Dodaj do ulubionych

"Litewski chamie, klęknij przed polskim panem"

10.08.13, 19:38
wyborcza.pl/1,75248,14417141,Nie_ma_silnych_na_kiboli_w_Poznaniu_.html#TRNajCzytSST
Dlaczego po prostu nie przerwano meczu, a odpowiedzialnego za to bydła nie wywalono z widowni?
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: "Litewski chamie, klęknij przed polskim panem 10.08.13, 20:06
      WSTYD!
    • skiela1 Re: "Litewski chamie, klęknij przed polskim panem 10.08.13, 20:06
      jedzoslaw napisał:

> Dlaczego po prostu nie przerwano meczu, a odpowiedzialnego za to bydła nie wyw
      > alono z widowni?

No wlasnie...
      Dlatego,ze w Polsce jest przyzwolenie na takie zachowania.Jezeli nie reagujemy to znaczy przyzwalamy i zaden list takiego zachowania nie usprawiedliwi.

" chcemy Litwinom wysłać ważny sygnał: nie ma w Polsce przyzwolenia na prymitywne hasła znieważające naród litewski.
    • izydor88 Re: "Litewski chamie, klęknij przed polskim panem 10.08.13, 20:17
      jedzoslaw napisał:

> Dlaczego po prostu nie przerwano meczu, a odpowiedzialnego za to bydła nie wyw
      > alono z widowni?
      >
      Też się nad tym zastanawiam.
      Ale petycji żadnej nie podpisuję,bo - nie mam instynktu stadnego i z reguły nie podpisuję,a poza tym - dlaczego mam przepraszać za kiboli i organizatorów meczu?
      Jestem poznanianką,ale w życiu nie byłam na żadnym meczu,ba,nawet nie znam żadnego kibica(nie mówiąc już o kibolu) Lecha.
      • jedzoslaw Re: "Litewski chamie, klęknij przed polskim panem 11.08.13, 23:19
        Ale wyobraźmy sobie, co by było, gdyby na jakimś meczu w Niemczech (najlepiej z udziałem drużyny ze Szczecina, Wrocławia czy Olsztyna) tamtejsi kibole rozwiesili transparent traktujący o "polskich świniach"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka