antidotumm 16.10.05, 22:37 Bo ja nie. A. niehigienicznie B.niewygodnie C.zimno itp itd Dziwie sie, jak ktos mogl wymyslic (i wypromowac) cos tak dziwacznego i niepraktycznego... Sa majtki, a jakoby nie bylo... Wrzyna sie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Stringi. Nosicie? 16.10.05, 22:41 Koń z uzdą w zębach daje radę to i Ty z tym wędzidłem też dałabyś. Odpowiedz Link
rene8 Re: Stringi. Nosicie? 16.10.05, 22:43 > Koń z uzdą w zębach daje radę to i Ty z tym wędzidłem też dałabyś. ))))))))))))))))))))) Ja jako kobyła już się przyzwyczaiłam. Odpowiedz Link
antidotumm Re: Stringi. Nosicie? 16.10.05, 22:46 Nie ma jak rzeczowy argument, Slogii,,,, Odpowiedz Link
beika Re: Stringi. Nosicie? 17.10.05, 00:04 W upalne lato noszę, bo chłodniej. Teraz już nie noszę, bo byłoby mi za zimno. A dlaczego niehigienicznie? Przecież są specjalne wkładki do stringów i wtedy tak bardzo się nie wrzynają. Ale muszą być przede wszystkim dopasowane do figury właścicielki. Odpowiedz Link
jes3 Re: Stringi. Nosicie? 17.10.05, 00:08 Nie noszę, ale jako postronny obserwator, powiem jedno: być może mają wiele wad, ale jedną wielką zaletę - są niezwykle seksowne .... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Stringi. Nosicie? 17.10.05, 00:10 U nas sa wszedzie na przecenach.dziewczyny juz nie nosza bo niemodne. Odpowiedz Link
gagunia Re: Stringi. Nosicie? 17.10.05, 09:06 Latem sobie nie wyobrazam inaczej. Nie wiem jak sie moglam pocic w zwyklych gaciach tyle lat, zanim stringi wymyslono. Od jesieni do wiosny - okazjonalnie do obcislych spodni i spodnic. Niehigieniczne to jest chodzenie w jednych gaciach tydzien. Jak ktos wyzej wspomnial istnieje cos takiego jak wkladki higieniczne. Niewygodne - owszem, jesli ze sztucznych tworzyw, za male, na cienkich sznurkach, ktore sie wrzynaja w skore. Zimno - zimą, szczegolnie przy kusej kurteczce. Odpowiedz Link
zo_h Re: Stringi. Nosicie? 17.10.05, 09:46 Ja też nie noszę ... facet w stringach .... a fuj.Równie apetycznie wygladają faceci w rajtuzach ... no ale to przypadek szczególny, bo strój jest narzucony przez wykonywany zawód, czyli balet. Za to kobiety w stringach to inna bajka . Pozdrawiam. Odpowiedz Link
piano_barti Re: Stringi. Nosicie? 17.10.05, 10:00 A fee, slipki albo bokserki, to bielizna dla chłopaka.. Odpowiedz Link
impostor Re: Stringi. Nosicie? 17.10.05, 11:42 nie nie i jeszce raz nie. i moja pani na szczescie tez nie nie i jeszcze raz nie. Odpowiedz Link
jasmin33 Re: Stringi. Nosicie? 17.10.05, 12:01 Kiedyś, szczególnie latem - owszem stringi;teraz zdecydowanie, i latem też - mini bikini.Oczywiście, warunek,ze dopasowane sa idealnie do rozmiaru, wówczas przepięknie układają się na pupie podkreslając jej krągłość, a z przodu - co tu duzo gadać - wystarczy poparzec na cipcie )) Odpowiedz Link
jane_24 Re: Stringi. Nosicie? 17.10.05, 18:08 a ja lubię, i noszę kiedy tylko mam okazje, ostatnio jak sie zmino zrobiło to miałam problem mały bo nie miałam własciwie żadnych bardziej zabudowanych w stringach czuje sie bardzo dobrze ale ostatnio czuję tez ogromną słabość do szortów Odpowiedz Link
wiedz-ma Re: Stringi. Nosicie? 17.10.05, 18:55 stringi ... cóż,, długo nie rozumiałam, po co toto ludzie wymyślili, aż kiedyś wyczytałam w pewnej książce, że chodzi o to, żeby się bielizna przez obcisłe ubranko nie odbijała więc kiedyś moając w planach takąż sukienkę "z pewną taką nieśmiałością" nabyłam ów wynalazek końca XX wieku, założyłam i teraz czasem noszę Odpowiedz Link
skorpioniczka Re: Stringi. Nosicie? 17.10.05, 21:24 Owszem przez całe lato Bo wygodnie i chłodniej i jeszcze z innych względówPP Odpowiedz Link
cerrida Re: Stringi. Nosicie? 19.10.05, 22:07 tylko stringi,są bardzo wygodne i estetyczne Odpowiedz Link