sloggi 24.05.05, 01:37 Film dostępny z gazetą "Pani domu" 22/2004 - może gdzieś na straganie zobaczycie. Może u kogoś się poniewiera. Tak wygląda okładka: www.swistak.pl/aukcje/913501.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Szukam filmu na DVD "Usłane różami" 24.05.05, 10:53 vitalia napisała: > MAM GO!!!!!!!! Żartujesz? Pożycz!!! Odpowiedz Link
vitalia Re: Szukam filmu na DVD "Usłane różami" 24.05.05, 11:02 No pewnie.Mogę Ci go podarować bio zwyoglądany jest.. Odpowiedz Link
sloggi Re: Szukam filmu na DVD "Usłane różami" 24.05.05, 11:04 vitalia napisała: > No pewnie.Mogę Ci go podarować bio zwyoglądany jest.. A zatem pożądam go. Wymyślmy drogę transportu. Odpowiedz Link
vitalia Re: Szukam filmu na DVD "Usłane różami" 24.05.05, 11:06 Wrzuć na pocztę adres to Ci wyślę..Bo jak inaczej?? Odpowiedz Link
sloggi Re: Szukam filmu na DVD "Usłane różami" 24.05.05, 11:09 vitalia napisała: > Wrzuć na pocztę adres to Ci wyślę..Bo jak inaczej?? Wykonuję rozkaz. Się cieszę Odpowiedz Link
vitalia Re: Szukam filmu na DVD "Usłane różami" 24.05.05, 11:13 Na zdrowie..! Wyślę na pewno.. Odpowiedz Link
sloggi Re: Szukam filmu na DVD "Usłane różami" 24.05.05, 11:30 vitalia napisała: > Na zdrowie..! > Wyślę na pewno.. Podobno to ckliwe romansidło - a ja właśnie muszę coś takiego obejrzeć. Musi być o miłości i z happy endem. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Szukam filmu na DVD "Usłane różami" 24.05.05, 15:44 Mam kilka innych,u mnie nie dzialaja( Jak cos ci pasuje to daj znac,inaczej wyrzucam na smietnik. Magnolia,Ksiega Diny,Zemsta,Starsza pani znika(A Hitchock),Kate@Leopold,Powiedz Tak(J.Lopez,M McConough),Maid in Manhattan. Odpowiedz Link
sloggi Re: Szukam filmu na DVD "Usłane różami" 24.05.05, 15:53 skiela1 napisała: > Mam kilka innych,u mnie nie dzialaja( > Jak cos ci pasuje to daj znac,inaczej wyrzucam na smietnik. > > Magnolia,Ksiega Diny,Zemsta,Starsza pani znika(A Hitchock),Kate@Leopold,Powiedz > > Tak(J.Lopez,M McConough),Maid in Manhattan. Jak masz wyrzucić to poproszę Odpowiedz Link
skiela1 Re: Szukam filmu na DVD "Usłane różami" 24.05.05, 16:13 to rzuc adres na gazete Odpowiedz Link
vitalia Re: Szukam filmu na DVD "Usłane różami" 24.05.05, 17:38 jakby co? to ja już wysłałam.. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Szukam filmu na DVD "Usłane różami" 24.05.05, 17:43 vitalia napisała: > jakby co? to ja już wysłałam.. Nie mam w tej chwili czasu,ale gdybym dzisiaj wyslala to moje doszloby pierwsze) Odpowiedz Link
sloggi Vitalia :************* 29.05.05, 19:22 Przesyłka dotarła w całości Wielkie podziękowanie i niskie ukłony - teraz muszę dorwać kogos z DVD (i już wiem kogo). Odpowiedz Link
vitalia Re: Vitalia :************* 29.05.05, 22:48 Czeszę się i życzę miłego oglądania... Odpowiedz Link
sloggi Re: Vitalia :************* 29.05.05, 23:31 vitalia napisała: > Czeszę się i życzę miłego oglądania... A Ty to oglądałaś? Odpowiedz Link
vitalia Re: Vitalia :************* 30.05.05, 11:03 Tak oglądałam,powiem szczerze że za pierwszym razem nawet się wzruuszyłam. Jednak częsciej film oglądały moje młode.. Odpowiedz Link
