Dodaj do ulubionych

Kidprotect.pl

04.11.13, 15:29
Do warszawskiego sądu trafił akt oskarżenia wobec byłego szefa Fundacji Kidprotect.pl Jakuba Ś. - poinformowała dziś stołeczna prokuratura. Jakub Ś. został oskarżony o przywłaszczenie ponad 413 tys. zł na szkodę kierowanej przez siebie fundacji.

W lutym tego roku tygodnik "Wprost" napisał, że szef Fundacji sprzeniewierzył pieniądze od darczyńców, nie rozliczał się z dofinansowania z Funduszu Inicjatyw Obywatelskich, a także nie odprowadzał składek do ZUS od pensji pracowników, co spowodowało, że ZUS zajął konto fundacji.

wgospodarce.pl/informacje/8052-szef-kidprotectpl-zostanie-oskarzony
I bardzo dobrze...niech sie biora za zlodziei.
Obserwuj wątek
    • ewa9717 Re: Kidprotect.pl 04.11.13, 16:33
      Wyjątkowo podła działalność. Iluż ludzi potencjalnie pragnących wspomóc potrzebujących zniechęcił.
      www.fakt.pl/tag/jakub-spiewak
      • skiela1 Re: Kidprotect.pl 04.11.13, 16:35
        Nie on jeden.
    • sibeliuss ''Młodzieżówki feministyczne demoralizują dzieci'' 05.11.13, 16:16
      www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,14898464,__Mlodziezowki_feministyczne_demoralizuja_dzieci___.html
      Odpadłem.
      • izydor88 Re: ''Młodzieżówki feministyczne demoralizują dzi 05.11.13, 20:26
        Zawsze tkwiłam w "ideologii" gender,nie znając nawet jeszcze tego określenia.To było dla mnie - zgodne z prawami naturywink
        Kościół - kler+ najwierniejsi z wiernych - słusznie definiują wroga."Równościowe" przedszkola,szkoły i wreszcie - społeczeństwo,to upadek patrchialnego układu.
        Nie będzie już nieomylnego papieża,księży,którzy wiedzą - jak żyć,mężów,którzy są głowami rodziny,a kobiety szyjami smile)
        No i kobiety wyleczą się wreszcie z postawy - "oto ja,służebnica pańska".
        Nie wiem,ile lat potrwa ta walka,ale zwycięstwo jest nieuniknione smile.
        • skiela1 Re: ''Młodzieżówki feministyczne demoralizują dzi 05.11.13, 21:01
          izydor88 napisała:

> Nie wiem,ile lat potrwa ta walka,ale zwycięstwo jest nieuniknione smile.
          >
          A ja watpie.
          Feministkom nie chodzi o rowne prawa, a o przywileje.
          • izydor88 Re: ''Młodzieżówki feministyczne demoralizują dzi 05.11.13, 21:06
            Jakie przywileje ?
            Nie rozumiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka