sloggi 25.07.05, 19:06 Cholernie piękny deszczyk siąpi, a ja pragnę ulewy. Buuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida2 Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo 25.07.05, 19:10 Weź się uspokój, ten deszcz psuje moje plany Odpowiedz Link
sloggi Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo 25.07.05, 19:15 frida2 napisała: > Weź się uspokój, ten deszcz psuje moje plany > > Idą sobie chmurki, idą na ochydę, zmoczą w Glogau trawkę, kwiatki no i Fridę. Odpowiedz Link
frida2 Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo 25.07.05, 19:16 sloggi napisał: > Idą sobie chmurki, > idą na ochydę, > zmoczą w Glogau trawkę, > kwiatki no i Fridę. Nareszcie wracasz do normy, ufff Odpowiedz Link
skiela1 Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo 25.07.05, 19:18 frida2 napisała: > sloggi napisał: > > Nareszcie wracasz do normy, ufff Moja pierwsza reakcja-nooooo naaareszcie))))) Odpowiedz Link
sloggi Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo 25.07.05, 19:20 A na Antypodzie upał Skielę bodzie, trochę ja przypiecze, ciutkę ją zrumieni, i w bambusa nam Elżbietę zmieni. Odpowiedz Link
grudniowe.slonko Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo 25.07.05, 19:24 Ja bardzo lubię deszczyk od czasu do czasu...zabiera alergeny z przed nosa Odpowiedz Link
frida2 Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo 25.07.05, 19:24 sloggi napisał: > A na Antypodzie > upał Skielę bodzie, > trochę ja przypiecze, > ciutkę ją zrumieni, > i w bambusa nam Elżbietę zmieni. Ale masz dziś gaduchę ))) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo 25.07.05, 19:33 sloggi napisał: >> i w bambusa nam Elżbietę zmieni. No tylko nie bambusa Odpowiedz Link
frida2 Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo 25.07.05, 19:26 skiela1 napisała: > Moja pierwsza reakcja-nooooo naaareszcie))))) Czyli wszystko wróciło do porządku dziennego, Bogu dzięki, obalmy browara z tej okazji hmm? Każda okazja jest dobra w końcu)) Odpowiedz Link
grudniowe.slonko Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo 25.07.05, 19:32 A takie oszukane kawowe, można nazwać browarem ? Odpowiedz Link
sloggi Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo 25.07.05, 19:36 grudniowe.slonko napisała: > A takie oszukane kawowe, można nazwać browarem ? A masz sierściucha? Odpowiedz Link
grudniowe.slonko Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo 25.07.05, 19:42 Nie mam... właśnie z powodu tych alergenów ,no i jeszce innych mniej istotnych. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo 25.07.05, 19:36 frida2 napisała: >> Czyli wszystko wróciło do porządku dziennego, Bogu dzięki, obalmy browara z tej > okazji hmm? Każda okazja jest dobra w końcu)) No masz!!okazja jest.......tylko,ze dla mnie troszke za wczesnie. Ja tego browara to se otworze za pare godzinek)) Odpowiedz Link
frida2 Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo 25.07.05, 19:37 skiela1 napisała: > Ja tego browara to se otworze za pare godzinek)) Ja też nie wcześniej, muszę jeszcze utrzymać wiertarke udarową w ręce i wywiercić nią co nie co )) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo 25.07.05, 19:39 frida2 napisała: >> Ja też nie wcześniej, muszę jeszcze utrzymać wiertarke udarową w ręce i wywierc > ić nią co nie co )) A co Ty dzis w dentyste sie bawisz?? Odpowiedz Link
frida2 Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo 25.07.05, 19:41 skiela1 napisała: > A co Ty dzis w dentyste sie bawisz?? W wiertniczego Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo 25.07.05, 19:40 Sloggi,Ty masz w domu kota? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo 25.07.05, 19:45 muraszka1 napisała: > Sloggi,Ty masz w domu kota? Nawet nie pytaj,sto razy juz pytalam(nerwa go wezmie))))))))))))))) Odpowiedz Link
skiela1 Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo 29.11.05, 04:34 U mnie juz nawet nie pada ale leje i to tak rowno...caly dzien...buuuuuuu Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo 29.11.05, 14:59 A u mnie juz nie pamietam kiedy deszcz padal, pare dni temu w nocy byl snieg, w ciagu dnia gdzies zniknal i sucho...kurcze, podobno to sa Wyspy Brytyjskie? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Pada deszczyk pada, pada sobie równo 29.11.05, 15:01 Klimat sie zmienia-prawde mowia Odpowiedz Link