maladanka 01.03.05, 14:34 Witam Was - tylu tu ludzi wrażliwych i pewnie są i tacy co wędrują po Bieszczadach,przeczytajcie to co niżej i może pomożecie? www.bieszczady-s.fr.pl/akt_pcina.php www.przystanek.bieszczady.info.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maladanka Re: Spłonął "Przystanek Cisna" 01.03.05, 14:37 www.bieszczady-s.fr.pl/akt_pcina.php www.przystanek.bieszczady.info.pl/ chyba teraz dobrze wkleiłam Odpowiedz Link
rene8 Re: Spłonął "Przystanek Cisna" 01.03.05, 17:23 Nie mam pieniędzy żeby wesprzeć finansowo. Ale gdybym miała zrobiłabym to. Cóż ja mogę... Prosić innych którzy mają. Całym sercem jestem z "Przystankiem.." Odpowiedz Link
groha Re: Spłonął "Przystanek Cisna" 01.03.05, 18:59 Dzięki za informację. Ech, co za życie. Takim fajnym ludziom zawsze wiatr w oczy... Ale na pewno nie zostaną sami. Rozsyłam wici. Będzie dobrze! Odpowiedz Link
maladanka Re: Spłonął "Przystanek Cisna" 03.03.05, 08:46 podbijam do góry wątek - opowiedzcie znajomym.Może pogorzelcy odbudują swój dom? Odpowiedz Link
groha Re: Spłonął "Przystanek Cisna" 03.03.05, 14:07 Opowiadamy i nie tylko Ale masz rację, niech ten wątek będzie na górze. Odpowiedz Link