frida2 28.12.04, 02:01 Życie jednak jest do d.py Tyle chciałam powiedzieć. Dobranoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 02:29 frida2 napisała: > Życie jednak jest do d.py > Tyle chciałam powiedzieć. > Dobranoc. Daj spokój Frido, o 2 w nocy ? Takie przemyslenia?) papapa, śpij dobrze > Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 06:46 Ciekawe, co by frida2 powiedziala rano? Moze udalo sie jej z tym przespac? Jak dzisiaj? Odpowiedz Link
frida2 Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 13:43 muraszka1 napisała: > Ciekawe, co by frida2 powiedziala rano? wstalam lewa noga. na wszelki wypadek nie mowie nic. Odpowiedz Link
sabba zeszlo zbyt nisko. 28.12.04, 08:25 a u mnie niebo dzis rozowe. i choc pieknie to wyglada to sobie przypominam babcie ktora opowiadala ze przed druga wojna swiatowa niebo nad wsio zaszlo czerwienia. Odpowiedz Link
malinka48 Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 09:55 )masz racje,zaczyna się i kończy się w dupie)) Odpowiedz Link
herbacianka Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 10:04 Znowu dół? Czy może przeszło ci przez noc? Odpowiedz Link
frida2 Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 13:47 herbacianka napisała: > Znowu dół? Czy może przeszło ci przez noc? ciskam gromy dzis Odpowiedz Link
herbacianka Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 14:23 Wyżyj sie na tym, co winny złości... A psa, brata i igora oszczedź może ) Odpowiedz Link
frida2 Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 14:25 herbacianka napisała: > Wyżyj sie na tym, co winny złości... A psa, brata i igora oszczedź może ) a zobacz jak mnie ten Igor uspokoil juz ma talent Odpowiedz Link
herbacianka Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 14:28 Stara się chłopak... Dobrze że podziałało... Co porabiasz? Odpowiedz Link
frida2 Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 14:38 Popijam kawke, slucham Doorsow i maluje pazury ) A Ty? Odpowiedz Link
herbacianka Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 14:43 A wiesz że mnie ostatnio też na Doorsów wzięło... Męczyłam ich tuż przed świętami... A teraz po prostu siedzę i korzystam z wolnej chwili dla siebie... Paznokcie malujesz na jak? Jeden kolor czy wzorki? Odpowiedz Link
frida2 Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 14:48 French maniucure sobie robie A Doorsi i Morrison namnie kojaco dzialaja Odpowiedz Link
herbacianka Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 14:51 Na mnie kojąco działa Sting... A French manicure najładniejszy jest chyba... Niestety ja jestem kompletnym beztalenciem kosmetycznym ( Odpowiedz Link
frida2 Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 15:03 Moja droga - trening czyni mistrza. Na poczatku tez mi szlo badziewnie, teraz jest juz duuuzo lepiej Przyjedz to Ci zrobie A Stinga tez lubie, a jakze I don't drink coffee I take tea my dear I like my toast done on the side... I'm an alien I'm a legal alien I'm an Englishman in New York I'm an alien I'm a legal alien I'm an Englishman in New York ) Odpowiedz Link
herbacianka Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 15:12 W takim razie zamawiam wizytę domową gdyby zdarzyło ci sie być w pobliżu ) Zdrówko lepiej? Odpowiedz Link
frida2 Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 15:46 Nie ma sprawy Zdrowko lepiej. Wlasnie bylam z piesem Strasznie zmrozilo, chyba sie napije herbatki. Odpowiedz Link
