sibeliuss 19.05.14, 14:03 Zagłosujecie? Podobno zainteresowanie uczestnictwem w głosowaniu jest minimalne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izydor88 Re: Wybory do parlamentu UE 19.05.14, 14:19 Zawsze głosuję. I kolejny już raz na tę samą kobietę - inteligentną i sprawdzoną. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Wybory do parlamentu UE 19.05.14, 15:40 Zawsze glosuje więc i tym razem ide.Glosuje na Solidarna Polske. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Wybory do parlamentu UE 19.05.14, 17:03 Idę i zagłosuję też na sprawdzoną kobietę Odpowiedz Link
izydor88 Re: Wybory do parlamentu UE 19.05.14, 17:44 Moje Dziecko też głosuje na kobietę,ale w Krakowie ma wybór prosty - Róża Thun. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Wybory do parlamentu UE 20.05.14, 06:12 dwa-filary napisała: > Idę i zagłosuję też na sprawdzoną kobietę I ja tak samo. Odpowiedz Link
keepersmaid Re: Wybory do parlamentu UE 19.05.14, 21:23 Ide. W pieknie polozonym polskim konsulacie Na faceta, sensownego. Odpowiedz Link
izydor88 Re: Wybory do parlamentu UE 19.05.14, 22:10 Jeśli mam wybór - między sensownym facetem,a sensowną kobietą - zawsze wybiorę kobietę Odpowiedz Link
prazanka44 Re: Wybory do parlamentu UE 19.05.14, 22:36 Ja też idę głosować, też na sprawdzonego. Odpowiedz Link
leftt Re: Wybory do parlamentu UE 20.05.14, 14:46 Zazdraszczam tych sensownych. Ja idę z szacunku do wyborów. I niestety oddam głos nieważny. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wybory do parlamentu UE 21.05.14, 22:37 A ja zagłosuję na Domino Jachasia, to co że jest kosmitą ale obiecuje podwójną średnią hawajską dla każdego ! Odpowiedz Link
kriss67 Re: Wybory do parlamentu UE 22.05.14, 20:00 Eee tam, hawajska. Za dużo ananasów. Tradycyjna, klasyczna w smaku i narodowa w treści - peperoni Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wybory do parlamentu UE 23.05.14, 12:28 to będą proste wybory Monty Python - wieczór wyborczy - napisy PL Odpowiedz Link
kriss67 Re: Wybory do parlamentu UE 23.05.14, 13:10 Ech, Ty to Morfii zawsze coś fajnego wyszperasz Tego nie znałem, czapki z głów I racja, wybory jak to wybory. Zawsze będa proste. Odpowiedz Link
matt.j Re: Wybory do parlamentu UE 25.05.14, 23:30 Zastawaniem się, dlaczego tak wygląda u nas frekwencja... Zostałem tak wychowany, że nie wyobrażam sobie nie wybrania się na wybory, to jest mój obowiązek ponieważ czuję się odpowiedzialny za Polskę. Natomiast patrząc na frekwencję w wyborach, nawet nie tylko dzisiejszą, żenującą, to ludzie nie czują się odpowiedzialni, mają w poważaniu wybory ale za to potem potrafią zrzędzić jak to strasznie jest, jaka ta klasa polityczna jest niedobra, źle rządzi itp. Zasada moralna jest wg mnie prosta: Nie głosujesz, nie masz prawa mieć pretensji. Trzeba było zagłosować i wybrać aby było inaczej. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Wybory do parlamentu UE 26.05.14, 06:42 ale narzekac beda wszyscy. solidarnie...... matt.j napisał: > Zastawaniem się, dlaczego tak wygląda u nas frekwencja... > Zostałem tak wychowany, że nie wyobrażam sobie nie wybrania się na wybory, to j > est mój obowiązek ponieważ czuję się odpowiedzialny za Polskę. > Natomiast patrząc na frekwencję w wyborach, nawet nie tylko dzisiejszą, żenując > ą, to ludzie nie czują się odpowiedzialni, mają w poważaniu wybory ale za to po > tem potrafią zrzędzić jak to strasznie jest, jaka ta klasa polityczna jest nied > obra, źle rządzi itp. Zasada moralna jest wg mnie prosta: Nie głosujesz, nie ma > sz prawa mieć pretensji. Trzeba było zagłosować i wybrać aby było inaczej. > Odpowiedz Link
marcin_rz Re: Wybory do parlamentu UE 26.05.14, 09:13 Dlatego wraz z żona, zaraz po kościele poszliśmy zagłosować Odpowiedz Link
kriss67 Re: Wybory do parlamentu UE 26.05.14, 17:14 Oj, Panie dzieju Morfii, a to było tak niedawno. Ta wyborcza pompa...... Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wybory do parlamentu UE 26.05.14, 20:12 i komu Panie dzieju to przeszkadzało Odpowiedz Link