maciek2406 21.01.05, 14:43 Mój ranking: 1) Nu Jazz Bistro 2) Cafe Szpulka 3)Tam Tam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
candycandy Re: kolejność dowolna:) 21.01.05, 17:38 Szparka - za stare akty, czerwone kanapy i dowcipnych barmanów o 5 nad ranem Sense - za mrożony, oszroniony bar, ciekawy wybór alkoholi i za rozpropagowanie mi mojito Lokanta - za prawdziwie pyszną kuchnię turecką TamTam - bo tutaj zawsze dobrze zjem nowe miejsce: Paprotka - za zieloną salę chillout'ową Odpowiedz Link
olga55 Re: Wybieramy najbardziej klimatyczne miejsca w W 21.01.05, 20:56 Przejścia przy Dworcu Centralnym. Tam sa naprawdę "KLYMATY".) Odpowiedz Link
carrramba Re: Wybieramy najbardziej klimatyczne miejsca w W 21.01.05, 21:29 a jeszce lepsze "klymaty" sa przy Zachodnim ) Odpowiedz Link
olga55 Re: Wybieramy najbardziej klimatyczne miejsca w W 21.01.05, 22:11 Tyż, ale tam bywam z rzadka.Ale jak sie przejdzie cały tunel, to faktycznie,jakby sie człowiek na nowo narodził.(n.b. moją córkę tam napadli w biały dzień w lipcu 3 szwy na głowie-tak dla draki) Natomiast Centralka nawiedzam częściej. Sa tam miejsca, że hej!Chociaż ostatnio narkomania sie gdzieś wyniosła. Odpowiedz Link
sloggi Re: Wybieramy najbardziej klimatyczne miejsca w W 22.01.05, 00:26 Mowa o miejscach czy lokalach? Miejsca - park Traugutta i okolice Cytadeli. Lokale - kiedyś Stopklatka i Antykwariat - teraz chyba Kamyk na Twardej. Odpowiedz Link
jackussi Re: Wybieramy najbardziej klimatyczne miejsca w W 22.01.05, 06:55 carrramba napisał: > a jeszce lepsze "klymaty" sa przy Zachodnim ) Nawet na piwo tam wszedłem kiedyś ) Wyszedłem z popieliczką - musiłem ja kupić .))))) Odpowiedz Link
kris01 Re: Wybieramy najbardziej klimatyczne miejsca w W 22.01.05, 12:00 Dobrze,że wyszedłeś - mogli Cię wynieść Odpowiedz Link