sloggi Re: Vitalia :************* 30.05.05, 11:07 vitalia napisała: > Tak oglądałam,powiem szczerze że za pierwszym razem nawet się wzruuszyłam. > Jednak częsciej film oglądały moje młode.. > No to muszę kupić zapas chusteczek. Odpowiedz Link
vitalia Re: Vitalia :************* 30.05.05, 11:17 sloggi napisał: > vitalia napisała: > > > Tak oglądałam,powiem szczerze że za pierwszym razem nawet się wzruuszyłam > . > > Jednak częsciej film oglądały moje młode.. > > > > No to muszę kupić zapas chusteczek. E tam zaraz chusteczki..Ale taka miłość to rzecz piękna,dwoje dojrzałych ludzi ,,,po przejściach to i miłość dojrzała.Czy może być coś piękniejszego?? że już nie wspomnę o bohaterze?? Odpowiedz Link
vitalia Re: Vitalia :************* 30.05.05, 11:34 Ja zwróciłam..i całe rzesze jego wielbicielek .Więc? Przystojny jest ,chociaż trochę niski.Ale bohaterka też niczego sobie. Odpowiedz Link
vitalia Re: Vitalia :************* 30.05.05, 11:52 Ale ja mam wyobrażnię taką,,,że musi,Zresztą ogólnie biorąc to połowa tych wszystkich amantów to takie małe ludziki..Weż takiego Ala Pacino..Zawsze mi się podobał,a wzrostu mu brakuje..Ale co im tam,skoro mogą mieć kobiety po 180 cm.. Odpowiedz Link
f.l.y Re: Vitalia :************* 30.05.05, 15:22 ja z tego filmu pamiętam moment, kiedy dziewczyna nie na żarty przeraziła się jego namolnością z tymi kwiatami.... a może to ja sie przeraziłam? nie pamiętam coś mi przez moment wtedy zapachniało miłością fanatyczną i zaborczą... ale darujcie...ten film oglądałam bardzo dawno temu.... sloggi, a jak wrażenia po obejrzeniu? Odpowiedz Link
vitalia Re: Vitalia :************* 30.05.05, 16:39 Ja ten moment też pamiętam ale odebrałam go inaczej..On poprostu wiedział,że to TE kobieta i TA miłość.Miał intuicję,która się potwierdziła.Czasem tak trzeba.. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Vitalia :************* 30.05.05, 16:42 vitalia napisała: > Ja ten moment też pamiętam ale odebrałam go inaczej..On poprostu wiedział,że to > > TE kobieta i TA miłość.Miał intuicję,która się potwierdziła.Czasem tak trzeba.. I to o ta intuicje chodzi,zeby tak niektorzy potrafili jej suchac Odpowiedz Link
vitalia Re: Vitalia :************* 30.05.05, 16:49 Bo w miłości trzeba wytrwałym być...Tylko gdzie tam teraz znajdziesz takiego faceta..Nawet o jednym kwiatku nie pomyśli a co dopiero całych naręczach .Ech,szkoda gadać. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Vitalia :************* 30.05.05, 16:52 vitalia napisała: > Bo w miłości trzeba wytrwałym być...Tylko gdzie tam teraz znajdziesz takiego > faceta..Nawet o jednym kwiatku nie pomyśli a co dopiero całych > naręczach .Ech,szkoda gadać. Aha,romantyczni to oni na filmach tylko sa. Odpowiedz Link
f.l.y Re: Vitalia :************* 31.05.05, 11:51 nasze realnia kochane dziewczyny sa inne.... kogo teraz stac na kosze kwiatow? Odpowiedz Link
vitalia Re: Vitalia :************* 31.05.05, 13:27 f.l.y napisała: > nasze realnia kochane dziewczyny sa inne.... > kogo teraz stac na kosze kwiatow? > No wiesz!! w lesie konwalie ,,bzy sobie też luzem kwitną..?? to takie proste..Przecież nie trzeba zaraz pół kwiaciarni wykupić,,tylko tego romantyzmu troszkę..choć odrobinę> Odpowiedz Link