marcotills Re: Czym dziś pachniesz? 17.12.04, 22:10 pachnę dziś słodko i humor mi się poprawił Odpowiedz Link
lelu Re: Czym dziś pachniesz? 17.12.04, 22:19 Golnąłem 50- tkę i przekąsiłem śledziem z cebulą. Pachnę smacznie. Odpowiedz Link
mrouh Re: Czym dziś pachniesz? 05.05.05, 06:35 W mojej perfumerii nowy nabytek- extravagance. Ale nim ne pachnę dziś, bo przy tym dzikim deszczu, wilgotności i jesieniowatości jakoś boję sie go użyć... Czyli pachnę mieszanką czereśniowego szamponu z balsamem dove Odpowiedz Link
lady.oracle Re: Czym dziś pachniesz? 05.05.05, 08:15 Balsamem do ciała Yves Rocher bardzo dobry, niestety mało wydajny (dopiero kupiłam a juz prawie cały zużyty) Odpowiedz Link
strega Re: Czym dziś pachniesz? 05.05.05, 09:57 Le Baiser Du Dragon Witam wszystkich w tym milym watku Odpowiedz Link
f.l.y Re: Czym dziś pachniesz? 05.05.05, 10:39 dzisiaj testuję na sobie nowy zapach Avonu - "Always" - całkiem...całkiem.... zazwyczaj używam "Envy" Gucci... aaa...i lubię "Ming Shu" z Y.Rocher/czy jak się to tam pisze/ Odpowiedz Link
vitalia Re: Czym dziś pachniesz? 05.05.05, 15:35 Lolita Lempicki..Ale męska!!!!!bardiej mi odpowiada.. Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: Czym dziś pachniesz? 05.05.05, 15:40 do mnie pasują zapachy Armaniego, obecnie Sensi. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Czym dziś pachniesz? 05.05.05, 18:54 vitalia napisała: > Lolita Lempicki..Ale męska!!!!!bardiej mi odpowiada.. Jest meska Lolita???jest chyba za slodka) Odpowiedz Link
rene8 Re: Czym dziś pachniesz? 05.05.05, 19:05 Dziś ciągne za sobą od popołudnia zapach swojej adrenaliny. A przed południem moze to nawet były feromony zmieszane z "Jadore" Diora. Odpowiedz Link
vitalia Re: Czym dziś pachniesz? 05.05.05, 19:15 skiela1 napisała: > vitalia napisała: > > > Lolita Lempicki..Ale męska!!!!!bardiej mi odpowiada.. > Jest meska Lolita???jest chyba za slodka) Dla mnie męska nie jest aż taka za słodka. Ma podobną nutę, ale nie mdłą jak damska.No poprostu lubię ten zapach. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Czym dziś pachniesz? 05.05.05, 19:32 vitalia napisała: > skiela1 napisała: > > > vitalia napisała: > > > > > Lolita Lempicki..Ale męska!!!!!bardiej mi odpowiada.. > > Jest meska Lolita???jest chyba za slodka) > > > > Dla mnie męska nie jest aż taka za słodka. Ma podobną nutę, ale nie mdłą jak > damska.No poprostu lubię ten zapach. Ja tez wole mojego meza Intuition Estee Lauder,niz wiekszosc moich perfum. On psiuknie sie rano i zapach do wieczora trzyma,ja swoich szybko po prostu nie czuje. Odpowiedz Link
vitalia Re: Czym dziś pachniesz? 05.05.05, 19:40 Męzowi od lat kupuję zapachy,które mnie się podobają ,bo gdybym musiała wąchać to co on lubi to nawet bym obok niego nie stała!!!!! Odpowiedz Link
skiela1 Re: Czym dziś pachniesz? 05.05.05, 19:45 frida2 napisała: > Eksperymentuje z Mexx Woman. > Nie znam tego?? Odpowiedz Link
frida2 Re: Czym dziś pachniesz? 05.05.05, 22:20 Nuta głowy: bergamotka, cytryna. Nuta serca: róża, jaśmin, fiołek. Baza: drzewo sandałowe i cedrowe, ambra. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Czym dziś pachniesz? 06.05.05, 00:27 frida2 napisała: > Nuta głowy: bergamotka, cytryna. > Nuta serca: róża, jaśmin, fiołek. > Baza: drzewo sandałowe i cedrowe, ambra. > Tez slodkie. Odpowiedz Link
