very_famous 13.12.05, 18:36 Używacie "domków" do aromaterapii? Jeśli tak to jakie macie ulubione olejki lub smakowite mieszanki olejków? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grudniowe.slonko Re: Aromaterapia 13.12.05, 18:55 Owszem... stoi sobie lampka aromaterapeutyczna i ulatnia się zapach grejpfruta, kolendry,pomarańczy, drzewa cedru i goździków. Ponoć ma przywrócić energię Odpowiedz Link
very_famous Re: Aromaterapia 13.12.05, 18:59 Ja dziś kupiłam olejek z kwiatu dzikej pomarańczy i myślałam że zejde. Okropnie ostry zapach. Zastanawiam się z czym go mieszać aby być znośny... Odpowiedz Link
grudniowe.slonko Re: Aromaterapia 13.12.05, 19:08 Verka doradzić nie potrafię...ja kupuję gotowe mieszanki, chociaż swego czasu 'przejechałam' się na rzekomo uspakającym zestawie, na mnie to podziałało odwrotnie...nie mogłam sobie znaleźć miejsca Odpowiedz Link
very_famous Re: Aromaterapia 13.12.05, 19:18 Ooo! Są takie mieszanki? Gdzie można je kupić? Odpowiedz Link
grudniowe.slonko Re: Aromaterapia 13.12.05, 19:25 Kiedyś kupowałam w sklepie (nie pamietam nazwy) przy Placu Trzech Krzyży,ostatnio kupiłam Avonu i ta energetyzująca odpowiada mi. Odpowiedz Link
very_famous Re: Aromaterapia 07.01.06, 13:52 Już wiem z czym mieszać olejek Neroli aby nie śmierdział. Olejek sandałowy + olejek z drzewka różanego i 2 krople Neroli. Za to melisy nie trawię. Śmierdzi :[ Odpowiedz Link