dodaj do ulubionych

POlskie bzdury

30.01.13, 11:51
Od kilku dni mamy aferę bo baba babie wypomniała że nażarła się nie tym co trzeba. Szczęście że ta druga nażarła się hormonami a nie kapustą, bo i klimat by się wokół niej zagęścił.
Zwykle jak baby się pokłóciły, to w pobliżu był chłop, który dał jednej po mordzie i drugiej, rozwiązując w ten sposób problem. W tym przypadku sprawa sie komplikuje, bo jedna z twarzą boksera, druga tez jakaś taka....że robi się dziwno i straszno niczym w Sexmisji, gdzie baba chłopa bije.
I tak sobie o pierdołach POlska deliberuje, o związkach partnerskich, o babie, która babą nie jest, choć jest, o ćpunie z Sanoka. Niektórzy nawet planują ogłosić rok 2012 rokiem Waśniewskiej i małej Madzi, a tymczasem ....POstępowy i prorozwojowy, jedyny i Obywatelski rząd po 1989 odnosi kolejny sukces.......

fakty.interia.pl/polska/news/bienkowska-krytykuje-decyzje-ke-w-sprawie-funduszy-na-drogi,1888175,3
Obserwuj wątek
    • sorel.lina Re: POlskie bzdury 30.01.13, 12:03
      > robi się dziwno i straszno niczym w Sexmisji, gdzie baba chłopa bije.

A było tak nie dziwno i nie straszno, tak normalnie i pięknie, jak chłop babę bił...! suspicious
      • marcin_rz Re: POlskie bzdury 30.01.13, 12:16
        Babę to jeszcze można, ale kobiety się nie bije
        wink
      • czarek_sz Re: POlskie bzdury 30.01.13, 12:21
        A mnie zadziwia o co tylko wrzasku. Jak Niesiołowski rzuca się na dziennikarki, popycha Je wyrywa kamery i bluzga ja furman to nikt /z tych dzis oburzonych na prof Pawłowicz/ oburzeniem nie grzeszy. Mentalność Kalego jak nic. Polska Kalim stoi a niedługo to może Kainem stanie ? jak się przebierze bo nienawiść pomiędzy Polakami /plus nędza o czym informuje GW/ rośnie jak na drożdżach .
        • 1zorro-bis Re: POlskie bzdury 30.01.13, 12:24
          a Ty sie Czarek do tej nedzy dokladasz.....smirk
          Robiac na czarno.big_grin
          czarek_sz napisał(a):

> A mnie zadziwia o co tylko wrzasku. Jak Niesiołowski rzuca się na dziennikarki,
          > popycha Je wyrywa kamery i bluzga ja furman to nikt /z tych dzis oburzonych na
          > prof Pawłowicz/ oburzeniem nie grzeszy. Mentalność Kalego jak nic. Polska Kali
          > m stoi a niedługo to może Kainem stanie ? jak się przebierze bo nienawiść pomię
          > dzy Polakami /plus nędza o czym informuje GW/ rośnie jak na drożdżach .
          • marcin_rz Re: POlskie bzdury 30.01.13, 12:31
            a ty - gastarbeiter ?smilesmilesmile wink ;P
            • 1zorro-bis Re: POlskie bzdury 30.01.13, 12:33
              ani Gast ani Arbeiter. Lenia kawal ze mie! I tyle....big_grinbig_grinsmirk
              marcin_rz napisał:

> a ty - gastarbeiter ?smilesmilesmile wink ;P
              >
              • 1zorro-bis Re: POlskie bzdury 30.01.13, 12:37
                oczywiscie: "ze mnie" mialo byc.smirk
        • marcin_rz Re: POlskie bzdury 30.01.13, 12:27
          Ostatnio coś smycz Niesiołowskiemu PO skróciło, bo coś cisza. Taki z niego "Przyczajony tygrys, ukryty smok" wink
          Niesiołowski to tez niezła gnida....ale, "uczesana" i "oswojona"
          • czarek_sz Re: POlskie bzdury 30.01.13, 12:33
            Gdy przyjdzie pora to go ze smyczy spuszczą. Na razie RP /spółka córka PO/ pyszczy i straszy prokuratorem smile
            • marcin_rz Re: POlskie bzdury 30.01.13, 12:48
              Taka funkcja RP, robić zadymę. Od samego początku to było jasne, że POwstają tylko dlatego, żeby mówić i robić, to co nie powie nikt z PO
              • sorel.lina Re: POlskie bzdury 30.01.13, 12:54
                > Taka funkcja RP, robić zadymę. Od samego początku to było jasne, że POwstają tylko dlatego, żeby mówić i robić, to co nie powie nikt z PO

