czarnaandzia 10.09.05, 01:24 zrobiłam straszną!!straszną głupotę!!((Tak to piątek na mnie wpływa(( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniuszka Re: głupota!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.05, 01:35 Ale już jest sobota.... A jak to głupota ? Odpowiedz Link
skiela1 Re: głupota!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.05, 01:50 reniuszka napisała: > Ale już jest sobota.... > A jak to głupota ? > Zapomniala) Odpowiedz Link
skiela1 Re: głupota!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.05, 01:57 reniuszka napisała: > Nie zapomniałam: zagajam. > Czarna zapomniala jaka glupote zrobila) Odpowiedz Link
skiela1 Jaka glupote ostatnio zrobiliscie:-))) 10.09.05, 01:56 Niektorzy maja dobre niezamierzone pomysly jak: -wyslalem do zony sms-a zamiast do kumpla"kup 6 piw" -nalozylem kondom na lewa strone,bylo milo.... -malzonka postawila czajnik na gazie.Elektryczny byl. -Pochylilem sie w stodole z kozlami w okresie godowym.Ala... -Rozbierajac sie pod prysznic zdjalem skarpetki,wrzucilem je do kibla,spuscilem wode.. -Poszedlem ze smieciami i wrocilem z nimi..)) Odpowiedz Link
swojadroga Re: Jaka glupote ostatnio zrobiliscie:-))) 10.09.05, 09:21 odnośnie smieci...wczoraj słyszałem historyjkę opowiedzianą przez kumpla w pracy... Historia dzieje się w Bytomiu w godzinach popołudniowych... chłopak, który lubił sobie wypić...rodzice kategorycznie powiedzieli, że nigdzie nie wyjdzie już...że będą go pilnować jak oka w głowie i o imprezach może zapomnieć... rodzice poprosili tego chłopaka, aby smieci wyniósł...więc chłopak bierze śmieci...i w kapciach wychodzi do śmietnika...nagle wpada na kumpli...kumple go ciągną na piwko...on odmawia...bo jak twierdzi rodzice się wkurzą ni i on w kapciach jest i w naciągnietej koszulce...koledzy jednak mieli dar przekonywania...Chłopak wrócił w kapciach do domu i z wiaderkiem bez smieci...w stanie mocno wskazującym... Odpowiedz Link
swojadroga Re: Jaka glupote ostatnio zrobiliscie:-))) 10.09.05, 09:28 a moją głupotą na dzień dzisiejszy było dzwonienie z rana najpierw na błękitną linię TPSA,a potem na infolinię Neostrady...Nie ma to jak sobie samemu w wolny dzień od pracy zaserwować przezycia ekstremalne...DDD Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: Jaka glupote ostatnio zrobiliscie:-))) 10.09.05, 10:18 Cos w tym stylu Skiela Odpowiedz Link