maciek2406 13.05.05, 23:14 ze nie długo będzie premiera kolejnego filmu z Angeliną Jolie. ( Jedna z moich ulubionych aktorek młodego pokolenia. Strasznie ją cenie za takie filmy jak: * GIA * Kolekcjoner Kości * Przerwana Lekcja muzyki * Bez granic Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciek2406 Re: jak ja sie cieszę 13.05.05, 23:41 Najnowszy zwiastun do Mr. & Mrs. Smith Zobacz pierwszy trailer do kryminału z Bradem Pittem i Angeliną Jolie. Co zrobić, gdy w życie małżeńskie wkrada się nuda? A gdy przed swą połówką mamy tajemnice? A do tego wszystkiego dostajemy zlecenie na zlikwidowanie swego małżonka? Z tym problemem będą musieli się uporać Angelina Jolie i Brat Pitt w najnowszym ich filmie pt.: Mr. & Mrs. Smith. Perypetie tej pary agentów specjalnych będziemy mogli śledzić w sierpniu. sloggi napisał: > A co to będzie za film? Odpowiedz Link
sloggi Re: jak ja sie cieszę 13.05.05, 23:43 Brad się za mało rozbiera w filmach - już go nie lubię. Odpowiedz Link
lekia Re: jak ja sie cieszę 14.05.05, 12:16 Za to jak szybko pozbierał się po rozstaniu z Jennifer. Odpowiedz Link
maciek2406 Re: jak ja sie cieszę 13.05.05, 23:45 Wiem, ale te filmy zaliczam do drugiej kategorii very_famous napisała: > Grała też w Hakerach i Tomb Raider Odpowiedz Link
groha Re: jak ja sie cieszę 13.05.05, 23:53 I powiem Ci Maćku, że ja Ci się wcale nie dziwię Odpowiedz Link
maciek2406 Re: jak ja sie cieszę 13.05.05, 23:56 Przynajmniej jedna osoba sie ze mna zgadza ) groha napisała: > I powiem Ci Maćku, że ja Ci się wcale nie dziwię Odpowiedz Link
groha Re: jak ja sie cieszę 14.05.05, 00:02 O filmach nie pogadam, bo... nie pogadam) Ale kobitka jest śliczna, więc z czym się tu nie zgadzać? ) Odpowiedz Link
skiela1 Re: jak ja sie cieszę 14.05.05, 00:05 groha napisała: > O filmach nie pogadam, bo... nie pogadam) Ale kobitka jest śliczna, więc z > czym się tu nie zgadzać? ) Czego o nim nie mozna powiedziec) Odpowiedz Link
maciek2406 Re: jak ja sie cieszę 14.05.05, 22:13 O kim wy mówicie ???? alras napisała: > Był śliczniejszy przed liftingiem Odpowiedz Link
skiela1 Re: jak ja sie cieszę 14.05.05, 23:24 alras napisała: > Był śliczniejszy przed liftingiem To Brat mial lifning-gdzie??????? Odpowiedz Link