antidotumm 18.11.05, 00:48 czyli najwyzsze polskie odznaczenie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitalia Re: O. Rydzyk ma dostac Order Orla Bialego 18.11.05, 00:53 ja emigruje z tego kraju........ Odpowiedz Link
skiela1 Re: O. Rydzyk ma dostac Order Orla Bialego 18.11.05, 01:08 Za co?ma dostac tego orla? To jest najnormalniej nienormalne. Odpowiedz Link
groha Re: O. Rydzyk ma dostac Order Orla Bialego 18.11.05, 01:09 Właśnie o tym napisałam w wątku o religijności, bo mną zatrzęsło lekko. Temu całemu bractwu pt. "S.O.S. dla Radia Maryja" proponuję, żeby wnioskowali od razu o Virtuti Militari oraz natychmiastową beatyfikację ojca dyrektora. Hurtem. Ale to już naprawdę nie są żarty. Czas płonących stosów coraz bliżej. Ratuj się, kto żyw. Odpowiedz Link
skiela1 Re: O. Rydzyk ma dostac Order Orla Bialego 18.11.05, 01:13 Nie to nie sa zarty. Jeszcze do ubieglego tygodnia te wszystkie wiadomosci traktowalam z przymruzeniem,zmiany....wiadomo....ale to sie robi coraz gorzej,oni nie zartuja!! Odpowiedz Link
groha Re: O. Rydzyk ma dostac Order Orla Bialego 18.11.05, 01:28 Cóż się dziwić. Telewizja Trwam i RM, w których premier bywa tak chętnie, stały się rządowymi mediami. Więc porzućmy złudzenia. Korzystajmy z ostatniego bastionu wolności, póki nam jeszcze Salonu nie zamknęli... Odpowiedz Link
skiela1 Re: O. Rydzyk ma dostac Order Orla Bialego 18.11.05, 01:34 Salonow moze nie pozamykaja ale bedziemy miec moderatorow radia i tv trwam. Odpowiedz Link
tomek854 Re: O.trwam w radiu z ryjem maryjem 18.11.05, 03:09 Salon Odrzuconych przez katokaczą polskę to będzie. Inaczej - Gułag Odpowiedz Link
projek Re: O.trwam w radiu z ryjem maryjem 18.11.05, 07:39 Jak to mój znajomy napisał: Witamy w ciemnogdorzie. Stolica: Warszawa siedziba rządu: Toruń Odpowiedz Link
rene8 Re: O.trwam w radiu z ryjem maryjem 18.11.05, 09:14 A ja właśnie szukam ..."za co"? Szukam i szukam.... Odpowiedz Link
xysztov Re: O. Rydzyk ma dostac Order Orla Bialego 18.11.05, 09:17 a ja na ten temat nic nie napiszę ponieważ postanowiłem nie kląć. Odpowiedz Link