herbacianka Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 16:18 No właśnie, ja włączyłam ogrzewanie bo zimno... Herbatkę bardzo proszę ) Jaką masz? Odpowiedz Link
rafi.raf Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 12:23 zgadzam sie z Toba. z samego rana mam tak samo )) Odpowiedz Link
igor_max poważnie ? 28.12.04, 13:10 frida2 napisała: > Życie jednak jest do d.py Chcesz powiedzieć że życie jest jak papier toaletowy ..hmm W ten sposob mozna powiedzieć że jest pachnące, kolorowe, ba nawet w kwiatki. A na poważnie, życie to zbiór problemów które musimy rozwiązać sami i wziążć za to jeszcze odpowiedzialność. ps. polecam coś z Monty Python'a na poprawę humoru np. Always look on the bright side of life. Odpowiedz Link
frida2 Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 13:35 Zastanawiajace jest to, ze po smutku zazwyczaj ogarnia mnie wscieklosc. Dzis mam bojowy nastroj. Sa juz jego skutki. Odpowiedz Link
igor_max Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 13:38 frida2 napisała: > Zastanawiajace jest to, ze po smutku zazwyczaj ogarnia mnie wscieklosc. > Dzis mam bojowy nastroj. Sa juz jego skutki. > Chcesz powiedzieć że huragan to przy Tobie mały pikuś Odpowiedz Link
frida2 Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 13:41 Taki malutki. Juz oberwal pies, brat, ciekawe kto bedzie nastepny(?) Odpowiedz Link
igor_max Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 13:47 frida2 napisała: > Taki malutki. > Juz oberwal pies, brat, ciekawe kto bedzie nastepny(?) > Jeśli to w czymś pomoże to mogę byc ja. Zdaje się na Twoją inwencję twórczą jak to zrobisz. Odpowiedz Link
frida2 Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 13:50 Igorze na Tobie mam sie wyzywac? Niee to nie przejdzie. Nie umiem. Odpowiedz Link
igor_max Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 14:00 Ale jakoś ten problem trzeba rozwiązać, masz pomysł ? Odpowiedz Link
igor_max Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 14:06 frida2 napisała: > Zadnego > Houston mamy problem, huragan nadal będzie szalał. Ilość ofiar może iść w dziesiątki. ps. jak zdrowie ? Odpowiedz Link
frida2 Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 14:08 igor_max napisał: > Houston mamy problem, huragan nadal będzie szalał. Ilość ofiar może iść w > dziesiątki. udalo ci sie to ---> wywolac. > ps. jak zdrowie ? lepiej, dziekuje. Odpowiedz Link
igor_max Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 14:15 Może na inny temat Mowa jest nam potrzebna do komunikacji, a do czego nam muzyka ? Ba nawet osoby bez słuchu potrafia odróżnić muzyke smutną od wesołej. Odpowiedz Link
igor_max Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 14:32 frida2 napisała: > Vinum et musica leatificant cor. > > ja bym dodał jeszcze ewolucyjną presję do wspólnej wokalizy co proponujesz ? Odpowiedz Link
frida2 Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 14:45 Babcie Tine, albo Arethe Franklin, no ewentualnie Doorsi Odpowiedz Link
altu Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 15:06 a tak a propos huraganow.. czemu nadaje sie im imiona kobiet? - bo są ciepłe, wilgotne i zabiorą wszystko, co stanie im na drodze.. ``ja tak mam od tygodnia.. Odpowiedz Link
frida2 Re: Bo wiecie co? 28.12.04, 15:07 altu napisała: > ``ja tak mam od tygodnia.. wiec witam w klubie Odpowiedz Link
ammat Re: Bo wiecie co? 01.01.05, 19:27 ...wiesz frida2...do dupy też ale czasem warto też i do buzi i popieścić...bez pośpiechu ...wyluzuj Odpowiedz Link
frida2 Re: Bo wiecie co? 01.01.05, 19:29 to była chwilowa słabość... już mi przeszło :o) Odpowiedz Link
