jedzoslaw 10.08.13, 19:38 wyborcza.pl/1,75248,14417141,Nie_ma_silnych_na_kiboli_w_Poznaniu_.html#TRNajCzytSST Dlaczego po prostu nie przerwano meczu, a odpowiedzialnego za to bydła nie wywalono z widowni? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: "Litewski chamie, klęknij przed polskim panem 10.08.13, 20:06 jedzoslaw napisał: > Dlaczego po prostu nie przerwano meczu, a odpowiedzialnego za to bydła nie wyw > alono z widowni? No wlasnie... Dlatego,ze w Polsce jest przyzwolenie na takie zachowania.Jezeli nie reagujemy to znaczy przyzwalamy i zaden list takiego zachowania nie usprawiedliwi. " chcemy Litwinom wysłać ważny sygnał: nie ma w Polsce przyzwolenia na prymitywne hasła znieważające naród litewski. Odpowiedz Link
izydor88 Re: "Litewski chamie, klęknij przed polskim panem 10.08.13, 20:17 jedzoslaw napisał: > Dlaczego po prostu nie przerwano meczu, a odpowiedzialnego za to bydła nie wyw > alono z widowni? > Też się nad tym zastanawiam. Ale petycji żadnej nie podpisuję,bo - nie mam instynktu stadnego i z reguły nie podpisuję,a poza tym - dlaczego mam przepraszać za kiboli i organizatorów meczu? Jestem poznanianką,ale w życiu nie byłam na żadnym meczu,ba,nawet nie znam żadnego kibica(nie mówiąc już o kibolu) Lecha. Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: "Litewski chamie, klęknij przed polskim panem 11.08.13, 23:19 Ale wyobraźmy sobie, co by było, gdyby na jakimś meczu w Niemczech (najlepiej z udziałem drużyny ze Szczecina, Wrocławia czy Olsztyna) tamtejsi kibole rozwiesili transparent traktujący o "polskich świniach"... Odpowiedz Link