rene8 24.06.05, 17:40 Albo ucze się na maxa! Albo nie ucze nie na maxa! Powinnam to pierwsze.robie to drugie! I chodze wkurzona na siebie . Na maxa! czy tylko ja to mam??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skiela1 Re: Uczyć się.....? 24.06.05, 17:47 Uczysz sie bo musisz-dla jakiegos dyplomu,ktory bedziesz mogla powiesic sobie na scianie. Ty wiesz jakie to wspaniale uczucie gdy czlowiek nie musi,wertuje stronice bo akurat chce sie czegos dowiedziec,dziecko sie pyta-a po co ci to??no tak dla siebie-odpowiadam,patrza czasami na mnie dziwnie Odpowiedz Link
rene8 Re: Uczyć się.....? 24.06.05, 18:05 gówno! uczę się bo jestem na końcu 4 roku! I szkoda mi zmarnowanej kasy! Szkoda mi tego co sie nauczylam. A nieucze się bo jestem leń i wszystko zostawiam na ostatnia chwilę! Ze skutkiem wkurzenia.Ja to się nigdy nie naucze samodyscypliny! Odpowiedz Link
sloggi Re: Uczyć się.....? 24.06.05, 18:08 Ja nie piszę, żebyś się nie uczyła. Wiem, że gdy nie mam ochoty to jedna linijka mi do głowy nie wejdzie. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Uczyć się.....? 24.06.05, 18:09 wczoraj szukalam hityny,dzieciaki pytaly czy glodna jestem Odpowiedz Link
sloggi Re: Uczyć się.....? 24.06.05, 18:18 skiela1 napisała: > wczoraj szukalam hityny,dzieciaki pytaly czy glodna jestem www.biologia.pl/slownik/Chityna.phtml Odpowiedz Link
rene8 Re: Uczyć się.....? 24.06.05, 18:26 Ja zły temat pracy magistersiej porrostu wybrałam! No mi ja terz zmieńcie! Jest taka możliwość. Tylko w temacie musi być coś z edukacją lub pedagogiką1/ Czekam na propozycję! Szybko napisze wstęp i wpis murowany! Odpowiedz Link
skiela1 Re: Uczyć się.....? 24.06.05, 18:31 Sugerujesz zebysmy wspolnymi silami prace twoja pisali????? No nie wiem,mnie sie nie chceeeeeeeeeee Odpowiedz Link
rene8 Re: Uczyć się.....? 24.06.05, 18:34 Nie! Porostu może sombinujemy nazwę pracy zwiazanej z forum?! Musi być ..w edukacji.., ...z pedagogiką.... Odpowiedz Link
sloggi Wpływ salonowania na wzrost poziomu wiedzy o .. 24.06.05, 18:41 ...społeczeństwie oraz na rozwój cech asertywnych u osób biorących czynny udział w SO. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Wpływ salonowania na wzrost poziomu wiedzy o 24.06.05, 18:43 czyli rene musialaby na nas eksperymentowac) Odpowiedz Link
rene8 Re: Wpływ salonowania na wzrost poziomu wiedzy o 24.06.05, 18:48 Ej! Nie tak ostro! Promotor ma z 90 lat! Moze: "Edukacja kobiet na forch internetowych"? "Wychowanie pedagogiczne uczestników forom" A tak se piprze! Odpowiedz Link
sloggi A może? 24.06.05, 18:53 Edukacja kobiet na forum w temacie PMS i jej aspekt psychologiczny w życiu codziennym. Odpowiedz Link
rene8 Re: A może? 24.06.05, 19:08 Ty sobie podśmichujki robisz a ja na serio! Ide się uczyć ! i nie gadam z ignorantem! Odpowiedz Link
lady.oracle Re: Uczyć się.....? 24.06.05, 18:03 znam to! ja powinnam ćwiczyć na maxa i odchudzać się na maxa! ale od niedzieli żadnej taryfy ulgowej a na studiach zwłąszcza podyplomowych prócz otrzymania dyplomu można się tez conieco nauczyć co o dziwo przydaje się potem w pracy w życiu niekoniecznie ale przecież wszyscy nie możemy studiować psychologii bo w jaskiniach byśmy mieszkali Odpowiedz Link
rene8 Re: Uczyć się.....? 24.06.05, 18:17 wyłączyć mi forum, odizolowac Kochanie to malo! ja dostaję "pałera" w sytuacji zagrożonej! przecież ten rok był dla mnie łatwy. Zawaliłam ostatnie zajecia-wpisy i teraz kombinuj królowo ?! Mam do oddania 2 prace,jeden zaległy egzamin,jeden mega trudny i paaaree wpisów z wykładów. A mi sie nic nie chce! Właśnie wyslałm Kochanie z dziecmi na spacer pod pretekstem pisania pracy! I co robię? Właśnie xp nabrał pędu to szaleję! Odpowiedz Link
lady.oracle Re: Uczyć się.....? 24.06.05, 18:21 > Właśnie xp nabrał pędu to szaleję! ja też mam super komuter z linuxem itd i używam go prawie wyłącznie do siedzenia na forach >ja dostaję "pałera" w sytuacji zagrożonej! podobno pod wpływem stresu lepiej się zapamiętuje i w ogóle sprawność wzrasta za to potem szybciej się zapomina Odpowiedz Link