sloggi Re: Bo wiecie co? 01.01.05, 19:40 Jak mówią w Amwayu - każda porażka zbliża mnie do sukcesu. Odpowiedz Link
frida2 Re: Bo wiecie co? 01.01.05, 21:30 'Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło' ;o) Odpowiedz Link
igor_max Re: Bo wiecie co? 01.01.05, 21:31 frida2 napisała: > 'Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło' ;o) Co Ci wyszło ? Odpowiedz Link
frida2 Re: Bo wiecie co? 01.01.05, 21:35 igor_max napisał: > Co Ci wyszło ? wyszła na światło dzienne ta druga frida - co patrzy przez różowe okulary Odpowiedz Link
igor_max Re: Bo wiecie co? 01.01.05, 21:37 frida2 napisała: > > wyszła na światło dzienne ta druga frida - co patrzy przez różowe okulary Boszeeee to do tej pory byłyście dwie )) ale numeeeer )) Odpowiedz Link
igor_max Re: Bo wiecie co? 01.01.05, 21:41 frida2 napisała: > My jesteśmy jak szampon 2 w 1 mam nadzieję że nie uczulasz ? ) ps. Bogu dzieki że nie 4-jajeczny ten szampon ) Odpowiedz Link
frida2 Re: Bo wiecie co? 01.01.05, 21:44 igor_max napisał: > mam nadzieję że nie uczulasz ? ) zapewniam Cię, jestem antyalergiczna )) > ps. Bogu dzieki że nie 4-jajeczny ten szampon ) tego chyba i ja bym nie udźwignęła ;o) Odpowiedz Link
igor_max Re: Bo wiecie co? 01.01.05, 21:48 To teraz opowiedz jak widać świat przez różowe okulary ) Odpowiedz Link
frida2 Re: Bo wiecie co? 01.01.05, 21:56 Apropos różowych okularów - przypomniała mi się piosenka :o) Kup różowe okulary Załóż buty nie do pary Przez różową szybę patrz na świat Głośno klaśnij czasem w dłonie Zatańcz z dziadkiem na balkonie Na zielonej miotle dogoń wiatr... Tak właśnie wygląda świat przez różowiaste bryle )) - jest zakręcony, ale strasznie fajny :o) Odpowiedz Link
igor_max Re: Bo wiecie co? 01.01.05, 21:59 Kleję niezła korba Ale baaardzo sie cieszę jak jesteś wesoła ) ps.czego słuchasz ? Odpowiedz Link
frida2 Re: Bo wiecie co? 01.01.05, 22:04 igor_max napisał: > ps.czego słuchasz ? akurat teraz - Pudelsów na zmianę z Maanamem Odpowiedz Link
frida2 Re: Bo wiecie co? 01.01.05, 22:12 O tym się nie da zapomnieć Igorku Nie ma siły Odpowiedz Link
igor_max intro 01.01.05, 22:17 frida2 napisała: > O tym się nie da zapomnieć Igorku Nie ma siły Imponujesz mi ) > moze byc takie intro ? Odpowiedz Link
frida2 Re: intro 01.01.05, 22:19 igor_max napisał: > Imponujesz mi ) :o) > moze byc takie intro ? Oczywiście! Fantastyczne! Bardzo mi się podoba, bardzo :o) Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 01.01.05, 22:25 Zastanawiam się jak to było możliwe że ja wcześniej nie znałem tego forum ps. Możesz mi opisac swoją kolekcję kubków. Wspominałas o niej kiedyś. Odpowiedz Link
frida2 Re: intro 01.01.05, 22:39 igor_max napisał: > Zastanawiam się jak to było możliwe że ja wcześniej nie znałem tego forum też nad tym czasem rozmyślam, strasznie mi tu dobrze :o) > ps. Możesz mi opisac swoją kolekcję kubków. Wspominałas o niej kiedyś. zacznę od kubka, z którego sączę teraz barszczyk (znowu. jest duuży, biały, w żółte słoneczniki - z niego najczęściej pijam popołudniem inny, który lubie to ascetyczny, biały z nadrukiem przedstawiającym sztućce. poza tym jest w tej kolekcji mnóstwo kolorowych - jeden z żyrafą namalowaną przez moją chrześnice Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 01.01.05, 22:49 frida2 napisała: > igor_max napisał: > > > zacznę od kubka, z którego sączę teraz barszczyk (znowu. > jest duuży, biały, w żółte słoneczniki - z niego najczęściej pijam > popołudniem > inny, który lubie to ascetyczny, biały z nadrukiem przedstawiającym sztućce. > poza tym jest w tej kolekcji mnóstwo kolorowych - jeden z żyrafą namalowaną > przez moją chrześnice > > Z tego opisu najbardziej sympatyczny musi być ten w słoneczniki Oczywiście ten w malowanki, tez pewnie jest odjazdowy > ps.To ja idę i truskawkową sobie zaserwuję zaraz wracam Odpowiedz Link
