yeellow 14.06.05, 16:46 Inspirowany ostatnimi wydarzeniami pozwoliłem sobie napisać pewnien tekst. Zbyt długi, żeby go tu wklejać. Podam więc link: homo-niewiadomo.blogspot.com/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narysuj.mi.baranka Re: Homo okiem hetero 14.06.05, 16:51 Obawialam sie, ze przeczytam jakas grafomanie a tu taka niespodzianka. Znakomity tekst. Mowie to jako "stara" redaktorzyca i gejofilka Odpowiedz Link
yeellow Re: Homo okiem hetero 14.06.05, 17:53 Bardzo dziekuje. Wiem, ze tytuł może zniechęcać, ale chciałem zwabić do lektury także homofobów Odpowiedz Link
j_galkowski Re: Homo okiem hetero 14.06.05, 18:10 szczerze? jak to cytałem to aż mi sięnei chcialo wierzycże jakiś hetero facet to napisał no bardzo ładny tekst Odpowiedz Link
barti111 Może łatwo ulegam wpływom.. 14.06.05, 18:47 ale artykuł bardzo w dużej części przekonujący..choć sam jestem bi,może dlatego.Trzeba przyznać jednak,że i wielu heteryków mogłoby się zainteresować adopcją dzieci a myślą tylko o sobie. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Homo okiem hetero 14.06.05, 19:46 tekst niezly, ale nieustanne powtarzanie "zadnego ujawnionego geja" robi sie po paru paragrafach nuzace sama tresc dosc oczywista Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Homo okiem hetero 14.06.05, 19:51 Dla kogo oczywista? Dla chlopcow z LPR, PiS czy Mlodziezy Wszechpolskiej? Odpowiedz Link
zettrzy Re: Homo okiem hetero 14.06.05, 20:03 dla mnie LPR, PiS i to ostatnie znam wylacznie z notatek prasowych Odpowiedz Link