barwa1 Re: Czym dziś pachniesz? 06.05.05, 19:50 Same pachnące tutaj!! a ja chętnie użyłabym Ivoir do Balmain, ale ... nie mam. Albo może Bizance, ale też nie mam. No to co ja teraz zrobię? ) Odpowiedz Link
frida2 Re: Czym dziś pachniesz? 06.05.05, 19:56 barwa1 napisała: > Same pachnące tutaj!! a ja chętnie użyłabym Ivoir do Balmain, ale ... nie mam. > Albo może Bizance, ale też nie mam. No to co ja teraz zrobię? ) Pędem nabędziesz? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Czym dziś pachniesz? 06.05.05, 19:59 U nas w ta niedziele jest Dzien Matki,zwykle dostaje perfumy..ale tym razem kupili cos innego. Odpowiedz Link
frida2 Re: Czym dziś pachniesz? 06.05.05, 20:14 skiela1 napisała: > U nas w ta niedziele jest Dzien Matki,zwykle dostaje perfumy..ale tym razem > kupili cos innego. Będę wścibska, co takiego? )) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Czym dziś pachniesz? 06.05.05, 20:23 frida2 napisała: > skiela1 napisała: > > > U nas w ta niedziele jest Dzien Matki,zwykle dostaje perfumy..ale tym raz > em > > kupili cos innego. > > Będę wścibska, co takiego? )) > Kupili mi,z pomoca finansowa ich tatusia,nowy komputer. Dolaczyli zyczenia zebym sobie teraz ladowala wirusow roznych ile tylko chce,mrozila strony na kostki lodu a w ogole to sie w koncu odczepie od ich kompa O. Odpowiedz Link
frida2 Re: Czym dziś pachniesz? 06.05.05, 20:29 No proszę proszę - prezent lux, zazdroszczę Ci Skielo kochana )) Mnie to kompa nikt nie sprawi chlip chlip Odpowiedz Link
skiela1 Re: Czym dziś pachniesz? 06.05.05, 20:44 frida2 napisała: > No proszę proszę - prezent lux, zazdroszczę Ci Skielo kochana )) > Mnie to kompa nikt nie sprawi chlip chlip > Badz niegrzeczna)to ci sprawia.Mnie mieli dosc Odpowiedz Link
frida2 Re: Czym dziś pachniesz? 06.05.05, 20:46 skiela1 napisała: > Badz niegrzeczna)to ci sprawia. Nieustannie jestem i nic, komp stary stoi jak stał ))) Odpowiedz Link
f.l.y Re: Czym dziś pachniesz? 06.05.05, 22:51 w gazetce była próbka perfum reklamowana przez Christinę A...lerę /nie pamiętam pisowni jej nazwiska/ - mateczko kozłowska - rozlało mi się to w ręce - tfu! tfu! a phe! - zupełnie nie w moim guście i jeszcze dłoni nie mogłam domyć brr... Odpowiedz Link
frida2 Re: Czym dziś pachniesz? 07.05.05, 12:21 Mnie również ten zapach nie bierze, nic a nic. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Czym dziś pachniesz? 06.05.05, 19:54 Cieplo jest,wiec Clinique Happy Hart)) Odpowiedz Link
effka454 Re: Czym dziś pachniesz? 06.05.05, 23:13 Olejkiem o nazwie "Róża pustyni" zakupionym w Egipcie (jakiś czas temu) trochę słodki, trochę cierpki - ale tak przypomina ten egzotyczny kraj, że kilka kropli poprawia mi humor na cały dzień i w największą szarugę czuję się jakbym zaraz miała przenieść się gdzieś nad Morze Czerwone... Odpowiedz Link