frida2 Re: intro 01.01.05, 22:53 igor_max napisał: > Z tego opisu najbardziej sympatyczny musi być ten w słoneczniki > Oczywiście ten w malowanki, tez pewnie jest odjazdowy mam ich około 30, każdy inny mama mówi, że to nie jest normalne )) > ps.To ja idę i truskawkową sobie zaserwuję > zaraz wracam to ja też zaparzę sobie kolejną - przez ostatnie dni zdradzam kawę dla herbaty > Odpowiedz Link
herbacianka Re: intro 01.01.05, 23:01 frida2 napisała: przez ostatnie dni zdradzam kawę dla herbaty Mam się czuć winna? ) Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 01.01.05, 23:07 herbacianka napisała: > > Mam się czuć winna? ) Witaj miło Cie ponownie dzis widzieć, pamiętam jesteś skromna Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 01.01.05, 23:13 herbacianka napisała: > Witaj i ty ) Ładnie wygladasz Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 01.01.05, 23:28 Skąd u Ciebie takie watpliwośći ? mam na myśli to czy możesz się wtrącac do rozmowy. Przecież to nie jest priv tylko forum ogólne Zawsze jesteś mile widziana nawet z herbatą na wątku kawowym. ps. komplementy Cię peszą ? Odpowiedz Link
herbacianka Re: intro 01.01.05, 23:33 Żartuję oczywiście z tym wtrącaniem... Ale jak nie mam nic do powiedzenia to milczę. Miałam to powiedziałam ) A to prawisz mi komplementy? ) Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 01.01.05, 23:39 herbacianka napisała: Ale jak nie mam nic do powiedzenia to > milczę. Osobiscie wyobrażam sobie ze jest to forum na którym można sobie ot tak normalnie pogadać bez naukowych dywagacji. Więc możemy rozmawiać równiez o bzdetach > > A to prawisz mi komplementy? ) Dokładnie TAK. Odpowiedz Link
herbacianka Re: intro 01.01.05, 23:47 Ależ ja nie twierdzę że odzywam się tylko jak mam coś mądrego do powiedzenia - skądże znowu ) Rozmwiajmy o bzdetach więc - zaczynaj ) Za komplementy dziękuję, ale nie lubię ich raczej... Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 01.01.05, 23:52 herbacianka napisała: Rozmwiajmy o bzdetach więc - zaczynaj ) > Ja jutro jeśli pogoda pozwoli chce sie wybrać do Łazienek. Lubię spacerować po alejkach jak jest mało ludzi. Cisza i spokój. A Ty, jakie masz plany na pierwszą niedziele roku ? Odpowiedz Link
herbacianka Re: intro 01.01.05, 23:54 Mam w planach basen - a jak nie to jakiś spacer po parku chociaż... Z pewnością wyjście z domu. Skoro cisza i spokój to spacer samotny? Lubisz takie? Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 02.01.05, 00:01 herbacianka napisała: > Mam w planach basen - a jak nie to jakiś spacer po parku chociaż... Z pewnością > > wyjście z domu. Pływasz tylko na basenie czy może również z maseczką gdzieś w plenerze ? > Skoro cisza i spokój to spacer samotny? Można być samotnym nawet w tłumie jeśli moge to sobie pstrykam z aparatu. >Lubisz takie? Lubie ciszę to jest jeden z powodów dla których potrafie po nocy markować . To jest mój klimat. Odpowiedz Link
