Dodaj do ulubionych

Każdy aby nasz

12.02.13, 21:25
www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,13389886,Prof__Kik__Glinski_zaczyna_przypominac_Kaczynskiego_.html#BoxWiadTxt
I to jest nieszczęście dla Polski. Byle kto aby nie kojarzony z PiS. Nie ważne czy ma kwalifikację i wykształcenie. Ujebać jak gość z PiS ot co. Polski zaścianek polskie szambo. Nie bo nie PO nas choćby potop. No to zatońmy.
Obserwuj wątek
    • sorel.lina Re: Każdy aby nasz 12.02.13, 21:50
      czarek_sz napisał(a):

> Byle kto aby nie kojarzony z PiS. Nie ważne czy ma kwalifikację i wykształcenie. Ujebać jak gość z PiS ot co.

A może by się zastanowić dlaczego tak jest? Dlaczego społeczeństwo tak się broni przed PiS-em? Dlaczego nie chce nawet słyszeć o pomysłach PiS-u? Dlaczego J. Kaczyński siedem razy przegral wybory?
      Czyżby to było przypadkowe społeczeństwo? Głupi, polscy wyborcy, którzy za nic nie chcą powrotu IV RP? A może większośc Polaków to nieprawdziwi Polacy?wink
      Czarku, pomyśl nad tym: dlaczego Polacy nie chcą dać się "zbawić" ? Coś w tym musi być...

• keepersmaid Re: Każdy aby nasz 12.02.13, 22:16
        Przeciez to proste. Skoro narod ich nie chce to trzeba zmienic narod.
        Albo zmienic definicje narodu co jest TU, a tam to spoleczenstwo, albo ZOMO, albo cos.
        • sorel.lina Re: Każdy aby nasz 12.02.13, 22:29
          >Non, rien de rien
          Non, je ne regrette rien
          Ni le bien qu'on m'a fait
          Ni le mal, tout ça m'est bien égal

Keepersmaid,

Avec mes souvenirs
          J'ai allume le feu... smile

• keepersmaid Re: Każdy aby nasz 12.02.13, 22:49
            smile
          • czarek_sz Re: Każdy aby nasz 12.02.13, 22:53
            Jesteś bardzo mądrą i bardzo kulturalną osobą. Ciebie czytać to przyjemność. Ale błądzisz piękna. Myślisz że jestem za PiS i Jarkiem ? jestem za taką Polską o jakiej marzyłem i jaką obiecywał Bolek że będzie gdy wygramy smile marzyciel ze mnie co ? nie. Rozliczam skórwysynów ot co. Bolek i spółka na gałąź. Dla sprzedawczyków nie ma u mnie zmiłuj. Za drogo zapłaciłem z Janeczką i dziećmi za jego zaprzaństwo.
            • sorel.lina Re: Każdy aby nasz 12.02.13, 23:20
              Dziękuję za miłe słowa, Czarku! smile
              Nie twierdzę, że jesteś za PiS-em. Nie wiem, za kim jesteś.
              Jesteś za taką Polską, o jakiej marzyłeś? To naturalne.
              Każdy z nas o wspaniałej Polsce marzył i marzy. Jednak marzenia to marzenia, nigdy nie spełniają się tak do końca. Na szczęście! Bo... ile ludzi, tyle różnych marzeń, najczęściej między sobą sprzecznych... wink
              Co do "Bolka" - ja Lecha Wałęsy tak nie nazywam. Miałam okazję poznać go osobiście i za sprzedawczyka go nie uważam. W ocenie jego osoby różnimy się więc zasadniczo.
              Ale różnice zdań w demokracji też są przecież rzeczą normalną, czyż nie? smile
              • czarek_sz Re: Każdy aby nasz 12.02.13, 23:35
                Nie są normalną, gdy zdrada, gdy oświadcza /w 80 tych/ że będzie nowa Polska o po wszystkim gruba kreska i parasol nad komuna. Sorrelino. Przepraszam z całym szacunkiem ale my chyba z innej gliny. Nigdy się nie zaprę ideałów o jakie walczyłem. Nigdy i przenigdy. A Ciebie bardzo lubię i nic tego nie zmieni smile
                • sorel.lina Re: Każdy aby nasz 12.02.13, 23:52
                  > Nie są normalną, gdy zdrada, gdy oświadcza /w 80 tych/ że będzie nowa Polska o po wszystkim gruba kreska i parasol nad komuna.

Jest nowa Polska! Zupełnie inna niż ta z lat 80-tych. Komuny w niej nie ma. Nie jest rajem, nie jest ideałem, ale jest wolna i wiele już osiągnęła. Widzą to wszędzie w Europie i na świecie, tylko my sami nie chcemy tego zobaczyć, nie umiemy docenić. Malkontenctwo my, Polacy, mamy chyba we krwi... Nadzieja w tym, że młode pokolenie zaczyna myśleć inaczej.
      • jedzoslaw Re: Każdy aby nasz 13.02.13, 00:02
        > A może by się zastanowić dlaczego tak jest? Dlaczego społeczeństwo tak się bron
        > i przed PiS-em? Dlaczego nie chce nawet słyszeć o pomysłach PiS-u? Dlaczego J.
        > Kaczyński siedem razy przegral wybory?
        > Czyżby to było przypadkowe społeczeństwo? Głupi, polscy wyborcy, którzy za nic
        > nie chcą powrotu IV RP? A może większośc Polaków to nieprawdziwi Polacy?wink
        > Czarku, pomyśl nad tym: dlaczego Polacy nie chcą dać się "zbawić" ? Coś w tym m
        > usi być...
        >
        >

Wiadomo, czyja wina: TVN, GW i WSI.
        • czarek_sz Re: Każdy aby nasz 13.02.13, 00:16
          Zawsze szedłem na całość, kompromisy nie dla mnie a zwłaszcza zdradzieckie. Kto z Was dupe w tedy nadstawiał no kto ? dziś każdy mądry. Trzeba było wtedy, lata się poświęcać i przeżywać cholerny stress. W domu żona i dzieci i nie wiesz kiedy cię wygarną. A w ogóle to po co o tym gadać. Jest fajnie. Jest wolna Polska są wolne wybory i w ogóle. Rządzą TW i jest git. O to walczylim. By dzień w dzień ryj Kalisza i Millera oglądał w zaprzyjaźnionych. Rzygać się chce. Dobranoc.
    • 1zorro-bis Re: Każdy aby nasz 13.02.13, 06:55
      ......"Polski zaścianek polskie szambo......"big_grin

Czarus....i Ty tak na SWOJA Ojczyzne plujesz??!big_grin
      Niesamowite!big_grin
      Ty??!big_grin
      Taki....polski patriota?big_grin
      A moze reczej wolski patriota? Wtedy by sie wszystko zgadzalo....big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka