aankaa a na dowód - kopiuję 15.01.05, 22:34 Do siego roku A.D. 2005!!! Wśród szarej codzienności, w ciągłym biegu zapominamy o odpoczynku. Wstąpmy do wirtualnego salonu gdzie zawsze jest miło i przytulnie, gdzie stół kryje szydełkowa serweta, a lampa wisząca nad stołem każdego wieczora swoim światłem jednoczy nas wespół. Dla każdego starczy tu miejsca, są sofy i kanapy, w kącie stoi potężna gdańska szafa, jest też żardinierka z bluszczem, a obok w wielkiej donicy pyszni się palma. Tu nieustannie płonie ogień w kominku mieniącym się o szarej godzinie spokojnymi płomykami i serwantka skrywająca w swych licznych szufladach wiele tajemnic. Wstąp do salonu, może znajdziesz chwilę i rozegrasz z nami partyjkę wista lub preferansa? "Klasą jest przestrzegać etykiety i lekceważyć konwenanse" Jerzy Waldorff von Preyss -x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x- x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x -x-x-x- Gościnne fora, czyli rewizyta jest wskazana: S@lon Niepospolitych (ukryty) Mydło, powidło i grupa sympatycznych ludzi My, dzieci z rozbitych rodzin Srebrna obrączka Forum o HOSPICJUM Wszystko Chmielewskie Międzyzdroje, tam gdzie niebo z morzem się styka -x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x- x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x -x-x-x- Kto nas tylko czyta, niech pozostawi znak Kiedy masz urodziny? Z jakiego miejsca na Ziemi piszecie? Odpowiedz Link
wgfc Re: dowód przyjęty 15.01.05, 23:16 U mnie też wszystko było. Za to przez pół dnia www.gazeta.pl/usenet nie łączył z grupami. Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Zjadło nagłówek i motto 15.01.05, 22:42 Bylo tak dzisiaj ,ale krotko. Weszlam od nowa i mam wszystko OK. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: Zjadło nagłówek i motto 15.01.05, 22:56 A ja nie mam ani nazw forów ani nagłówków.Nie wiem kiedy zjadło.Po południu jeszcze były.Może to czasowe i przywrócą. Odpowiedz Link
very_famous Re: Zjadło nagłówek i motto 16.01.05, 20:46 Fakt. Po 3 dniach bez zaglądania do netu - odpalam forum a tam ani nazwy, ani motta ani licznika. Ktoś wie czemu?? Odpowiedz Link
aankaa znalazłaś się w gronie ... odrzuconych ;) 16.01.05, 20:49 u mnie cały czas jest Odpowiedz Link
very_famous Re: znalazłaś się w gronie ... odrzuconych ;) 16.01.05, 21:10 Czyli w dobrym gronie Odpowiedz Link