sloggi 08.07.06, 00:42 Szkoda mi faceta, że dał się drobiowi wodnemu rozłożyć na łopatki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loczek62 Re: Marcinkiewicz 08.07.06, 00:44 Jak by nie patrzyć to wszystko pozostaje w "O&D" Odpowiedz Link
sloggi Re: Marcinkiewicz 08.07.06, 00:48 No ale Kazek był twarzowy, a nastepca z racji wzrostu i orientacji to chyba będzie w szpilkach chodził. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Marcinkiewicz 08.07.06, 00:50 Na miły Bóg nie weim jak mam sobie to wyobrazić... Odpowiedz Link
frida2 Re: Marcinkiewicz 08.07.06, 01:09 Zjadła go kaczka. Szkoda. Lepszy Kazik niż to co teraz będzie. Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Marcinkiewicz 08.07.06, 02:10 a mi nie, za gile ma...choc z drugiej strony perspektywa malego kondon/r/a mnie przeraża)))) Odpowiedz Link
c.kapturek Re: Marcinkiewicz 08.07.06, 17:36 miałam nosa, żem go nie żałowala..teraz moze waszym prezydentem miasta ostanie, wiec spadl jak kot na 4 łapska lol2 Odpowiedz Link
dimanche Re: Polish PM offers resignation 08.07.06, 10:53 z nieznanych mi przyczyn darzyłam go średnią sympatią... Odpowiedz Link
sonrie Re: Polish PM offers resignation 14.07.06, 11:40 Ja też. Aż się kilka razy nad tymi przejawami sympatii dla przedstawiciela obozu rządzącego zadumałam... Odpowiedz Link
madziaost Re: Marcinkiewicz 08.07.06, 11:31 no to już chyba czas umierać... teraz kaczki nas rozłożą na łopatki, w dodatku w aurze obciachu na forum międzynarodowym... Odpowiedz Link
rene8 Re: Marcinkiewicz 08.07.06, 11:39 Ja się wczoraj najnormalniej w świecie przestaszyłam! I ten lęk mnie nie opuszcza. Zdrzemnełam się koło 18 ,a po przebudzeniu koło 21 ? Obudziłam się w innym świecie. Normalnie czad! Matrix. Lubiłam Marcinkiewicza i podobał mi sie sposób w jaki sprawował rządy premiera. Odpowiedz Link
natla Re: Marcinkiewicz 08.07.06, 14:54 A ja nie lubiłam premiera. Może nie nie lubiłam tylko nie poważałam. Jednak pod sam koniec zdobył mnie, przynajmniej częściowo. Gdyby tak jeszcze odszedł z tej jedynie słusznej partii... Drób nie ma u mnie szans, bo wiem, że nie jest w stanie mnie niczym dobrym zaskoczyc. Chciałabym sie mylić. A sio! Odpowiedz Link
franki8 Re: Marcinkiewicz 08.07.06, 16:38 Ale na prezydenta Warszawy moim zdaniem się nie nadaje. Nie będę na niego głosował. Odpowiedz Link
adep1 Re: Marcinkiewicz... szkoda Polski 08.07.06, 16:38 Szkoda faceta, choć za nim nie przepadałam - ale widać było, że w tej roli wykonawcy jedynie słusznych rozkazów nie jest mu wygodnie, a co najważniejsze, widać było, że stara się działać racjonalnie. Ale teraz szkoda Polski! Te dwie kaczki rozłożą kraj, pogrążą w chaosie, narażą na konflikty w wszystkimi sąsiadami - no koszmar poprostu! Odpowiedz Link
pszeszczep666 Re: Marcinkiewicz... szkoda Polski 10.07.06, 12:10 przeżyliśmy czas rozbiorów przeżyjemy i kaczorów ))) Odpowiedz Link
dimanche Kazik, wróć! 10.07.06, 23:54 Ja nie chcę tych dwóch bełkotów kaczych słuchać! wszystko się we mnie przewraca, jak któraś z kaczek otwiera dziób, a teraz będą kwakać jeden przez drugiego - litości! Odpowiedz Link
f.l.y Re: Kazik, wróć! 12.07.06, 12:21 widziałam w tv wręczanie nominacji na nowego premiera... bliźniacy uścisnęli sobie dłonie.... farsa czy tragedia to?..... wstydzę się prezydenta mojego kraju wstydzę się premiera i wice premierów.... tłuste, karłowate i sepleniące kurduple... ani to reprezentacyjne, ani z klasą, ani mądre, ani poligloci... Odpowiedz Link
dimanche Re: Kazik, wróć! 12.07.06, 12:39 I jeszcze chcą wystawić Karakana Gosiewskiego, ohyda... Odpowiedz Link
dimanche Re: Kazik, wróć! 12.07.06, 12:45 Oni nie tyle seplenią, co bełkocą - wyjątkowo brzydka partia... Odpowiedz Link
iwusia Re: Marcinkiewicz 14.07.06, 13:02 Typ pretoriana i tyle. Nie żal mi go choć pewnie ładnie lepił pierogi i strzelał bramki. Odpowiedz Link
antidotumm Re: Marcinkiewicz 14.07.06, 23:35 Byl planowany jako figurant, a tu sie okazalo, ze czasami chcialby miec wlasne zdanie i cos do powiedzenia. Odpowiedz Link
reniatoja Re: Marcinkiewicz 16.07.06, 15:52 Mamy fatalny zestaw personalny na najwyzszych stanowiskach w kraju - dwie Kaczki plus Endriu Lepper, plus Piekny Roman. Boze, czy Polski kraju prawie 40 milionowego, nie stac na jakichs ludzi u wladzy, ktorzy by wzbudzali chociaz sladowy szacunek, szczatkowa sympatie i ktokolwiek by sie z nimi liczyl? Przeciez aktualnie to jest godne kabaretu, a nie prawdziwej polityki. A Marcinkiewicz to taki przydupasik Jarka, zrobi cokolwiek ten mu powie, ze ma zrobic, niewiarygodne to wszystko mi sie wydaje, facet kompletnie ubezwlasnowolniony przez prezesa. Odpowiedz Link
rubeus Nominacjan na P.O. - może jutro .... 17.07.06, 18:08 Marcinkiewicz miał dziś otrzymać nominację na P.O Prezydenta Warszawy. A tu... guzik Jarosław Kaczyński nie miał dziś dla niego czasu. Nieoficjalnie mówi się, że nominacja nastąpi być może jutro, ale tylko być może. Żałosne... Odpowiedz Link
frida2 Re: Marcinkiewicz 19.07.06, 00:19 Kazimierzu, jesteś najsłabszym ogniwem. Do widzenia. /ze 'szkła kontaktowego'/ Odpowiedz Link
pacio Re: Marcinkiewicz 19.07.06, 19:58 facet nijaki z nijakiej partii nijak prezesował radzie ministrów. nijak odszedł. niezuważony. i to coś ma rządzić warszawą, mierna marionetka niczym rząd Vichy z czasów II wojny światowej. Odpowiedz Link