frida2 27.12.04, 16:57 Zatkany nosek, obolałe gardełko, załzawione oczy, gorączka, łamanie w kościach. Z łóżka wyszłam o 16 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igor_max Re: Świąteczny bilans 27.12.04, 17:00 frida2 napisała: > Zatkany nosek, obolałe gardełko, załzawione oczy, gorączka, łamanie w > kościach. > Z łóżka wyszłam o 16 > Proponuję jednak wrócić do cieplutkiego łóżeczka ( Proszę szanuj zdrówko. Odpowiedz Link
frida2 Re: Świąteczny bilans 27.12.04, 17:03 igor_max napisał: > Proponuję jednak wrócić do cieplutkiego łóżeczka ( taki mam zamiar, tylko skończę tą kawkę czemu taka minka "(" na końcu wypowiedzi? Odpowiedz Link
igor_max Re: Świąteczny bilans 27.12.04, 17:07 Martwi mnie to że jesteś chora, a siedzisz przy kompie. Pamiętasz: masz tylko 11 dni wolnych Odpowiedz Link
frida2 Re: Świąteczny bilans 27.12.04, 17:14 igor_max napisał: > Martwi mnie to że jesteś chora, a siedzisz przy kompie. no dobrze już dobrze, już uciekam > Pamiętasz: masz tylko 11 dni wolnych hmm... a gdzie ja o tym pisałam? (kurcze do tego jeszcze amnezja) Odpowiedz Link
igor_max Re: Świąteczny bilans 27.12.04, 17:23 frida2 napisała: > igor_max napisał: > > > hmm... a gdzie ja o tym pisałam? (kurcze do tego jeszcze amnezja) > > Pewnie gdzieś to wyczytałem ale czy był to komin to głowy nie dam Odpowiedz Link
herbacianka Re: Świąteczny bilans 27.12.04, 17:05 I herbatę z cytrynką prosze sobie zaaplikować. Odpowiedz Link
igor_max Re: Świąteczny bilans 27.12.04, 17:09 herbacianka napisała: > I herbatę z cytrynką prosze sobie zaaplikować. Sądzę że konfitura z pigwy jest lepsza, do herbatki na przeziębienie Odpowiedz Link
herbacianka Re: Świąteczny bilans 27.12.04, 17:14 Może i tak, nie wiem tylko, czy frida posiada konfiturę z pigwy... Cytrynę posiada prędzej... Odpowiedz Link
frida2 Re: Świąteczny bilans 27.12.04, 17:15 właśnie tej konfitury u mnie niet cytryn mam pod dostatkiem Odpowiedz Link
igor_max Re: Świąteczny bilans 27.12.04, 17:24 herbacianka napisała: > Może i tak, nie wiem tylko, czy frida posiada konfiturę z pigwy... Cytrynę > posiada prędzej... frida2 napisała: > właśnie tej konfitury u mnie niet > cytryn mam pod dostatkiem > Więc już wszystko wiadomo, będzie cytrynowo Odpowiedz Link
frida2 Re: Świąteczny bilans 27.12.04, 17:27 igor_max napisał: > Więc już wszystko wiadomo, będzie cytrynowo czyli mega kwas "nie pierwszy raz, zrobił się kwas..." jak śpiewa Maleńczuk Odpowiedz Link
igor_max Re: Świąteczny bilans 27.12.04, 17:33 frida2 napisała: > > "nie pierwszy raz, zrobił się kwas..." jak śpiewa Maleńczuk W barze "Niebo" niech będzie i mega kwas ) > Odpowiedz Link