rembert 28.12.05, 09:08 miasta.gazeta.pl/zielonagora/1,35161,3085474.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.l.y Re: Śmierć w hipermarkecie 28.12.05, 09:35 marzy mi się dzień bez takich wiadomości... zewsząd spadają na nas morderstwa, kradzieże, wybuchy, katastrofy lotnicze...jakby już nic innego na tym świecie nie miało miejsca.... umieściłeś to jako ciekawostkę? mamy komentować zaniedbanie ochrony? przyczynę śmierci? czy każdemu 'po uważaniu'? gdzie Twój komentarz? chętnie go poznamy - myślę, że nie tylko ja.. Odpowiedz Link
bigot8 Re: Śmierć w hipermarkecie 28.12.05, 10:29 Nasze społeczeństwo jest żądne tego typu sensacji. A sama śmierc to chyba nic obcego jest obecna na codzień tak było jest i będzie. A co do zaniedbania ochrony to chyba trochę przesada, ja tu nie widzę żadnego zaniedbania. Odpowiedz Link
frida2 Re: Śmierć w hipermarkecie 28.12.05, 12:03 Dzięki Rembert, że wkleiłeś link, inaczej umknęłaby mi gdzieś ta informacja. Odpowiedz Link
rembert Re: Śmierć w hipermarkecie 28.12.05, 13:13 Wkleiłem, bo czasami też pędzę do przodu niezważając na tych co przechodzą obok. Nie wiem, dlaczego ten chłopak umarł, ale być może ktoś mu nie pomógł. Oczywiście wszyscy byliśmy tak zaganiani robieniem zakupów... Odpowiedz Link
f.l.y Re: Śmierć w hipermarkecie 28.12.05, 15:06 dzięki za odpowiedź... widzisz, ja się nie czepiam - chciałam tylko wiedzieć w jakim celu to wkleiłeś, bo nic od siebie nie dodałeś... teraz już wiem i ok... jeśli chodzi o to zabieganie - masz rację - czasami łapię się na tym, że mieszkając w blokach często nie widzimy, że ktoś potrzebuje naszej pomocy np starsi sąsiedzi albo samotne, ubogie matki czy rodziny.... a czasem katowane za ścianą dziecko.... Odpowiedz Link
skiela1 Re: Śmierć w hipermarkecie 29.12.05, 00:02 Smutne.Rodzina szukala go przez cale swieta. Sklep ponosi odpowiedzialnosc,nie za smierc oczywiscie ale zaniedbanie obowiazkow straznika.Po zamknieciu,sklep powinien byc skontrolowany.Tak wszedzie sie robi,a toalety to obowiazkowo. Odpowiedz Link