herbacianka Re: intro 02.01.05, 00:08 Słabo pływam - więc basen wolę, bo jednak posiada dodatkowe atrakcje oprócz samego pływania żeby spędzić tam czas... Że można być samotnym w tłumie to wiem doskonale... Czy te zdjęcia do których odsyłasz w sygnaturkach to twoje pstrykanie? A nocną ciszę uwielbiam - zwłaszcza jeśli rozprasza ją cicha i spokojna muzyczka... Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 02.01.05, 00:18 herbacianka napisała: > Słabo pływam - więc basen wolę, Pytałem ponieważ jestem z tych co z butlami pławią się w wodzie. > Czy te zdjęcia do których odsyłasz w sygnaturkach to twoje > pstrykanie? W większości tak, czasami żeby wyszedł dobry efekt potrafie zużyć kilka na jedną. na ta potrzebowałem 3 > A nocną ciszę uwielbiam - zwłaszcza jeśli rozprasza ją cicha i spokojna > muzyczka... Te nocne marki jednak mają wiele wspólnych cech ) Odpowiedz Link
frida2 Re: intro 02.01.05, 00:22 igor_max napisał: > na ta potrzebowałem 3 To jest naprawdę świetne > Te nocne marki jednak mają wiele wspólnych cech ) I pewnie wciąż zadaje im się pytania typu "jak Ty możesz tak długo siedzieć?" Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 02.01.05, 00:27 frida2 napisała: > > I pewnie wciąż zadaje im się pytania typu "jak Ty możesz tak długo > siedzieć?" > Oczywiście pomijam kwestię tzw. uzaleznienia od internetu, tak najcześciej mówią ci co bez telewizora nie wyobrażają sobie życia Odpowiedz Link
frida2 Re: intro 02.01.05, 00:31 igor_max napisał: > Oczywiście pomijam kwestię tzw. uzaleznienia od internetu, tak najcześciej mówią ci co bez telewizora nie wyobrażają sobie życia "Dziecko, co ty robisz tak długo przed tym komputerem?" częste zdanie docierające do mych uszu Nic nie poradzę, ja jestem jużuzależniona Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 02.01.05, 00:41 frida2 napisała: > > > "Dziecko, co ty robisz tak długo przed tym komputerem?" częste zdanie > docierające do mych uszu Nic nie poradzę, ja jestem jużuzależniona To też dobry sposób Mozna mówic że pisze się pracę ps. jednak poważnie polecam pewien dystans do swiata wirtualnego. > Odpowiedz Link
frida2 Re: intro 02.01.05, 00:43 igor_max napisał: > ps. jednak poważnie polecam pewien dystans do swiata wirtualnego. Myślisz, że go nie mam? Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 02.01.05, 00:51 frida2 napisała: > > Myślisz, że go nie mam? Zbyt mało Cię znam bym mógł tak twierdzić, jednak ostroznoścć jest pozytywną cechą Odpowiedz Link
frida2 Re: intro 02.01.05, 00:58 igor_max napisał: > Zbyt mało Cię znam bym mógł tak twierdzić, > jednak ostroznoścć jest pozytywną cechą Z pewnością Czasami wydaje mi się, że jestem ostrożna aż za bardzo. Odpowiedz Link
herbacianka Re: intro 02.01.05, 00:28 U mnie raczej jest to pytanie "Jak można siedzieć co noc w kółko na tych samych stronach" ) Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 02.01.05, 01:15 herbacianka napisała: > U mnie raczej jest to pytanie "Jak można siedzieć co noc w kółko na tych samych > > stronach" ) Czy nowe mogą być lepsze ? dla mnie to jak chodzenie do tej samej kawiarni i siadanie przy tym samym stoliku (mam tak realnie) Odpowiedz Link
herbacianka Re: intro 02.01.05, 00:27 Igor, piękne to co zrobiłeś z tego zdjęcia ) Chociaż... jak na razie najbardziej podobały mi sie robale ) Ale mam nadzieję że jeszcze będziesz nas raczył tą swoją stronką? A nocne marki z pewnością mają wiele wspólnego... Jakie masz zalety? Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 02.01.05, 00:29 herbacianka napisała: > Jakie masz zalety? Jestem baranem ) Odpowiedz Link
herbacianka Re: intro 02.01.05, 00:30 Zodiakalnym? Zresztą jakim byś nie był - to zaleta? ) Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 02.01.05, 00:35 herbacianka napisała: > Zodiakalnym? tak Zresztą jakim byś nie był - to zaleta? ) Tak mi sie wydaje, sądze że oddaje mój charakter. Uprzedzajac kolejne pytanie, np. co lubię : odpowiadam - adrenalinę ) Odpowiedz Link
frida2 Re: intro 02.01.05, 00:41 igor_max napisał: > Tak mi sie wydaje, sądze że oddaje mój charakter. Ten optymizm Twój, wszystko się zgadza Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 02.01.05, 00:45 rida2 napisała: > > Ten optymizm Twój, wszystko się zgadza Masz rację, u mnie kubek zawsze jest do połowy pełny Odpowiedz Link
frida2 Re: intro 02.01.05, 00:50 igor_max napisał: > Masz rację, u mnie kubek zawsze jest do połowy pełny I pewnie zawsze masz uśmiech na twarzy, teraz zapewne też Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 02.01.05, 01:01 Tak masz rację, uśmiecham się. Rozmowa z wami po prostu sprawia mi przyjemność Odpowiedz Link
frida2 Re: intro 02.01.05, 01:04 igor_max napisał: > Tak masz rację, uśmiecham się. Rozmowa z wami po prostu sprawia mi przyjemność Ja podczas rozmowy z Tobą i Herbacianką niczegi innego jak uśmiech na twarzy nie miewam. Jesteście bardzo ciepłymi osobami. Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 02.01.05, 01:11 frida2 napisała: > > Jesteście bardzo ciepłymi osobami. Mogę to z całą odpowiedzialnościa powiedzieć o WAS Odpowiedz Link
frida2 Re: intro 02.01.05, 01:13 W imieniu swoim i Herbacianki dziękuję, miło to słyszeć Odpowiedz Link
herbacianka Re: intro 02.01.05, 00:42 igor_max napisał: > Tak mi sie wydaje, sądze że oddaje mój charakter. > > Uprzedzajac kolejne pytanie, > np. co lubię : odpowiadam - adrenalinę ) > Charakter może i oddaje - ale nadal nie wiem, czy to zaleta... Domysł chybiony - nie zapytałabym co lubisz ) Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 02.01.05, 00:48 herbacianka napisała: > > > > Charakter może i oddaje - ale nadal nie wiem, czy to zaleta... Więc może wymień kilka zalet jakie według Ciebie powinien miec facet a ja może się przyznam > > Domysł chybiony - nie zapytałabym co lubisz ) Dlaczego ? to nie narusza mojej prywatności Odpowiedz Link
herbacianka Re: intro 02.01.05, 00:52 igor_max napisał: > to nie narusza mojej prywatności > Ciekawe, jakie pytanie naruszałoby twoją prywatność... Nie sprawiasz wrażenia człowieka, któremu trudność sprawiałoby odpowiedzenie na jakiekolwiek pytanie... Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 02.01.05, 00:57 herbacianka napisała: > > > Ciekawe, jakie pytanie naruszałoby twoją prywatność... Sprawy osobiste np. To jest forum ogólne Nie sprawiasz wrażenia > człowieka, któremu trudność sprawiałoby odpowiedzenie na jakiekolwiek pytanie.. > . Masz racje, nie boje sie nawet trudnych pytań Odpowiedz Link
frida2 Re: intro 01.01.05, 23:07 herbacianka napisała: > Mam się czuć winna? ) (nareszcie jesteś winna? absolutnie nie - ja jestem Ci wdzięczna, bo przesadzam z kawą czasem polubiłam herbatę - dzięki wspólnym pogaduchom przy niej Odpowiedz Link
herbacianka Re: intro 01.01.05, 23:11 Jakie nareszcie jestem?? Ja jestem cały czas, tylko nie chciałam wam się wtrącać do rozmowy... Ale tą herbatą zamiast kawy poczułam się wywołana do odpowiedzi ) Odpowiedz Link
frida2 Re: intro 01.01.05, 23:25 herbacianka napisała: > Jakie nareszcie jestem?? Ja jestem cały czas, tylko nie chciałam wam się > wtrącać do rozmowy... no wiesz? o jakim wtrącaniu Ty mówisz? ehhh )) > Ale tą herbatą zamiast kawy poczułam się wywołana do odpowiedzi ) :o) Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 01.01.05, 23:06 frida2 napisała: > > mam ich około 30, każdy inny mama mówi, że to nie jest normalne )) Masz naprawdę kolekcję i zapewniam Cie że to normalne > > > Odpowiedz Link
