antidotumm 17.08.05, 12:39 Mam 3 typy: -Florencja, -Praga, -Chelmno nad Wisla (k. Bydgoszczy) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogulo Re: Najpiekniejsze miasto jakie odwiedzilem/am 17.08.05, 12:55 a ja mam duuzy problem, bo w najpiekniejszym mieszkam i zadne inne mu nie dorownuje nawet do piet Odpowiedz Link
iwusia Re: Najpiekniejsze miasto jakie odwiedzilem/am 17.08.05, 13:47 za wiele to ja tego nie widziała ale Praga rzuciła mnie na kolana! Odpowiedz Link
rafi.raf Re: Najpiekniejsze miasto jakie odwiedzilem/am 17.08.05, 13:59 moje typy: - Londyn - Bath - mont saint michelle (klasztor, ale w sumie jest to male miasteczko) Odpowiedz Link
f.l.y Re: Najpiekniejsze miasto jakie odwiedzilem/am 17.08.05, 14:18 St.Paul de Vence - Francja Czeski Krumlov i New York patrząc z Empire State Building Praga trochę też, ale nie tak bardzo.... myślę, że zakochałabym się w jakichś włoskich małych miasteczkach...albo francuskich.... no i skandynawskie wioski z filmów....żyć tam i nie umierać Odpowiedz Link
goonia Re: Wieden 17.08.05, 16:47 Wiele pieknych, ale najwieksze lub tez najtrwalsze wrazenie zrobil na mnie Wieden. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Wieden 17.08.05, 17:27 goonia napisała: > Wiele pieknych, ale najwieksze lub tez najtrwalsze wrazenie zrobil na mnie > Wieden. Ehhh...te walce wiedenskie Odpowiedz Link
zenta1 Re: Najpiekniejsze miasto jakie odwiedzilem/am 17.08.05, 17:21 Barcelona i Kijów Odpowiedz Link
barti111 Re: Najpiekniejsze miasto jakie odwiedzilem/am 17.08.05, 17:37 Moje typy ( z dużych miast) w każdym coś innego jest... 1.Gdańsk!! 2.Kraków!!! 3.Florencja!!!! 4.Budapeszt!!! 5.Barcelona!! 6.Berlin - urodą nie grzeszy, ale fajny!! 7.New York!! 8.Zurich --- gg 5831718 Odpowiedz Link
miilka5 Re: Najpiekniejsze miasto jakie odwiedzilem/am 17.08.05, 22:05 ja mysle,ze kazdy zakatek ma cos w sobie pieknego ale jak juz mam wyliczac to: 1)Wroclaw i Poznan 2)Wenecja 3)Wieden 4)Barcelona 5)Varna 6)Antalya Odpowiedz Link
batafuko Re: Najpiekniejsze miasto jakie odwiedzilem/am 17.08.05, 23:27 Widziałem kilka, ale zawsze te p......e Bródno i Warszawa są najfajniesze.Nie wiem dlaczego. Tak mam. Zwichrowany jestem chyba. Odpowiedz Link
adhamah Re: Najpiekniejsze miasto jakie odwiedzilem/am 18.08.05, 09:36 jezeli mam sie ograniczyc tylko do trzech miast to bedzie ciezko: -Krakow -Londyn -Galway kazde inne, i kazde piekne )) ps.kolejnosc przypadkowa Odpowiedz Link
adhamah Re: Najpiekniejsze miasto jakie odwiedzilem/am 18.08.05, 09:37 jeszcze gdzie miedzy dodalbym Rzym i Wilno Odpowiedz Link
vobi Re: Najpiekniejsze miasto jakie odwiedzilem/am 18.08.05, 21:01 kolejnosc alfabetyczna (innej nie potrafie ulozyc...): Bratyslawa Gdansk Krakow Lozanna Praga Odpowiedz Link
zo_h Re: Zamosc, oraz Lublin 18.08.05, 21:31 Fiu fiu za to drugie to masz u mnie plusa . Odpowiedz Link
ada.nika Re: Najpiekniejsze miasto jakie odwiedzilem/am 18.08.05, 23:32 Wenecja Kraków Praga i Wiedeń Budaeszt Kazimierz .......kolejność przypadkowa Odpowiedz Link
mrouh Re: Najpiekniejsze miasto jakie odwiedzilem/am 21.08.05, 18:23 Nie umiem powiedziec, które "naj", ale wrazenie na mnie zrobiły duze: Praga Paryż (i to nie to pierwsze wrażenie- "szokowe", tylko powstające przez 10 miesięcy, ale samo miasto to pikuś- wspomnienia...) Mikulov (małe czeskie mieasteczko, cud miód, wciąż tęsknię) Kraków Przemyśl Przyznaję się bez bicia, że w Gdańsku nigdy nie byłam... jakoś się nie składa A we Wrocławiu daawno, w zoo i nic nie pamiętam oraz przejazdem przez obrzeża. Także ranking jeszcze się zmieni na pewno. We Wiedniu byłam też, ale byłam taka zła i zmęczona, że go nie lubię... No, tylko Schonbrunn mi sie spodobało, bo chwile odpoczełam Odpowiedz Link
kwisa Re: Najpiekniejsze miasto jakie odwiedzilem/am 21.08.05, 18:41 Świeradow Zdroj w Gorach Izerskich - wybierzcie sie tam. bedzie Wam sie snil. Odpowiedz Link