Ojej! To zupełnie tak samo, jak PiS i Rzydzykowo!
                • sorel.lina Re: POlskie bzdury 30.01.13, 12:55
                  Rydzykowo, nie Rzydzykowo! Przepraszam. big_grin
                  • sibeliuss Re: POlskie bzdury 30.01.13, 13:02
                    Ostatnio usłyszałem, że Gowin to koń trojański PiSu w szeregach PO. Trzepanie konia to grzech, więc sprawa mu się upiecze.
                    • 1zorro-bis Re: POlskie bzdury 30.01.13, 13:06
                      V Kolumna???!big_grin
                      • sibeliuss Re: POlskie bzdury 30.01.13, 13:17
                        Coś w ten deseń.
                        • czarek_sz Re: POlskie bzdury 30.01.13, 13:30
                          Coś jak Wałęsa w Solidarności. Był koniem trojańskim w związku. Bardzo skutecznym jak czas POkazał.
                          • sibeliuss Re: POlskie bzdury 30.01.13, 14:26
                            Kup nową klawiaturkę, coś literka O Ci się zacina i jakoś to wiejsko wygląda.
          • kriss67 Re: POlskie bzdury 30.01.13, 13:34
            Czołem Marcinsmile

Tu za Panem Jerzym Wasiukiewiczem:

https://wpolityce.pl/site_media/media/cache/6b/e4/6be459ede72a58cd37108128bae5fec1.jpg
            • marcin_rz Re: POlskie bzdury 30.01.13, 14:02
              cos link chyba nie robi sad
              • kriss67 Re: POlskie bzdury 30.01.13, 14:17
                Może teraz:

https://wpolityce.pl/site_media/media/cache/6b/e4/6be459ede72a58cd37108128bae5fec1.jpg
                • marcin_rz Re: POlskie bzdury 30.01.13, 14:35
                  ha ha, dobre!! smile
                  • sorel.lina Re: POlskie bzdury 30.01.13, 14:58
                    >Niesiołowski to tez niezła gnida....ale, "uczesana" i "oswojona"

Eeee, gdzie tam mu do takiego Hofmana na przykład!
                    A i posłance Kempie do pięt nie dorasta, że Kurskim nie wspomnę!
                    • sibeliuss Re: POlskie bzdury 30.01.13, 14:59
                      sorel.lina napisała:

> >Niesiołowski to tez niezła gnida....ale, "uczesana" i "oswojona"
                      >
                      > Eeee, gdzie tam mu do takiego Hofmana na przykład!
                      > A i posłance Kempie do pięt nie dorasta, że Kurskim nie wspomnę!

Z tymi nazwiskami u panów zrozumienia nie znajdziesz, to przecież wytrawni politycy - a posłanka Kempa momentami jest ładna w okularach smile
                      • marcin_rz Re: POlskie bzdury 30.01.13, 15:26
                        > a posłanka Kempa momentami jest ładna w okularach smile

nie ma brzydkich kobiet, alkoholu mało.....jeden problem, po przekroczeniu pewnego poziomu upojenia stopień wykonalności spada, wobec czego niemożliwym staje się bliższe zbliżenie z tą kobietą.
                        Natura wie co robi!!
                        • 1zorro-bis Re: POlskie bzdury 30.01.13, 15:47
                          to przy Kempie potrzebowalbym beczkowoz. Wodeczki......big_grin
                          I boje sie, ze i wtedy by nie pomoglo.....big_grinbig_grinsmirk

marcin_rz napisał:

> > a posłanka Kempa momentami jest ładna w okularach smile
                          >
                          > nie ma brzydkich kobiet, alkoholu mało.....jeden problem, po przekroczeniu pewn
                          > ego poziomu upojenia stopień wykonalności spada, wobec czego niemożliwym staje
                          > się bliższe zbliżenie z tą kobietą.
                          > Natura wie co robi!!
                          >
        • jedzoslaw Re: POlskie bzdury 30.01.13, 17:36
          czarek_sz napisał(a):

> A mnie zadziwia o co tylko wrzasku. Jak Niesiołowski rzuca się na dziennikarki,
          > popycha Je wyrywa kamery i bluzga ja furman to nikt /z tych dzis oburzonych na
          > prof Pawłowicz/ oburzeniem nie grzeszy. Mentalność Kalego jak nic.