frida2 Re: intro 01.01.05, 23:10 igor_max napisał: > Masz naprawdę kolekcję i zapewniam Cie że to normalne żebym ja tylko fioła na punkcie kubków miała Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 01.01.05, 23:13 frida2 napisała: > > żebym ja tylko fioła na punkcie kubków miała fajnie wiec poplotkujmy kto ma jeszcze ? ps.sam mam kilka ale nie zbieram Odpowiedz Link
frida2 Re: intro 01.01.05, 23:48 A ja jak zobacze gdzieś w sklepie fajny to nie potrafię się powstrzymać i nie kupić Odpowiedz Link
herbacianka Re: intro 01.01.05, 23:49 Jaki jest twój ulubiony? Że jakbyś miała gdzieś wyjechać i tylko jeden zabrać - to który? Ja ostatnio miałam taki dylemat ) Odpowiedz Link
frida2 Re: intro 01.01.05, 23:59 herbacianka napisała: > Jaki jest twój ulubiony? Że jakbyś miała gdzieś wyjechać i tylko jeden zabrać - to który? ojjj... hmmm... chyba ten w słoneczniki... chyba > Ja ostatnio miałam taki dylemat ) i na jaki w końcu się zdecydowałaś? Odpowiedz Link
herbacianka Re: intro 02.01.05, 00:05 Sęk w tym że ja w innych pijam kawę a w innych herbatę ) Jeden się znalazł uniwersalny, granatowy z napisem LONDYN ) Odpowiedz Link
frida2 Re: intro 02.01.05, 00:12 Ja mieszam. To w jakim piję zależy od nastroju lub własnego widzi mi się A z filiżanki sączyć lubisz? Ja czasami mam coś takiego, że zaparzę sobie w takiej starej porcelanowej, kruchej i uważam bardzo pijąc, żeby jej nie uszkodzić Odpowiedz Link
herbacianka Re: intro 02.01.05, 00:21 Z filiżanki to w gościach, w kawiarni czy herbaciarni bardzo chętnie - za mała jest po prostu na domowe potrzeby ) No i nigdy zwykłą z cytryną jak już z filiżanki - tylko smakową jakąś... Odpowiedz Link
jinaa Re: intro 02.01.05, 00:15 to ja tez sie wtracerowniez uwielbiam kolekcjonowanie kubkow,a w dodatku z niektorych pijam tylko kawe,z innych herbatke,inne sa do kisielu lub barszczykuniestety ten scisly podzial nie znajduje zrozumienia u mojej rodzinki... Odpowiedz Link
frida2 Re: intro 02.01.05, 00:19 jinaa napisała: > niestety ten scisly podzial nie znajduje zrozumienia u mojej rodzinki... Nie martw się, nie jesteś w tym osamotniona Odpowiedz Link
herbacianka Re: intro 02.01.05, 00:19 U mnie też się stukają w głowe na taki podział ) Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 02.01.05, 00:31 jinaa napisała: > to ja tez sie wtracerowniez uwielbiam kolekcjonowanie kubkow,a w dodatku z > niektorych pijam tylko kawe,z innych herbatke,inne sa do kisielu lub > barszczykuniestety ten scisly podzial nie znajduje zrozumienia u mojej > rodzinki... Witamy nową fanke kubków Ile ich masz ? Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 01.01.05, 23:53 frida2 napisała: > A ja jak zobacze gdzieś w sklepie fajny to nie potrafię się powstrzymać i nie > kupić > Dotyczy to tylko kubków ? Odpowiedz Link
frida2 Re: intro 02.01.05, 00:01 igor_max napisał: > Dotyczy to tylko kubków ? Ta sama bajka jest z ciuchami i książkami Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 02.01.05, 00:06 frida2 napisała: > Ta sama bajka jest z ciuchami i książkami O to że szaf nie można domknąć, a TY nie masz co na siebie włożyc jeśli trzeba wyjśc gdzieś z niespodziewana wizytą, nie muszę pytać. Na spodziewane zawsze można jeszcze coś kupić. Należę do tych co lubi kupować Odpowiedz Link
