marcotills 15.02.05, 12:57 raz w roku, 14 lutego biję głową o mur z powodu miłosnego zawodu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcotills Re: WALĘ TYNKI !!! 15.02.05, 13:08 muraszka1 napisała: > A sadzilam ,ze robisz remont. > -- raczej remanent Odpowiedz Link
groha Re: WALĘ TYNKI !!! 15.02.05, 14:17 A nie lepiej stracić głowę w przyjemniejszy sposób? Odpowiedz Link
carrramba Re: WALĘ TYNKI !!! 15.02.05, 14:28 groha napisała: > A nie lepiej stracić głowę w przyjemniejszy sposób? No własnie dlatego, ze stracił głowę - wali tynki )) Odpowiedz Link
marcotills Re: WALĘ TYNKI !!! 15.02.05, 14:30 carrramba napisała: > groha napisała: > > > A nie lepiej stracić głowę w przyjemniejszy sposób? > > No własnie dlatego, ze stracił głowę - wali tynki )) -- konia też arriva! Odpowiedz Link
carrramba Re: WALĘ TYNKI !!! 15.02.05, 14:33 marcotills napisał: > carrramba napisała: > > > groha napisała: > > > > > A nie lepiej stracić głowę w przyjemniejszy sposób? > > > > No własnie dlatego, ze stracił głowę - wali tynki )) > -- > konia też > arriva! Ups, a nich Cie............. > > Odpowiedz Link
marcotills Re: WALĘ TYNKI !!! 15.02.05, 14:36 carrramba napisała: > marcotills napisał: > > > carrramba napisała: > > > > > groha napisała: > > > > > > > A nie lepiej stracić głowę w przyjemniejszy sposób? > > > > > > No własnie dlatego, ze stracił głowę - wali tynki )) > > -- > > konia też > > arriva! > > Ups, a nich Cie............. -- a konia Ci nie żal? Odpowiedz Link
carrramba Re: WALĘ TYNKI !!! 15.02.05, 14:48 marcotills napisał: > carrramba napisała: > > > marcotills napisał: > > > > > carrramba napisała: > > > > > > > groha napisała: > > > > > > > > > A nie lepiej stracić głowę w przyjemniejszy sposób? > > > > > > > > No własnie dlatego, ze stracił głowę - wali tynki )) > > > -- > > > konia też > > > arriva! > > > > Ups, a nich Cie............. > -- > a konia Ci nie żal? > > > Mysle, ze juz dawno wyciągnął kopyta Odpowiedz Link
marcotills Re: WALĘ TYNKI !!! 15.02.05, 14:52 carrramba napisała: > marcotills napisał: > > > carrramba napisała: > > > > > marcotills napisał: > > > > > > > carrramba napisała: > > > > > > > > > groha napisała: > > > > > > > > > > > A nie lepiej stracić głowę w przyjemniejszy sposó > b? > > > > > > > > > > No własnie dlatego, ze stracił głowę - wali tynki )) > > > > -- > > > > konia też > > > > arriva! > > > > > > Ups, a nich Cie............. > > -- > > a konia Ci nie żal? > > > > > > > Mysle, ze juz dawno wyciągnął kopyto -- nie żebym się chwalił, ale to święte słowa panno Zosiu Odpowiedz Link
carrramba Re: WALĘ TYNKI !!! 15.02.05, 15:15 Dlaczego "panno"? /chwalisz się / nawet mi sie stosowny kawał przypomniał, ale przemilczę ) Odpowiedz Link
marcotills WALIŁEM TYNKI !!! 16.02.05, 10:45 carrramba napisała: > Dlaczego "panno"? /chwalisz się / nawet mi sie stosowny kawał przypomniał, ale przemilczę ) -- zwrot "panno Zosiu" występuje w wielu zabawnych powiedzonkach... Uwielbiam takie gierki słowne i ryzyko wpadnięcia w pułapkę oraz radość kiedy w pułapkę wpada partnerka tej gry Wczoraj ja "ugrzązłem", a próba wydostania się z pułapki jeszcze bardziej mnie pogrążyła, więc nie opowiadaj, proszę, tego kawału Mam nadzieję, że nie przekroczyłem granicy "dobrego smaku", a jeśli tak się stało, proszę o wybaczenie Odpowiedz Link
carrramba Re: WALIŁEM TYNKI !!! 16.02.05, 11:00 Nic nie przekroczyłeś, spoko Kawału nie opowiem, chociaz jeszcze jeden mi się przypomniał /jeszcze mniej obyczajny, z gatunku "czym się rózni"/ale tego to nawet za 5 000 zł nie opowiem ) Odpowiedz Link