tomek854 Re: Czym dziś pachniesz? 07.05.05, 02:15 A ja nie lubię tych wszystkich pachnideł. Jak kupuję dezodorant toszukam takeigo, co pachnie jak najmniej. Nie ma zagłuszać, tylko powodować, zebym ja się nie pocił - oryś _@/" ...jest pewna różnica pomiędzy 'zdolny do wszystkiego' a 'wszechstronnie uzdolniony'... Odpowiedz Link
zettrzy o, watek pozyczony 07.05.05, 03:15 z forum o perfumach. Coeur de Fleur Miller Harris, bo mialam ochote na spodnice z bezowiutkiego zamszu w bluszczowe wzory i zaden inny zapach mi nie podszedl. Potem pod koniec dnia, wbrew prognozie, spadl deszcz i troche bylam zla ze ta spodnica moze ucierpiec, ale nic sie w sumie nie stalo. Jutro sie chyba wypachnie Cornuba. Odpowiedz Link
skiela1 Re: CdG Calamus:-) 09.05.05, 00:38 sloggi napisał: > Nie znam - jaki ma skład? Nie bedzie ci sie podobac. Odpowiedz Link
rene8 Nowy! próbka 09.05.05, 00:43 Pierre Cardin(?) "Emotions"(?) Nieważne. Próbka była w Vive, ale skorzystałam z testera. Oj jaki fajny! Odpowiedz Link
sloggi Re: CdG Calamus:-) 09.05.05, 01:08 skiela1 napisała: > sloggi napisał: > > > Nie znam - jaki ma skład? > > Nie bedzie ci sie podobac. A skąd wiesz? Odpowiedz Link
skiela1 Re: CdG Calamus:-) 09.05.05, 01:12 sloggi napisał: > skiela1 napisała: > > > sloggi napisał: > > > > > Nie znam - jaki ma skład? > > Bo jest za slodki. > > Nie bedzie ci sie podobac. > > A skąd wiesz? Odpowiedz Link
sloggi Re: CdG Calamus:-) 09.05.05, 01:17 Jedynym nietypowym zapachem w którym mi dobrze to Lempicka. Odpowiedz Link
skiela1 Re: CdG Calamus:-) 09.05.05, 01:20 Lempicka-damska jest baaardzo slodka,meska?nie wiem Odpowiedz Link
skiela1 Re: CdG Calamus:-) 09.05.05, 01:29 rene8 napisała: > Vitalia używa!..męskiej. > zapytaj Powiem ci szczerze ze tez wole niektore meskie wody bardziej niz damskie) Odpowiedz Link
rene8 Re: CdG Calamus:-) 09.05.05, 01:35 Ja też lubię niektóre,ale nie raczej damske. Ulubione meskie JPG takie niebieskie popirsie faceta w lekkie białe paski.. Odpowiedz Link
rene8 Re:" Allure" Chanel... 09.05.05, 13:36 ostateczka z mini flakonika mi się ostała( Odpowiedz Link
agnie_szka9 premiere jour 09.05.05, 14:27 niny ricci, całe szczęście, że już na wykończeniu bo nie przepadam za nimi jednak. Odpowiedz Link
sorbet Re: CdG Calamus:-) 09.05.05, 16:37 sloggi napisał: > Nie znam - jaki ma skład? Bambus, ziarno celery, różowy pierz, jesli dobrze pamiętam i korzeń arcydzięgła (agelica root), który daje lekko słodki, piżmowy akord. Zapach jest b. świeży, zielony i unisex. Odpowiedz Link
sloggi Re: CdG Calamus:-) 09.05.05, 22:15 sorbet napisał: > sloggi napisał: > > > Nie znam - jaki ma skład? > > Bambus, ziarno celery, różowy pierz, jesli dobrze pamiętam i korzeń > arcydzięgła (agelica root), który daje lekko słodki, piżmowy akord. > Buuuuuuuuuuuu. Musi być przecudny. > > Zapach jest b. świeży, zielony i unisex. Odpowiedz Link
sorbet Re: CdG Calamus:-) 10.05.05, 01:07 sloggi napisał: > Buuuuuuuuuuuu. > Musi być przecudny. Jest Odpowiedz Link
groha Re: Czym dziś pachniesz? 09.05.05, 15:20 Wczoraj, dzisiaj, jutro - reserve perry ellis. W uczuciach (nawet do zapachów) jestem stała, jak skała) Odpowiedz Link
