koczisss 15.04.05, 14:15 Uwaga, materiał zawiera sceny drastyczne, dozwolone od lat 18!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitalia Re: Milkin It 15.04.05, 14:23 !!!!! komp mi się zresetował jak to kliknęłam..Czy ja coś żle robię ? Odpowiedz Link
grazia.eni Re: Milkin It 15.04.05, 14:33 Nie włączam, bo nie mam jeszcze 18-stu lat. Szkoda... Odpowiedz Link
grazia.eni Re: Milkin It 15.04.05, 14:38 Coraz śliczniejsze masz te sygnaturki. Koroneczka - to coś oznacza? Odpowiedz Link
grazia.eni Re: Milkin It 15.04.05, 14:44 Dobra. Od razu zachciało mi się powyszywać. Kiedyś to uwielbiałam - richelie itp. Chyba czas wrócić - świetnie uspokaja. Odpowiedz Link
grazia.eni Re: Milkin It 15.04.05, 15:03 No dobra, może źle napisałam, ale wyszywam ślicznie. A co, pochwalę się chociaż. Odpowiedz Link
koczisss Re: Milkin It 15.04.05, 15:05 Ale ja spytałem, bo naprawdę nie wiem co to, a nie temu, że coś źle napisałaś. Wcale tak nie twierdzę, ja tylko pytam)) Odpowiedz Link
grazia.eni Re: Milkin It 15.04.05, 15:19 To jest taki rodzaj haftu - na pewno widziałeś nie raz. Poznać go łatwo po tym, że jest tego samego koloru, co materiał (przeważnie i najczęściej biały), ażurkowy, pozornie pracochłonny. Obrusy, serwetki, spytaj kogoś starszego w rodzinie - na pewno coś ma. Warto, bo jest piękny. Najbardziej pasuje do salonów (np. takich, jak ten) Odpowiedz Link
koczisss Re: Milkin It 15.04.05, 15:39 U kogo ranek u tego ranek Ja teraz piję poobiednią kawę Odpowiedz Link
candycandy Re: Milkin It 15.04.05, 19:20 Znam ten rodzaj - jak to j mówię - komiksowych żartów dla nie przewrażliwionych na punkcie dzieci Były jeszcze jakieś zabawy w somu albo jazda na karuzeli... To trochę jak z kawałami o blondykach tylko bardziej odpersonikowane (chyba się nie wymądrzam))) Odpowiedz Link
zettrzy Re: Milkin It 19.04.05, 03:30 sceny jak sceny, a musze sie pochwalic ze mam parasolke od slonca z bialego haftu riszelie ile razy ja nosze czuje sie jak jakas wiktorianska kolonialistka Odpowiedz Link
geograf Re: Milkin It 19.04.05, 09:40 widziałem mocniejsze Happy Tree Friends... www.happytreefriends.com Odpowiedz Link