frida2 Re: intro 02.01.05, 00:17 igor_max napisał: Chyba nie tylko ja mam zawsze dylemat co na siebie włożyć. To wogóle domena wszystkich kobiet i nie tylko chyba > Należę do tych co lubi kupować Ja róniez, jak najbardziej Zdarza mi się także kupić coś co bardzo mi się podobało, a kiedy już to nabyłam, leży nie używane Tak zrobiłam ostatnio z kolczykami - założyłam tylko raz Czy Tobie również się to zdarza? Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 02.01.05, 00:20 frida2 napisała: > > Czy Tobie również się to zdarza? > Oj tak, tak ) Najczęściej dotyczy to swetrów ...nie lubie jak gryzą ))) Ale chyba najwiecej bzdetów do samochodu kupuję. Odpowiedz Link
frida2 Re: intro 02.01.05, 00:32 igor_max napisał: > Oj tak, tak ) > Najczęściej dotyczy to swetrów ...nie lubie jak gryzą ))) > Ale chyba najwiecej bzdetów do samochodu kupuję. Faceci tak mają Mój tata ma to samo - bo to się przyda, a tamto też... itp. itd. Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 02.01.05, 00:37 frida2 napisała: > > Faceci tak mają Mój tata ma to samo - bo to się przyda, a tamto też... itp. > itd. > Widzisz Frido, faceci tak już mają, to są wyrośnięci chłopcy Odpowiedz Link
frida2 Re: intro 02.01.05, 00:49 igor_max napisał: > Widzisz Frido, faceci tak już mają, to są wyrośnięci chłopcy Pod tym stwierdzeniem podpisuję się obiema rękami Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 02.01.05, 00:53 frida2 napisała: > > Pod tym stwierdzeniem podpisuję się obiema rękami > Są po prostu inni, niz kobiety. Nie sa tak racjonalni w swym postepowaniu, działaja spontanicznie. Odpowiedz Link
frida2 Re: intro 02.01.05, 00:55 igor_max napisał: > Są po prostu inni, niz kobiety. Nie sa tak racjonalni w swym postepowaniu, > działaja spontanicznie. Wykluczasz spontaniczne zachowanie kobiet? Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 02.01.05, 00:59 frida2 napisała: > > Wykluczasz spontaniczne zachowanie kobiet? > Jeśli mówimy o przeciętnej kobiecie, to tak. Wiem bywaja wyjątki Odpowiedz Link
frida2 Re: intro 02.01.05, 01:02 igor_max napisał: > Jeśli mówimy o przeciętnej kobiecie, to tak. Wiem bywaja wyjątki Bywają, bywają Zdarzyło Ci się zrobić coś, kiedyś tak zupełnie spontanicznie? Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 02.01.05, 01:09 frida2 napisała: > Zdarzyło Ci się zrobić coś, kiedyś tak zupełnie spontanicznie? > Tak jak jak miałem 2 lata wpadłem do studni na działce. Sadze że juz wtedy postanowiłem nauczyc się dobrze pływać Na poważnie bardzo często. Odpowiedz Link
frida2 Re: intro 02.01.05, 01:16 )) Więc miewasz niezłe przygody Już powoli kończy się ten czas laby - bynajmniej dla mnie. Jutro niedziela - nie lubię niedziel, a w poniedziałek wszystko wraca do normy. Znów bieganina, na takie leniuchowanie, odpoczynek trzeba będzie poczekac do następnych świąt. Troszkę żal prawda? Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 02.01.05, 01:22 Wszystko ma swój koniec, a to co jest sympatyczne i miłe ma koniec szybszy. Zycze Ci powodzenia i wytrwałości w tym co robisz Proszę Frido : bądz zawsze radosna i usmiechnięta to ułatwia życie, choc może nie czyni go szcześliwszym.... Odpowiedz Link
frida2 Re: intro 02.01.05, 01:26 igor_max napisał: > Zycze Ci powodzenia i wytrwałości w tym co robisz Wiesz, może nie będę dziękować, żeby nie zapeszyc, wszak sesja przede mną > Proszę Frido : bądz zawsze radosna i usmiechnięta to ułatwia życie, choc może > nie czyni go szcześliwszym.... Postanowienie na rok 2005 - wkładać różowe okulary częściej (choć miałam nic nie postanawiać, ale co mi tam Odpowiedz Link
igor_max Re: intro 02.01.05, 01:23 Dziękuje wam za pogaduszki i życzę snów w których spełnia się wasze marzenia ) Odpowiedz Link