Naprawdę jesteś pewien, że nikt Niesioła nie skrytykował za takie zachowanie? A jeśli nawet nikt, to czy uprawnia to tzw. prawych i sprawiedliwych do wyśmiewania czyjejś seksualności? Możemy iść dalej- mówisz ciągle o tym "dorzynaniu watahy", ale gdy radny PiS z Sosnowca wzywał do siłowego obalenia rządu to jakoś nie chcesz tego komentować? Owszem, moralność Kalego, ale niestety działa w obie strony.

Polska Kali
          > m stoi a niedługo to może Kainem stanie ?

Ja tu raczej widzę dwóch Kainów, z których każdy chce uchodzić za Abla.
          • czarek_sz Re: POlskie bzdury 30.01.13, 17:50
            Masz rację, trwa obustronne obrzucanie się błotem i to od dawna. I ani ja ani Ty Jedzosław nic na to nie poradzimy. Nie mniej kto ma w ręku główne media ten może tym procesem dowolnie sterować. Np czyje błoto jest bardziej nienawistne a czyje mniej. Kto obraził a kto tylko się bronił bądź do ostrej wypowiedzi /ale dopuszczalnej/ został sprowokowany.
            • jedzoslaw Re: POlskie bzdury 30.01.13, 18:01
              czarek_sz napisał(a):

> Masz rację, trwa obustronne obrzucanie się błotem i to od dawna. I ani ja ani T
              > y Jedzosław nic na to nie poradzimy. Nie mniej kto ma w ręku główne media ten m
              > oże tym procesem dowolnie sterować. Np czyje błoto jest bardziej nienawistne a
              > czyje mniej. Kto obraził a kto tylko się bronił bądź do ostrej wypowiedzi /ale
              > dopuszczalnej/ został sprowokowany.

Pytanie tylko, czemu zwracasz uwagę jedynie na ostrzał z jednej strony.
              • czarek_sz Re: POlskie bzdury 30.01.13, 18:13
                Ponieważ /jak już napisałem/ nie ma symetrii w ocenie zjawiska jeśli chodzi o media. Tylko czemu takie w gruncie rzeczy bzdury są tak nagłaśniane i ciągnięte całymi dniami. Nie ma ważniejszych spraw dla mediów jak te że to kto o kim jakie ma zdanie ? to temat dobry dla bulwarówek ale nie dla mediów uważających się za poważne i opiniotwórcze. A może my takich w ogóle nie mamy ?
                • jedzoslaw Re: POlskie bzdury 30.01.13, 18:29
                  czarek_sz napisał(a):

> Ponieważ /jak już napisałem/ nie ma symetrii w ocenie zjawiska jeśli chodzi o m
                  > edia. Tylko czemu takie w gruncie rzeczy bzdury są tak nagłaśniane i ciągnięte
                  > całymi dniami. Nie ma ważniejszych spraw dla mediów jak te że to kto o kim jaki
                  > e ma zdanie ? to temat dobry dla bulwarówek ale nie dla mediów uważających się
                  > za poważne i opiniotwórcze. A może my takich w ogóle nie mamy ?

Zachowanie Niesiołowskiego zostało nagłośnione przez wszystkie media i nikt, absolutnie nikt nie próbował tego faceta tłumaczyć czy bronić.

Tylko czemu takie w gruncie rzeczy bzdury są tak nagłaśniane i ciągnięte
                  > całymi dniami. Nie ma ważniejszych spraw dla mediów jak te że to kto o kim jaki
                  > e ma zdanie ? to temat dobry dla bulwarówek ale nie dla mediów uważających się
                  > za poważne i opiniotwórcze. A może my takich w ogóle nie mamy ?