dadgana Re: Czym dziś pachniesz? 09.05.05, 15:38 A ja na sobie zapaszek mój ulubionu PUMA FLOWING , ale zastanaiwma sie nad zmiana zapachu...tylko mój męzus narzeka jak kiedys kupiłam sobie inne....Asiu juz nie pachniesz Asią Odpowiedz Link
skiela1 Re: Czym dziś pachniesz? 09.05.05, 15:41 dadgana napisała: > A ja na sobie zapaszek mój ulubionu PUMA FLOWING , ale zastanaiwma sie nad > zmiana zapachu...tylko mój męzus narzeka jak kiedys kupiłam sobie inne....Asiu > juz nie pachniesz Asią Czyli dal ci delikatnie do zrozumienia ze te perfumy mu sie nie podobaja,no coz trzeba zmienic Odpowiedz Link
rene8 Re: Czym dziś pachniesz? 12.05.05, 22:12 > Noa,Cacharel Skielko mamy duet! To moje ulubione! Oszczedzam,ale dziś dla poprawy nastroju psiukłam! Od razu lepiej.. Odpowiedz Link
frida2 Re: Czym dziś pachniesz? 26.06.05, 02:34 Dziękuję Ci Skielo, że podbiłaś wątek, miałam to zrobić, wyręczyłaś mnie Dziś mam na sobie lolitę lempicką. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Czym dziś pachniesz? 26.06.05, 03:38 frida2 napisała: > Dziękuję Ci Skielo, że podbiłaś wątek, miałam to zrobić, wyręczyłaś mnie > > Dziś mam na sobie lolitę lempicką. > Lolite chyba mamie podkradlas, co? Odpowiedz Link
frida2 Re: Czym dziś pachniesz? 26.06.05, 03:44 skiela1 napisała: > Lolite chyba mamie podkradlas, co? )) Odpowiedz Link
f.l.y Re: Czym dziś pachniesz? 26.06.05, 19:15 właśnie wyszłam z wanny... pachnę peelingami: do twarzy z drobinkami orzecha....do ciała na bazie owocu granatu, peelingiem pomarańczowym nomen omen na skórkę pomarańczową ud, lawendowym peelingiem do stóp....- wiem to od dawna - jestem stuknięta... chyba przechodzę kryzys wieku średniego perfum nie użyłam... Odpowiedz Link
lady.oracle Re: Czym dziś pachniesz? 26.06.05, 19:29 Ja przeżywałam kryzys wieku średniego w kwietniu i maju co objawiło się tym, że zrujnowałam się na balsamy nawilżające i ujędrniające, antycelulitowe itp. (do każdej części ciała inny). Odpowiedz Link
barti111 Re: Czym dziś pachniesz? 26.06.05, 19:39 w dzień czasem CK1, na wieczór Route 66 ..plus feromony Odpowiedz Link
delikatna1 Re: Czym dziś pachniesz? 26.06.05, 19:28 lacoste, touch of pink moj przeboj na to lato Odpowiedz Link
sorbet Re: Dark Rose (Czech&Speake) 27.06.05, 00:30 Mam tylko próbkę. Tak, to zapach od producenta sprzętu łazienkowego ale b. fajny (mocno szafranem z różą Odpowiedz Link
virgin_black Re: Czym dziś pachniesz? 04.07.05, 18:31 Truth, Calvin Klein - tez jestem wierna temu zapachowi. rodzina sprezentowala mi Bossa (tylko nie pamietam nawet jaki zapach), ale za ciezki, za duszacy. Odpowiedz Link
towita Re: Arden Beauty 06.07.05, 09:13 od dwóch lat.Chyba mi się już trochę znudził. Może czas na nowe perfumy? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Arden Beauty 06.07.05, 14:07 Jak lubisz Arden to tez bedziesz zadowolona z jej nastepnych perfum-Provocative Odpowiedz Link
f.l.y Re: Czym dziś pachniesz? 06.07.05, 14:47 jak dawał buziaka przed wyjściem do pracy....powiedział: hmmmm...dziś pachniesz tak, jak dawniej....tak mojo..... Odpowiedz Link
skorpioniczka Re: Czym dziś pachniesz? 06.07.05, 09:17 Gabriela Sabatini - private edition. Jedne z nielicznych na które nie mam uczulenia Odpowiedz Link