To kolejny problem, a w nim mamy np. TV Rutkowski czy rewelacje Gmyza na temat "związków wysokoenergetycznych" - nieważne, że nic to nie znaczy, ważne, że robi wrażenie. I tak dalej, i tak dalej...
                  • czarek_sz Re: POlskie bzdury 30.01.13, 18:45
                    Mylisz się że nikt Go nie bronił. Niesiołowskiego broniła komisja etyki, bronił premier Tuska.

wpolityce.pl/wydarzenia/32843-stefan-niesiolowski-bezkarny-komisja-etyki-nie-ukarala-go-za-atak-na-ewe-stankiewicz
                    • jedzoslaw Re: POlskie bzdury 30.01.13, 19:02
                      czarek_sz napisał(a):

> Mylisz się że nikt Go nie bronił. Niesiołowskiego broniła komisja etyki, bronił
                      > premier Tuska.
                      >
                      > wpolityce.pl/wydarzenia/32843-stefan-niesiolowski-bezkarny-komisja-etyki-nie-ukarala-go-za-atak-na-ewe-stankiewicz

A co ma do tego Komisja Etyki i Tusk? Ja pytam o media. Żadne media nie broniły Niesiołowskiego.
                      • czarek_sz Re: POlskie bzdury 30.01.13, 19:41
                        A czym jest nie napiętnowanie przez zaprzyjaźnione chamskiego zachowania posła jak nie obroną ?
                        • jedzoslaw Re: POlskie bzdury 30.01.13, 20:05
                          czarek_sz napisał(a):

> A czym jest nie napiętnowanie przez zaprzyjaźnione chamskiego zachowania posła
                          > jak nie obroną ?

"Nie napiętnowanie" czy obojętność nie jest jeszcze obroną. Są sytuacje i osoby, których nie da się obronić, więc po prostu się milczy. Zresztą, zbyt dużo oczekujesz. Ja też nie oczekuję, że Gazeta Polska będzie piętnować Pawłowicz, więc nie oczekuję, że Gazeta Wyborcza będzie piętnować Niesiołowskiego. Ale na pewno nikt nie próbował tłumaczyć zachowania Niesiołowskiego jakimś tam "sprowokowaniem". Media albo milczały albo potępiały.
                          • czarek_sz Re: POlskie bzdury 30.01.13, 20:27
                            wpolityce.pl/artykuly/32740-wyborcza-po-tasmach-beger-to-zenujaca-polityczna-korupcja-i-po-tasmach-serafina-nagrywanie-to-plugawienie-zycia-publicznego
                            A ja od tej strony oceniam wiarygodność poszczególnych mediów. Jak oceniały pewne patologie gdy rządziła partia X a jak gdy rządzi partia Y.
                            • jedzoslaw Re: POlskie bzdury 30.01.13, 21:45
                              czarek_sz napisał(a):

> rel="nofollow">wpolityce.pl/artykuly/32740-wyborcza-po-tasmach-beger-to-zenujaca-polityczna-korupcja-i-po-tasmach-serafina-nagrywanie-to-plugawienie-zycia-publicznego
                              > A ja od tej strony oceniam wiarygodność poszczególnych mediów. Jak oceniały pew
                              > ne patologie gdy rządziła partia X a jak gdy rządzi partia Y.

To mnie nie dziwi, choć zauważ, że pomiędzy sprawą Beger a sprawą Serafina upłynęło parę ładnych lat. Dziś więcej wiemy o sprawie Beger, więc i ogląd Kurskiego mógł się zmienić, ale widać, jak łatwo stawia sprawę w taki sposób, jaki w danej chwili potrzebuje. Ale są sytuacja skrajne, co do których nawet ludzie GW nie mogą kombinować. Niesiołowski przekroczył wszelkie granice i nikt go nie bronił.
      • skiela1 Re: POlskie bzdury 30.01.13, 15:55
        " Dodaje, że urzędnicy w Brukseli wstrzymują płatności gdy nie działa coś w systemie.
        Tymczasem w Polsce funkcjonuje on bardzo dobrze. "Nie przyznajemy się do żadnego błędu" – tłumaczyła szefowa resortu rozwoju regionalnego."

Hahaaha...
        Czy ta pani ladna mysli,ze w KE siedza sami idioci... (?)
        • leftt Re: POlskie bzdury 30.01.13, 21:53
          No, sami to może nie...
          • 1zorro-bis Re: POlskie bzdury 31.01.13, 07:51
            a ja Wam powiem na zakonczenie jedno: jest to okropne, ze Polska i Polacy po tylu latach sowieckiego zniewolenia, gdy po raz pierwszy odzyskali PELNA wolnosc i NIEZALEZNOSC skacza sobie do gardla jak najgorsi wrogowie.
            I niestety, mozna powiedziec tylko to co kiedys powiedzial Bismarck: "dajcie Polalom sie samym rzadzic a sami sie wykoncza"....
            Smutne ale prawdziwe.smirk
    • loczek62 Re: POlskie bzdury 30.01.13, 15:03
      Kiedy rozum śpi budzą się demony....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka